Hydra-Grene søger maskiningeniør

Til vores udviklingsafdeling i Skjern søger vi en maskiningeniør til projektledelse,
projektering og beregning. Stillingen er til tiltrædelse snarest muligt.

LIDT OM JOBBET:

I tæt samarbejde med kunderne fra vindmøllebranchen, udfører du forskellige udviklingsprojekter, der hovedsageligt omhandler hydrauliksystemer.
Du varetager her rollen som projektleder med direkte kontakt til kundernes R&D-afdelinger.
Du projekterer systemerne, specificerer og beskriver udviklings- og tegningsopgaverne for
konstruktørerne i afdelingen.
Som specialist får du stor teknisk indflydelse, og i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere, involverer du dig i udvælgelse og udvikling af nye produkter og teknologier.
Du får mulighed for at validere og verificere løsningerne, ved at medvirke ved test
og analyser af systemerne, og udarbejder herunder dokumentation i henhold til kundekrav.
I det daglige sparer du med de øvrige ingeniører i afdelingen og refererer til den tekniske
chef i vindafdelingen.

DINE KVALIFIKATIONER:

Du har formentlig en baggrund som maskin-, mekatronikingeniør eller tilsvarende, og du behersker dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale. Du udviser overblik, kreativitet og er løsnings- og resultatorienteret. Du motiveres af faglige udfordringer og kan fastholde fokus i krævende opgaver. Du kendetegnes ved en høj integritet, og tager medansvar for hele opgaven, samt ved at dine resultater skabes på baggrund af holdånd og samarbejde.
Dit gode humør og menneskelige egenskaber bidrager til at opretholde virksomhedens gode omgangstone og kultur.

PERSONLIGE EGENSKABER:

Som person er du udadvendt og med et godt humør. Du vil få berøring med forskellige afdelinger internt i huset, så du skal være god til at samarbejde, være struktureret, have fokus på detaljen og formå at holde flere bolde i luften på én gang. Endelig kan du også arbejde selvstændigt, og du er initiativrig og vedholdende.

VI TILBYDER:

Et udfordrende job i en spændende, robust og international virksomhed med et godt arbejdsklima og en uformel kultur og omgangstone, hvor service er nøgleordet. Du kan forvente en travl og spændende hverdag, hvor der er god mulighed for personlig udvikling.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at sende en mail til vores Afdelingsleder, Christoffer Laursen, på chrl@hydra.dk.

Er du interesseret i stillingen, så send os en skriftlig ansøgning inkl. CV mærket „Maskiningeniør“ som enten Word eller PDF til job@hydra.dk.

Ansøgningerne behandles løbende og fortroligt.
Stillingen er opslået på flere portaler, og den kan søges så længe opslaget er aktivt på Hydra-Grenes egen hjemmeside.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

WTG Support Engineer - Mechanical-170004QB

VESTAS WIND SYSTEMS A/S

Ringkøbing-Skjern
Can you see yourself as the perfect link between R&D and field technicians, being a good communicator and service provider on technical matters? We are looking for you with the right technical background experience who is a great team-player with an...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Process Development Engineer for blade manufacturing-1800016C

Vestas Wind Systems

Ringkøbing-Skjern
We are looking for a Process Development Engineer who will become part of our team of engineers and technicians, who are responsible for manufacturing process design and development in relation to blade manufacturing. So if you hold a bachelor or ma...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Topteam ApS søger Maskinkonstruktør

TOPTEAM

Topteam har siden opstarten i 1999 leveret mekanisk konstruktion og projektledelse. Vi er omkring 40 dedikerede og højt specialiserede medarbejdere, som brænder for at udvikle holdbare løsninger, til og i samarbejde med vores kunder. Vores medarbejd...
Indrykket:27. februar 2018
Udløbsdato:24. april 2018

3 Solutions Managers

GRUNDFOS HOLDING A/S

Grundfos is looking for 3 Solutions Managers for our Segments in Business Development. One within Industry, one within Water Utilities and one within Building Services. Position Purpose The Solutions Managers will be global responsible for the full ...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Mechanical Engineer

Effektiv Rekruttering

Som Mechanical Engineer hos Pascal A S bliver du en central del i en af verdens førende ingeniørvirksomheder indenfor audio. Pascal A S er i en unik position. Pascal udvikler og producerer forstærkerløsninger, og er på mindre end 10 år blevet en af ...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018