Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hydrema A/S søger engageret og fleksibel medarbejder til vores tekniske værksted.

Hydrema A/S Støvring søger engageret og fleksibel medarbejder til vores tekniske værksted

Hydrema er en moderne international koncern, som udvikler og producerer højteknologiske entreprenørmaskiner og materiel. Hovedsædet ligger i Støvring, syd for Aalborg. Produktpaletten består af knækstyrede grave- og læssemaskiner, dumpere og redskabsbærere samt mobilgravemaskiner. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-, byggeri-, anlægs- og landbrugsbranchen.

På Hydremas tekniske værksted, fremstilles alle fixturer, løftegrej og andre hjælpeværktøjer – til brug i vores produktion. Det er også i denne afdeling de forskellige prototyper af nye maskiner bygges, i tæt samarbejde med vores udviklingsafdeling. Teknisk afdeling har ligeledes ansvaret for alt vedr. vedligehold af Hydremas bygninger i Støvring.

Vores nye medarbejder skal indgå i vores i forvejen dynamiske team af engagerede og dygtige medarbejdere, hvor alle har fokus på høj kvalitet, og stor selvstændighed omkring de arbejdsopgaver, der er i produktionen og i afdelingen. Vores nuværende medarbejdere kommer med hver deres faglighed, og bidrager derigennem med forskellige kompetencer – der er altafgørende for at opnå og opretholde et stærkt samarbejde. Vi har travlt, og søger derfor yderligere en kollega der kan bidrage med stor faglig viden, engagement og fleksibilitet, da der er tale om mangeartede arbejdsopgaver.

Der er tale om en fast stilling på daghold.

Din profil:

  • Faglig baggrund som landbrugsmaskinmekaniker, klejnsmed, industritekniker eller lign.
  • Teknisk indsigt og tegningsforståelse
  • Fræse, dreje, svejseerfaring ønskeligt
  • Masser af gå på mod, ansvarlighed og højt drive
  • Kan arbejde selvstændigt og stadig være en Teamplayer
  • Kvalitetsbevidst og arbejdsom
  • Kan tale og forstå dansk

Hydrema A/S tilbyder dig at blive en del af en virksomhed hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, og hvor samarbejde og høj faglighed er altafgørende for netop din succes.

SPØRGSMÅL? Hviid & Larsen står for screeningen af alle indkomne ansøgninger til stillingen, og skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Partner Anna Larsen på 22 32 72 32.

Vi opfordrer alle uanset nationalitet og køn til at søge stillingen.

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet. Opstart efter aftale. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via nedenstående link iht. GDPR-lovgivningen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.