Hydrema A/S søger IT Supporter

Hydrema er en moderne international koncern, som udvikler og producerer højteknologiske entreprenørmaskiner og materiel. Hovedsædet ligger i Støvring, syd for Aalborg. Produktpaletten består af knækstyrede grave- og læssemaskiner, dumpere og redskabsbærere samt mobilgravemaskiner. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-, byggeri-, anlægs- og landbrugsbranchen.

VI SØGER en smilende IT-problemknuser, som brænder for at hjælpe andre og af natur altid yder en høj service. Som IT-supporter skal du blandt andet yde teknisk support til medarbejderne i Hydrema. Det er derfor vigtigt, at du er skarp på det tekniske og kan lide at hjælpe andre.

Du er vant til at arbejde med mange bolde i luften og motiveres i høj grad af at arbejde med IT og har interesse for at følge udviklingen inden for faget.
Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor der stilles krav til dine IT-kundskaber. Som person skal du være servicemindet, udadvendt og fungere godt i et team samtidig med, at du arbejder godt under pres. Du skal brænde for IT og have en forstående tilgang til de udfordringer, dine kolleger kan få.

DINE ARBEJDSOPGAVER:

  • Primær support på alt IT-udstyr
  • Drift af in house IT-løsning
  • Supportere og vedligeholde vores SQL-server, Windows-server og WM-ware
  • Afhjælpning af tekniske IT-problemer

VORES ØNSKER TIL DIG:

  • Du har erfaring med IT-support
  • Du kan arbejde selvstændigt og under pres
  • Du kan yde god teknisk support til medarbejderne – med et smil på læben
  • Du fremstår positiv og udadvendt

VI TILBYDER en spændende - men også krævende stilling - hvor du får mulighed for at bruge alle dine kompetencer. Vi er en arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling, et kreativt og uformelt miljø, hvor der er plads til sjov – selvom vi har travlt. Du vil får en varieret hverdag med mangeartede opgaver.

SPØRGSMÅL? Hviid & Larsen står for screeningen af alle indkomne ansøgninger til stillingen, og skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Partner Anna Larsen på 22 32 72 32.

Vi opfordrer alle uanset nationalitet og køn til at søge stillingen.

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet. Opstart efter aftale. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via nedenstående link iht. GDPR-lovgivningen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.