Hyllehøjskolen søger faglig inklusionsvejleder til attraktiv stilling

Hyllehøjskolen søger en dygtig og engageret faglig inklusionsvejleder til spændende og attraktiv stilling i det ny-oprettede tilbud ”Pusterummet” med tiltrædelse snarest muligt.

Hyllehøjskolen ligger i et naturskønt område i udkanten af Middelfart, hvor vi har et fantastisk udeområde med masser af grønne arealer. Skolen er velfungerende og har 305 dejlige børn, den er overvejende en tosporet skole
Vi er en udviklingsorienteret skole og er bl.a. en del af Erasmus+ og Fablab, endvidere har vi et tæt samarbejde med musikskolen.
På Hyllehøjskolen ønsker vi at skabe gode rammer, hvor der både er tryghed, trivsel og udfordringer for alle, og hvor gode inkluderende læringsfællesskaber, engagement, glæde og kvalitet er vigtige elementer i hverdagen.

Vi tilbyder:

 • En skole med et meget engageret og positivt personale, hvor trivsel, anerkendelse og faglighed er en stor del af dagligdagen.
 • Et velfungerende pædagogisk miljø med en samarbejdskultur, der tager udgangspunkt i teamsamarbejde.
 • En mangfoldig elevgruppe.
 • En aktiv og engageret skolebestyrelse og forældrekreds, der bakker positivt op omkring skolens arrangementer og tiltag.
 • En skole i udvikling – hvor elevernes læringsmæssige progression og trivsel er i højsædet.
 • En skole, hvor kerneværdierne er trivsel, læring, ansvar og samarbejde.
   
Vi lægger vægt på, at du:
 • er en stærk holdspiller, der ikke er bange for at tænke innovativt i samspil med kolleger.
 • er åben, ærlig og anerkendende og kan bidrage med nærvær, humor og entusiasme.
 • formår at skabe gode relationer, samt lægger vægt på den gode kommunikation med elever, kolleger og forældre.
 • evner at samarbejde på forskellige niveauer (lærer, pædagoger, inklusionsteam, ressourceteam, forældre, ledelse, kommunale samarbejdspartnere osv.)
 • har kvalifikationer og gerne erfaring i forhold til vejledning, i og udenfor klasserummet, med fokus på et specialpædagogisk greb ind i en almen pædagogisk praksis. Derfor kræver det indsigt og viden om både den special- og almen pædagogiske verden.
 • kan træffe didaktisk velbegrundede beslutninger, for at kunne skabe de bedst mulige læringsmiljøer i klasseværelset i samarbejde med lærere og pædagoger.
 • kan se sammenhænge mellem forskellige pædagogiske ståsteder og formidle udviklende processer
 • er fagligt didaktisk velfunderet, så der skabes mulighed for læring for elever på alle niveauer.
 • har erfaring med aktionslæring og kendskab til vejlederrollens mange funktioner
 • er i stand til veksle imellem planlægning og gennemførelse af specialpædagogisk undervisning og kan vejlede og implementere det i praksis i de store fællesskaber i normalområdet
   
Du vil få en afvekslende dagligdag med mange udfordringer og oplevelser og blive en del af en velfungerende skole, hvor du vil få mulighed for at være med til at præge skolen fremadrettet.

Ansøgning med relevante oplysninger samt dokumentation for uddannelse og eventuelle anbefalinger sendes via link på denne side.

Ansøgningsfrist: d. 1. august 2020
Vi forventer at afholde samtaler d. 10 august 2020.

I forbindelse med ansættelsen indhentes der børne- og straffeattest.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til viceskoleleder Tanja Kristensen, tlf.: 88885642/ 20452374. Se endvidere skolens hjemmeside på https://hyllehoejskolen.aula.dk/ eller skolens Facebook side.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.