Hyttefadet søger stabile og fleksible medarbejdere

Vi løber stærkt, og har brug for flere hænder. Hyttefadet søger stabile og fleksible medarbejdere.

Vi forventer du er glad, positiv og en teamplayer, og at du kan have flere bolde i gang samtidig.

Er du klar til at følge husets koncept og give vores gæster en god oplevelse, så er det dig vi har brug for.

Arbejdstiden er fordelt på dag- og aftenvagter, weekend og helligdage.
Timeantallet vil varierer, men i helligdagsferier og hele sommeren er der mange timer, især hvis du kan være både i køkkenet og på gulvet.

Erfaring en fordel, men ikke et krav, så længe du har lysten til at lære.

 Vores team af skønne medarbejdere er klar til at byde dig velkommen.

Opstart: hurtigst muligt.
Der kan ikke holdes ferie i ugerne: 27-32.

Er dette noget for dig, så send en kortfattet ansøgning til:
pcstoffer1@hotmail.com.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pia Christoffersen på tlf.: 55819450 i tidsrummet 10-11 eller 15:30-16:30.
Samtaler holdes løbende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HISTORIEN

Thyravej 10 blev bygget i 1909 og fungerede som almindelig beboelse, indtil det i 1973 åbnede som beværtning. Man byggede senere krostuen på, der i tidligere indeholdt bl.a. spillehal, diskotek, dansegulv m.m.

Hyttefadet var stedet hvor de lokale og fiskerne kom for at få en øl, noget at spise, samt fornøje og more sig henover sommersæsonen. Det skete ikke sjældent, at man dårligt kunne komme ind ad hoveddøren for festglade mennesker. Et særsyn fra den gang, var bulede lamper i krostuen, og man skiftede dem simpelthen ikke, fordi når næste weekend kom, var der igen optræk til nye løjer og lamperne over bordene, måtte stå model som boksebolde, når en stærk fisker eller landmand skulle have afløb for hormonelt betingede aggressioner.

Men tiderne ændrede sig på Klintholm Havn. Dels på grund af EU's fejlslagne fiskeripolitik, fiskeriet gik fra at fylde alle kajkanter i Klintholm, til blot at have nogle få hjemmehørende trawlere i dag. En anden grund var globalisering, hvor småt skulle gøres til stort. Således forsvandt en meget stor del af de små husmandssteder på Østmøn, der i dag er blevet turist- eller weekendboliger. Sammen med de små nedlagte landbrug, de små butikkers død og fiskeriets nedgang, forsvandt også kundekredsen til fest, musik og gang i gaden.

Dengang tilbage i 1995 var det økonomiske lavpunkt for drift af krostue og værtshus nået. Stedets forpagter og senere ejer, den legendariske Flemming Nilsson måtte finde nye ideer til drift af Hyttefadet. Ved lidt af et sammentræf, får han af den lige så legendariske tidligere fisker fra Fehmarn "Tyskeren" nogle flåede fladfisk i bytte for en tredobbelt rom og cola. Skæbnen førte otte sejlere sent samme aften ind til Hyttefadet, de var sultne...Køkkenet var lukket ned, men snarrådig som Flemming var, bad han konen Mona om at stege fladfiskene fra "Tyskeren". Nemt, hurtigt og særdeles velsmagende, det krævede jo kun panering, smør og en pande. Fisken blev serveret, på vej ind til bordet griber han en æggebakke som bordskåner. Stegepanden kommer på bordet, med fiskene sydende i panden. Sejlerne var mere end forbløffede over de friske fladfisk. En god dansk ret havde nu indfundet sig på Hyttefadet.

I dag efter mere end 15 år servere vi stadig på samme måde: Husets specialitet - Friske fladfisk.

Med de to nuværende ejere af Hyttefadet Pia Christoffersen, som har mange års erfaring i restauration- og detailbranchen, brænder for friske råvarer, god service og drømmen om at blive selvstændig lykkedes ved hjælp af hendes mand, Lars Klich Andersen som med 20 år som fisker- de 7 som selvstændig med egen fiskekutter, var udgangspunktet lagt og garantien for friske fladfisk og velsmagende mad kan ikke blive bedre. 

Vi gør sammen med vores team af søde og smilende medarbejdere, en ære i at servicere vores gæster, så de får en dejlig oplevelse, omgivelserne er med til at fuldende et godt måltid hvad enten det er til frokost eller middag, inde eller ude. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051184Phoenix-2766885612019-06-30T00:00:00Hyttefadet søger stabile og fleksible medarbejdere

Vi løber stærkt, og har brug for flere hænder. Hyttefadet søger stabile og fleksible medarbejdere.

Vi forventer du er glad, positiv og en teamplayer, og at du kan have flere bolde i gang samtidig.

Er du klar til at følge husets koncept og give vores gæster en god oplevelse, så er det dig vi har brug for.

Arbejdstiden er fordelt på dag- og aftenvagter, weekend og helligdage.
Timeantallet vil varierer, men i helligdagsferier og hele sommeren er der mange timer, især hvis du kan være både i køkkenet og på gulvet.

Erfaring en fordel, men ikke et krav, så længe du har lysten til at lære.

 Vores team af skønne medarbejdere er klar til at byde dig velkommen.

Opstart: hurtigst muligt.
Der kan ikke holdes ferie i ugerne: 27-32.

Er dette noget for dig, så send en kortfattet ansøgning til:
pcstoffer1@hotmail.com.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pia Christoffersen på tlf.: 55819450 i tidsrummet 10-11 eller 15:30-16:30.
Samtaler holdes løbende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HISTORIEN

Thyravej 10 blev bygget i 1909 og fungerede som almindelig beboelse, indtil det i 1973 åbnede som beværtning. Man byggede senere krostuen på, der i tidligere indeholdt bl.a. spillehal, diskotek, dansegulv m.m.

Hyttefadet var stedet hvor de lokale og fiskerne kom for at få en øl, noget at spise, samt fornøje og more sig henover sommersæsonen. Det skete ikke sjældent, at man dårligt kunne komme ind ad hoveddøren for festglade mennesker. Et særsyn fra den gang, var bulede lamper i krostuen, og man skiftede dem simpelthen ikke, fordi når næste weekend kom, var der igen optræk til nye løjer og lamperne over bordene, måtte stå model som boksebolde, når en stærk fisker eller landmand skulle have afløb for hormonelt betingede aggressioner.

Men tiderne ændrede sig på Klintholm Havn. Dels på grund af EU's fejlslagne fiskeripolitik, fiskeriet gik fra at fylde alle kajkanter i Klintholm, til blot at have nogle få hjemmehørende trawlere i dag. En anden grund var globalisering, hvor småt skulle gøres til stort. Således forsvandt en meget stor del af de små husmandssteder på Østmøn, der i dag er blevet turist- eller weekendboliger. Sammen med de små nedlagte landbrug, de små butikkers død og fiskeriets nedgang, forsvandt også kundekredsen til fest, musik og gang i gaden.

Dengang tilbage i 1995 var det økonomiske lavpunkt for drift af krostue og værtshus nået. Stedets forpagter og senere ejer, den legendariske Flemming Nilsson måtte finde nye ideer til drift af Hyttefadet. Ved lidt af et sammentræf, får han af den lige så legendariske tidligere fisker fra Fehmarn "Tyskeren" nogle flåede fladfisk i bytte for en tredobbelt rom og cola. Skæbnen førte otte sejlere sent samme aften ind til Hyttefadet, de var sultne...Køkkenet var lukket ned, men snarrådig som Flemming var, bad han konen Mona om at stege fladfiskene fra "Tyskeren". Nemt, hurtigt og særdeles velsmagende, det krævede jo kun panering, smør og en pande. Fisken blev serveret, på vej ind til bordet griber han en æggebakke som bordskåner. Stegepanden kommer på bordet, med fiskene sydende i panden. Sejlerne var mere end forbløffede over de friske fladfisk. En god dansk ret havde nu indfundet sig på Hyttefadet.

I dag efter mere end 15 år servere vi stadig på samme måde: Husets specialitet - Friske fladfisk.

Med de to nuværende ejere af Hyttefadet Pia Christoffersen, som har mange års erfaring i restauration- og detailbranchen, brænder for friske råvarer, god service og drømmen om at blive selvstændig lykkedes ved hjælp af hendes mand, Lars Klich Andersen som med 20 år som fisker- de 7 som selvstændig med egen fiskekutter, var udgangspunktet lagt og garantien for friske fladfisk og velsmagende mad kan ikke blive bedre. 

Vi gør sammen med vores team af søde og smilende medarbejdere, en ære i at servicere vores gæster, så de får en dejlig oplevelse, omgivelserne er med til at fuldende et godt måltid hvad enten det er til frokost eller middag, inde eller ude. 

Vi løber stærkt, og har brug for flere hænder. Hyttefadet søger stabile og fleksible medarbejdere. Vi forventer du er glad, positiv og en teamplayer, og at du kan have flere bolde i gang samtidig. Er du klar til at følge husets koncept og give vores gæster en god oplevelse, så er det dig vi har brug for. Arbejdstiden er fordelt på dag- og aftenvagter, weekend og helligdage. Timeantallet vil varierer, men i helligdagsferier og hele sommeren er der mange timer, især hvis du kan være både i køkkenet og på gulvet. Erfaring en fordel, men ikke et krav, så længe du har lysten til at lære. Vores team af skønne medarbejdere er klar til at byde dig velkommen. Opstart: hurtigst muligt. Der kan ikke holdes ferie i ugerne: 27-32. Er dette noget for dig, så send en kortfattet ansøgning til: pcstoffer1@hotmail.com. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pia Christoffersen på tlf.: 55819450 i tidsrummet 10-11 eller 15:30-16:30. Samtaler holdes løbende. HISTORIEN Thyravej 10 blev bygget i 1909 og fungerede som almindelig beboelse, indtil det i 1973 åbnede som beværtning. Man byggede senere krostuen på, der i tidligere indeholdt bl.a. spillehal, diskotek, dansegulv m.m. Hyttefadet var stedet hvor de lokale og fiskerne kom for at få en øl, noget at spise, samt fornøje og more sig henover sommersæsonen. Det skete ikke sjældent, at man dårligt kunne komme ind ad hoveddøren for festglade mennesker. Et særsyn fra den gang, var bulede lamper i krostuen, og man skiftede dem simpelthen ikke, fordi når næste weekend kom, var der igen optræk til nye løjer og lamperne over bordene, måtte stå model som boksebolde, når en stærk fisker eller landmand skulle have afløb for hormonelt betingede aggressioner. Men tiderne ændrede sig på Klintholm Havn. Dels på grund af EU s fejlslagne fiskeripolitik, fiskeriet gik fra at fylde alle kajkanter i Klintholm, til blot at have nogle få hjemmehørende trawlere i dag. En anden grund var globalisering, hvor småt skulle gøres til stort. Således forsvandt en meget stor del af de små husmandssteder på Østmøn, der i dag er blevet turist- eller weekendboliger. Sammen med de små nedlagte landbrug, de små butikkers død og fiskeriets nedgang, forsvandt også kundekredsen til fest, musik og gang i gaden. Dengang tilbage i 1995 var det økonomiske lavpunkt for drift af krostue og værtshus nået. Stedets forpagter og senere ejer, den legendariske Flemming Nilsson måtte finde nye ideer til drift af Hyttefadet. Ved lidt af et sammentræf, får han af den lige så legendariske tidligere fisker fra Fehmarn Tyskeren nogle flåede fladfisk i bytte for en tredobbelt rom og cola. Skæbnen førte otte sejlere sent samme aften ind til Hyttefadet, de var sultne...Køkkenet var lukket ned, men snarrådig som Flemming var, bad han konen Mona om at stege fladfiskene fra Tyskeren . Nemt, hurtigt og særdeles velsmagende, det krævede jo kun panering, smør og en pande. Fisken blev serveret, på vej ind til bordet griber han en æggebakke som bordskåner. Stegepanden kommer på bordet, med fiskene sydende i panden. Sejlerne var mere end forbløffede over de friske fladfisk. En god dansk ret havde nu indfundet sig på Hyttefadet. I dag efter mere end 15 år servere vi stadig på samme måde: Husets specialitet - Friske fladfisk. Med de to nuværende ejere af Hyttefadet Pia Christoffersen, som har mange års erfaring i restauration- og detailbranchen, brænder for friske råvarer, god service og drømmen om at blive selvstændig lykkedes ved hjælp af hendes mand, Lars Klich Andersen som med 20 år som fisker- de 7 som selvstændig med egen fiskekutter, var udgangspunktet lagt og garantien for friske fladfisk og velsmagende mad kan ikke blive bedre. Vi gør sammen med vores team af søde og smilende medarbejdere, en ære i at servicere vores gæster, så de får en dejlig oplevelse, omgivelserne er med til at fuldende et godt måltid hvad enten det er til frokost eller middag, inde eller ude.11jobnet27668856100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-21T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønVordingborg3554530Hyttefadet I/S11Thyravej 104791BorreDKDanmark0pcstoffer@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark7Deltid47Tidsbegrænset784646JobNet5010191501019110027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27668856https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=27668856https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27668856&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27668856&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration362154394pcstoffer@hotmail.compcstoffer@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330055824Udadvendte og servicemindede tjenere søges til italiensk restauranter i Næstved og KarrebæksmindeRobot Beskrivelse. I samarbejde med de øvrige tjenere har du ansvaret for, at give gæsterne en uforglemmelig restaurant-oplevelse. Du bliver restaurantens ansigt ud ad til og kommer til at arbejde tæt sammen med både tjenere, kokke, køkkenchef og restaurantchef. Du skal være med til at skabe en restaurant, hvor lokale har lyst til at spise og hvor et stigende antal gæster taler om restauranten som et af de bedste spisesteder i byen. Udover at levere en eminent service, skal du også bidrage med rengøring af restauranten. Arbejdstider Der er tale om en deltidsansættelse på ca. 15-20 timer om ugen med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiderne er i tidsrummet mandag-søndag kl. 15.30-22.00. Der udarbejdes en vagtplan for en uge af gangen. Om virksomheden Restauranterne Italia i Næstved C og Brohjørnet i Karrebæksminde, er en familieejet kæde af italienske restauranter. I mere end 25 år har ejeren, med sin italienske oprindelse, stolt kræset om specialiteterne i sit køkken og han arbejder stadig tæt sammen med kokkene på de enkelte restauranter, om konstant at udvikle smagfulde retter. Virksomheden beskæftiger omkring 10 medarbejdere heriblandt kokke, tjenere og restaurantchefer. Tempoet er højt og der efterstræbes høj kvalitet og service. Om dig Erfaring fra faget er et krav, mens uddannelse er mindre relevant. Det vigtigste er, at du er udadvendt og smilende og har et højt serviceniveau. Du har en god udstråling og dit humør smitter. Du motiveres af at arbejde i et højt arbejdstempo og arbejder effektivt og målrettet. Du trives med praktiske opgaver og på stille dage er du ikke bange for at gå til hånde. Du arbejder struktureret og med et højt serviceniveau, sætter du en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Du er hjælpsom og god til at omgås forskellige slags mennesker, og i pressede situationer holder du hovedet koldt og tager tingene med et smil. Sprog Det er et krav at du taler og forstår dansk. Ansøgningsproces Vi behandler ansøgninger løbende. Send dit cv, ansøgning samt vellignende foto til Mette Svarrer på e-mail adresse info@italia-naestved.dk. Skriv ATT: Mette Svarrer i emnefeltet af mailen.

Beskrivelse.


I samarbejde med de øvrige tjenere har du ansvaret for, at give gæsterne en uforglemmelig restaurant-oplevelse. Du bliver restaurantens ansigt ud ad til og kommer til at arbejde tæt sammen med både tjenere, kokke, køkkenchef og restaurantchef. Du skal være med til at skabe en restaurant, hvor lokale har lyst til at spise og hvor et stigende antal gæster taler om restauranten som et af de bedste spisesteder i byen.

Udover at levere en eminent service, skal du også bidrage med rengøring af restauranten.

 

Arbejdstider

 

Der er tale om en deltidsansættelse på ca. 15-20 timer om ugen med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiderne er i tidsrummet mandag-søndag kl. 15.30-22.00. Der udarbejdes en vagtplan for en uge af gangen.

 

Om virksomheden

 

Restauranterne Italia i Næstved C og Brohjørnet i Karrebæksminde, er en familieejet kæde af italienske restauranter. I mere end 25 år har ejeren, med sin italienske oprindelse, stolt kræset om specialiteterne i sit køkken og han arbejder stadig tæt sammen med kokkene på de enkelte restauranter, om konstant at udvikle smagfulde retter. Virksomheden beskæftiger omkring 10 medarbejdere – heriblandt kokke, tjenere og restaurantchefer. Tempoet er højt og der efterstræbes høj kvalitet og service.

 

Om dig

 

Erfaring fra faget er et krav, mens uddannelse er mindre relevant. Det vigtigste er, at du er udadvendt og smilende og har et højt serviceniveau. Du har en god udstråling og dit humør smitter. Du motiveres af at arbejde i et højt arbejdstempo og arbejder effektivt og målrettet. Du trives med praktiske opgaver og på stille dage er du ikke bange for at gå til hånde. Du arbejder struktureret og med et højt serviceniveau, sætter du en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Du er hjælpsom og god til at omgås forskellige slags mennesker, og i pressede situationer holder du hovedet koldt og tager tingene med et smil.

 

Sprog

 

Det er et krav at du taler og forstår dansk.

 

Ansøgningsproces

 

Vi behandler ansøgninger løbende. Send dit cv, ansøgning samt vellignende foto til Mette Svarrer på e-mail adresse info@italia-naestved.dk. Skriv ATT: Mette Svarrer i emnefeltet af mailen.

RISTORANTE ITALIA ApSNæstved2019-07-06T00:00:002019-08-29T00:00:00
330040258Deltids Tjener søgesRobot Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.

Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.

SHANGRILA RESTAURANT ApSSlagelse2019-06-12T00:00:002019-08-03T00:00:00
330058250Værter/værtinderRobot V RTER V RTINDER Hvis du ikke allerede har hørt om MejeriGaarden, så kommer her en lille historie om en perle på Sydfalster, som tiltrækker gæster fra hele verden og selvfølgelig lokalsamfundet på Lolland Falster. MejeriGaarden er en Restaurant med selskabsafdeling og Bed Breakfast. Vores gæster har høje foventninger til den personlige service og vores veltillavede mad. Køkkenet er klassisk med et tvist.MejeriGaarden har haft åbent siden den 1. juni 2015 som Bed Breakfast og selskaber. I juli 2017 udvidede vi med en a la carte restaurant som er blevet en stor succes. Grunden til succesen er udover den gode service, selvfølgelig også den gode mad. Nu vil vi gerne højne den personlige service og ansætter derfor Værter værtinder som har lysten til at give andre mennesker gode oplevelser. Det vigtigste er den ægte lyst til at servicere gæsterne fra hjertet af. Det er selvfølgelig en fordel hvis du har kenskab til vine eller kan gå med flere tallerkner på en gang. Men hvis du ikke kan så skal vi nok lære dig det. Det vigtigste er interessen for at ville give god personlig service. Vores gæster er et modent publikum så det er en fordel hvis du kan matche dem. Opgaverne vil være: Servere mad for gæsterne både i restauranten og til selskaber. I restauranten oplærer vi vært værtinden til at præsentere retterne for gæsterne. Servere vin og drikkevarer samt præsentere vinene for gæsterne under kyndig oplæring Dække borde og være med til at klargøre både restaurant og selskabsafdeling samt arrangere blomster til bordene. Checke gæster ind på værelser Lettere rengøring i forbindelse med klargøring lukning af restaurant Tiltrædelse efter aftale Ansøgning sendes på mail til info@mejerigaarden.com

VÆRTER/VÆRTINDER

Hvis du ikke allerede har hørt om MejeriGaarden, så kommer her en lille historie om en perle på Sydfalster, som tiltrækker gæster fra hele verden og selvfølgelig lokalsamfundet på Lolland Falster.

MejeriGaarden er en Restaurant med selskabsafdeling og Bed & Breakfast. Vores gæster har høje foventninger til den personlige service og vores veltillavede mad. Køkkenet er klassisk med et tvist.MejeriGaarden har haft åbent siden den 1. juni 2015 som Bed & Breakfast og selskaber. I juli 2017 udvidede vi med en a la carte restaurant som er blevet en stor succes. Grunden til succesen er udover den gode service, selvfølgelig også den gode mad. Nu vil vi gerne højne den personlige service og ansætter derfor Værter/værtinder som har lysten til at give andre mennesker gode oplevelser. Det vigtigste er den ægte lyst til at servicere gæsterne fra hjertet af. Det er selvfølgelig en fordel hvis du har kenskab til vine eller kan gå med flere tallerkner på en gang. Men hvis du ikke kan så skal vi nok lære dig det. Det vigtigste er interessen for at ville give god personlig service.

Vores gæster er et modent publikum så det er en fordel hvis du kan matche dem.

Opgaverne vil være:

Servere mad for gæsterne både i restauranten og til selskaber. I restauranten oplærer vi vært/værtinden til at præsentere retterne for gæsterne.

Servere vin og drikkevarer samt præsentere vinene for gæsterne under kyndig oplæring

Dække borde og være med til at klargøre både restaurant og selskabsafdeling samt arrangere blomster til bordene.

Checke gæster ind på værelser

Lettere rengøring i forbindelse med klargøring & lukning af restaurant

Tiltrædelse efter aftale

Ansøgning sendes på mail til info@mejerigaarden.com

MEJERIGÅRDEN ApSGedser2019-07-11T00:00:002019-08-02T00:00:00
330055862tjenerRobot Tjener søges Vi søger en tjener som er har faglært brancheerfaring til 37 timers stilling med hovedsageligt aftenvagter. Vi er en virksomhed, som har en masse konferencer, selskaber samt a la carte. - Vi ser gerne, du er faglært eller bredt kendskab til vine samt gastonomi - Kendskab til at afvikle konferencer, selskaber og a la carten på bedste vis og vi har gæsten i centrum. - smilende og glad - ro af sind og kan holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket. - Være indstillet på aften weekendarbejde samt opstilling af lokaler. Skriv gerne for mere information lp@hotelnielsjuel.dk

Tjener søges

Vi søger en tjener som er/har faglært/brancheerfaring til 37 timers stilling med hovedsageligt aftenvagter. 

Vi er en virksomhed, som har en masse konferencer, selskaber samt a la carte.

 - Vi ser gerne, du er faglært eller bredt kendskab til vine samt gastonomi

- Kendskab til at afvikle konferencer, selskaber og a la carten på bedste vis og vi har gæsten i centrum.

- smilende og glad

- ro af sind og kan holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket.

- Være indstillet på aften/weekendarbejde samt opstilling af lokaler.

Skriv gerne for mere information lp@hotelnielsjuel.dk

Hotel Niels Juel A/SKøge2019-07-06T00:00:002019-07-28T00:00:00
330053147Tjener søges til lørdagsvagter på frokostrestaurantRobot Vi har travlt her på MALT - og søger derfor endnu en engageret og loyal reservetjener til vores faste lille stab: Vi søger: Tjener med hår på brystet - som brænder for sit fag, og forstår vigtigheden af, altid at levere den bedste service! Arbejdsopgaverne består af modtagelse af gæster - følge vores seatingplan - servering - afrydning - lettere rengøring...og så er du selvfølgelig ikke for fin til at hjælpe til i opvasken, hvis det brænder på! Det er vigtigt, at du har det store overblik og kan følge en stram tidsplan - og ikke mindst, at du kan jonglere med flere bolde samtidig. Den rette ansøger er min. 24 år - du behøver ikke at være uddannet, men erfaring med a la carte servering er et krav - du skal desuden være dansktalende. Ansøgere uden relevant erfaring, vil ikke komme i betragtning. Vi tilbyder: 2-3 lørdagsvagter månedligt - en frokostvagt er fra kl 11:00 til ca 16:30. Vi indkalder til samtaler løbende, så hvis dette lyder som noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning samt vel-lignende foto. Vi glæder os til at høre fra dig... -) Mange hilsnerHeidi

Vi har travlt her på MALT - og søger derfor endnu en engageret og loyal reservetjener til vores faste lille stab:

 

Vi søger:

Tjener med "hår på brystet" - som brænder for sit fag, og forstår vigtigheden af, altid at levere den bedste service!

Arbejdsopgaverne består af; modtagelse af gæster - følge vores seatingplan - servering - afrydning - lettere rengøring...og så er du selvfølgelig ikke for fin til at hjælpe til i opvasken, hvis det brænder på!

Det er vigtigt, at du har det store overblik og kan følge en stram tidsplan - og ikke mindst, at du kan "jonglere med flere bolde" samtidig.

Den rette ansøger er min. 24 år - du behøver ikke at være uddannet, men erfaring med a la carte servering er et krav - du skal desuden være dansktalende. Ansøgere uden relevant erfaring, vil ikke komme i betragtning.

 

Vi tilbyder:

2-3 lørdagsvagter/månedligt - en frokostvagt er fra kl 11:00 til ca 16:30.

Vi indkalder til samtaler løbende, så hvis dette lyder som noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning samt vel-lignende foto.

Vi glæder os til at høre fra dig... ;-)

Mange hilsner
Heidi

Restaurant MALTKøge2019-07-08T00:00:002019-08-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Udadvendte og servicemindede tjenere søges til italiensk restauranter i Næstved og Karrebæksminde

RISTORANTE ITALIA ApS

Næstved
Beskrivelse. I samarbejde med de øvrige tjenere har du ansvaret for, at give gæsterne en uforglemmelig restaurant-oplevelse. Du bliver restaurantens ansigt ud ad til og kommer til at arbejde tæt sammen med både tjenere, kokke, køkkenchef og restaura...
Indrykket:6. juli 2019
Udløbsdato:29. august 2019

Deltids Tjener søges

SHANGRILA RESTAURANT ApS

Slagelse
Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.
Indrykket:12. juni 2019
Udløbsdato:3. august 2019

Værter/værtinder

MEJERIGÅRDEN ApS

Gedser
V RTER V RTINDER Hvis du ikke allerede har hørt om MejeriGaarden, så kommer her en lille historie om en perle på Sydfalster, som tiltrækker gæster fra hele verden og selvfølgelig lokalsamfundet på Lolland Falster. MejeriGaarden er en Restaurant med ...
Indrykket:11. juli 2019
Udløbsdato:2. august 2019

tjener

Hotel Niels Juel A/S

Køge
Tjener søges Vi søger en tjener som er har faglært brancheerfaring til 37 timers stilling med hovedsageligt aftenvagter. Vi er en virksomhed, som har en masse konferencer, selskaber samt a la carte. - Vi ser gerne, du er faglært eller bredt kendskab...
Indrykket:6. juli 2019
Udløbsdato:28. juli 2019

Tjener søges til lørdagsvagter på frokostrestaurant

Restaurant MALT

Køge
Vi har travlt her på MALT - og søger derfor endnu en engageret og loyal reservetjener til vores faste lille stab: Vi søger: Tjener med hår på brystet - som brænder for sit fag, og forstår vigtigheden af, altid at levere den bedste service! Arbejdsop...
Indrykket:8. juli 2019
Udløbsdato:2. august 2019