Iderig Senior Product Manager

Har du et stærkt kommercielt fokus og motiveres du af at tage produktansvar og undersøge kunders løbende behov? Så er du lige den Senior Product Manager, som vi søger til at dække de danske og svenske markeder.

Esoft leverer innovative markedsføringsløsninger, der indeholder både fotografydelser, tekstforfatning, online marketing, 3D-visualiseringer mv. - alt sammen noget, der gør hverdagen lettere for ejendomsmæglere.

Vi skal hele tiden være på forkant med kundernes behov og være innovative, så vi kan fortsætte med at skabe banebrydende nye produkter, og det er her, at du kommer ind i billedet.

Hvem er du?

Du har + 5 års erfaring med product management og er interesseret i at arbejde med den kommercielle del af produktoptimering og forretningsudvikling.

Du kommer til at samarbejde med salg, marketing, produktion og kundeservice, med at undersøge kundernes behov og hvordan vi kan forny os. Dermed kommer du til at fokusere på at finde ud af, prioritere og udvikle vores ydelser – altid i tæt kontakt med kunderne.

Du står klar med et innovativt mindset og er nysgerrig efter at lære mere om branchens udvikling.

Du er god til at kommunikere og med dig, er der ikke langt fra ord til handling. Der er styr på tingene, og du sætter pris på at hjælpe andre.

Kendskab til Jira og Trello, der hjælper med at holde styr på opgaverne, er en fordel men ikke et krav.

Hvad tilbyder vi?

En arbejdsplads hvor hovedkontoret er i Odense men med mulighed for at arbejde hjemmefra (gruppens chef bor i Storkøbenhavn). Desuden får du masser internationale kontakter, da du vil arbejde tæt sammen med kollegaer fra Esoft’s kontorer i bl.a. Hanoi, Vietnam.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med særlig fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel – for hinanden og for vores kunder.

Du vil blive en del af vores nye Global Product Management team, der brænder for at gøre en forskel– et team der samtidig har et tæt samarbejde, godt kollegaskab og forstår at bringe et godt grin ind i hverdagen.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af at sikre, at vores produkter møder kundernes krav, undersøge markedet samt komme med ideer til, hvordan produkter kan optimeres. Når der skal udvikles nye produkter kommer du med ideer til, hvordan disse bedst kan støtte kundernes behov samt være med til at finde ud af, hvordan disse skal produceres.

Vi glæder os så meget til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen eller Esoft, kan du kontakte Group Product Manager Bill Clough og ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning via linket nedenfor.

Samtaler vil blive afholdt løbende, indtil den rette person er fundet.

Om Esoft

Esoft er en af verdens førende tech-virksomheder med speciale i ejendomspræsentationer, billedredigering, 3D-visualisering og online markedsføring af ejendomme i hele verden. Vores kunder er ejendomsmæglere og fotografer i Europa, USA og Australien, der vælger Esoft på grund af vores hurtige service, vores innovative løsninger og den høje, ensartede kvalitet af de services, vi leverer.

Esoft blev startet i år 2000 og vi har oplevet kontinuerlig vækst siden. Vi blev finalist i Entrepreneur of the year af EY i 2006 & 2007, Børsen Gazelle i 2006 & 2007, og blev børsnoteret på NASDAQ OMX’s First North i 2007. Vi tæller 750+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige, Spanien og Vietnam.

Besøg www.esoft.com for at lære mere om vores kultur og forretning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.