Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Idræt, matematik og naturfag

Herborg Friskole Glade børn og høj faglighed

Vi bliver flere elever og søger en faglærer i matematik, idræt og naturfag pr. 1. august 2018. Stillingen er fast og på fuld tid.

Vi har planer for fremtiden. Vil du være med til at sætte dit præg på en velfungerende friskole i en rigtig god udvikling? Så er det måske dig, vi søger.

 • Brænder du for at være en del af et stærkt fællesskab
 • Foretrækker du en skoledag med god tid til dine elever og med frihed og tid til at forberede dig hvor og hvornår, du finder det bedst?
 • Er du ambitiøs på dine elevers vegne, og formår du på samme tid at være nærværende og se den enkelte elev?
 • Er du en kollegial medspiller med et stort engagement, humor og et positivt og ligeværdigt menneskesyn?
 • Er du vild med at undervise livsglade børn, og forstår du at samarbejde konstruktivt med vores forældre om vores fælles opgave? 
 • Du er uddannet lærer - med særlig interesse for friskoletanken og mellemtrin-/udskolingselever.
 • Du har solide undervisningskompetencer – både pædagogisk og indenfor dine fag.
 • Du har erfaring med at undervise ud fra principperne om Co-operative Learning eller du har kendskab til metoderne og har mod på at lære mere.
 • Du er en god klasseleder og kan strukturere din undervisning, så den er let at følge.
 • Du får også indimellem skøre ideer, vi bare må afprøve, og du kan også acceptere og støtte op om, at nogle idéer ikke bliver til noget ’fordi det, vi plejer at gøre, fungerer godt’.
 • Hvis du har interesse i og færdigheder indenfor IT, kan opgaver indenfor dette område også indgå i stillingen.
 • Ligeledes hører vi også gerne mere, hvis du har særlige kompetencer og interesseområder, som vores elever kan have glæde af i vores linjefag (musik/sang/scenekunst, sundhed/krop/idræt, konstruktion/design/håndværk).

Herborg Friskoles elever dannes og uddannes med rigtig gode færdigheder og med mod på at gå videre i uddannelsessystemet. Mange af vores elever fortsætter på efterskole og efterfølgende på en gymnasial ungdomsuddannelse. Vi står mål med folkeskolens fællesmål i alle fag. Vi har gode fysiske læringsmiljøer, et godt arbejdsmiljø og trivslen hos vores elever er høj. Vi har en god normering i klasserne. Vi forventer at være 75 elever til skolestart 2018. Vi har egen vuggestue og børnehave i tilknytning til friskolen. Læs mere om vores friskole på vores hjemmeside. Kontakt skoleleder Maibritt Chemnitz for yderligere oplysninger eller ring og få en aftale om et besøg på friskolen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. 

Ansøgningen sendes til:

Skoleleder Maibritt Chemnitz, Herborg Friskole, skoleleder@herborg-friskole.dk 

Ansøgningsfrist søndag d. 22. april 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17.

Herborg Friskole, Skolevej 40, 6920 Videbæk, tlf. 97171701, www.herborg-friskole.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her