Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

"Idrætsinstitution Skovlyhuset" er blevet et større børnehus med mere plads til fysisk leg og bevægelse i centrum. Nu søger vi 1 pædagog til vuggestueafdelingen.

Vil du være med til at skabe gode dage og løfte i flok!

Om jobbet

Som pædagog er du med til at udvikle Skovlyhuset fra ”lille til stor institution” med fokus på faglighed, trivsel og udvikling for børn og medarbejdere.

Som redskab til forældresamarbejdet tager vi udgangspunkt i ”hjernen & hjertet” (dialogprofil)

Du har fokus på organisering og struktur af læringsmiljøer og børnefællesskaber og du deltager i planlægning, refleksion og evalueringsprocesser.

Din profil

Du er uddannet pædagog og har en interesse for pædagogisk idræt, leg, bevægelse og børnefællesskaber.

Du kan igangsætte idrætspædagogiske aktiviteter og kan lide at arbejde på tværs af vuggestue og børnehave.

Du er god til, at skabe relationer, er åben, lyttende og tydelig i din kommunikation. Du tør gå foran, og har erfaring med, at strukturere og organiserer og se muligheder. Du prioriterer forældresamarbejde højt og har et positivt ressourcefokuseret menneskesyn.

Om Skovlyhuset

Skovlyhuset blev idrætscertificeret i 2012 i samarbejde med DIF og Via UC og vores praksis tager udgangspunkt i de tre elementer: Idræt, leg og bevægelse.

Vi arbejder struktureret i en hverdag, der er genkendelig for børn og voksne. Vi har ugentlige faste aktiviteter og rutiner, som tager udgangspunkt i bevægelse. Som metode til at nå vores mål indenfor læreplanstemaerne, bruger vi ”pædagogisk idræt” og dens mange muligheder. Derudover bruger vi blandt andet aktionslæringsmodellen til at opkvalificere vores pædagogiske praksis.

Vi har en anerkendende tilgang til børn og voksne og bruger begrebet ”at øve sig” og tænker læring for nærmeste udviklingszone ind i hverdagen. Huset har familier af forskellige kulturelle baggrunde.

I løbet af året udvider vi løbende fra 60 til 114. Med et nyt byggeri og en renovering af det gamle hus, er Skovlyhuset et funktionelt og spændende hus med to afdelinger med hver to teams, der giver gode rammer for børnene og som støtter op om den pædagogiske praksis.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 30- 37 timer pr. uge 1. december 2020 eller snarest derefter.

Lønindplacering efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at aftale tid for besøg, er du velkommen til at kontakte daglig leder Katrine Linding Binau, klbi@rudersdal.dk tlf. nr. 72 68 43 91 eller teamleder Louise Tvile Lorentzen, lolo@rudersdal.dk

Du kan læse mere om os på www.skovlyhuset.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.