Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Idrætsinstitutionen Kejlstruplund søger en fagligt velfunderet pædagog, der elsker at lege.

Om jobbet

Brænder du for at arbejde med børn fra 0-3 år, hvor omsorg, leg, bevægelse og idræt ses som fundamentet for børns læring og udvikling? Så er det måske dig, vi søger.

Stillingen er på 32-37 timer i vores vuggestue, her er der 15 børn, en medhjælper og tre pædagoger.

På stuen er vi bl.a. optaget af, at skabe en organisering, der giver gode rammer for lege og læringsmiljøer, med nærværende og deltagende voksne. Det forventes derfor, at du har lyst til at arbejde selvstændigt med en mindre børnegruppe, samt at du kan medvirke til at planlægge og organiserer hverdagen med børnegruppens udvikling, dannelse, trivsel og læring for øje.

Vi er et hus i udvikling og går en spændende tid i møde. Vi er netop startet på, at gencertificerer os som idrætsinstitution. Formålet er at skabe et stærkt fælles fagligt grundlag og en fælles bevægelseskultur. Vi søger derfor en fagligt velfunderet pædagog der kan, og tør sætte sig selv i spil i lege og aktiviteter.

Din profil

Vi ønsker os en kollega, der er fleksibel, har et godt overblik og et positivt sind samt kan biddrage til den gode stemning blandt børn og kollegaer.

Endvidere søger vi en kollega som:

- Er fagligt velfunderet og kan formidle og omsætte teoretisk viden i praksis.

- Er handlekraftig og kan tilrettelægge alderssvarende aktiviteter, både selvstændigt og i samarbejde med kollegaer.

- Har stærke relationskompetencer.

-Er nærværende og god til at lege.

Det er et plus, hvis du tidligere har arbejdet i en idrætsinstitution eller har kompetencer inden for bevægelse og idræt. Vi er meget glade for at synge i vuggestuen, så hvis du er musikalsk og spiller et instrument bedes du gøre opmærksom på det i din ansøgning.

Vi søger både dig der er nyuddannet, eller dig der har erfaring.

Derfor skal du vælge os

Som pædagog i Kejlstruplund vil du komme til at samarbejde med en dygtig og engageret personalegruppe og få mulighed for at biddrage til den spændende udviklingsproces Kejlstruplund er i gang med. Endvidere vil du få mulighed for, at opkvalificere dig fagligt gennem kursus 3 og 4 af idrætscertificeringen ved DIF, samt gennemgå et kompetenceforløb i den nye styrkede læreplan

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 32-37 timer med start d 01.12.2020 eller derefter. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny løn.

Om os

Kejlstruplund er en integreret institution, der er en del område Birkehaven, som består af 8 børnehuse. Kejlstruplund har siden 2012 været certificeret idrætsinstitution, og vi tænker bevægelse ind i både hverdag og indretning. Vores hus er blandt andet indrettet med klatrerum, hopperum og plads til yoga eller andre motoriske aktiviteter. Udover vores egne faciliteter benytter vi os af skoven, svømmehal, idrætshal og klatreinstruktør.

Huset er opdelt i en vuggestuegruppe med 15 børn og 2 børnehavegrupper med gennemsnitligt 40 børn samt en legestue-/vikarordning for 1 dagplejere og hendes børn.

Vi er et hus, der har eksisteret siden 1970 med mange traditioner og tilbagevendende begivenheder og flere af dem er støttet af en engageret forældregruppe.

Huset er beliggende i centrum af Birkerød ud til skoven og i gåafstand til stationen.

Ansøgning, samtale og kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Kejlstruplunds daglig leder Mia Jespersen på tlf: 45813873.

Ansøgning

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

CV og lign. vedhæftes ansøgningen.

Samtaler: Holdes løbende


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.