Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Idrætsinteresseret pædagog (barselsvikar) med 30 timer om ugen til Idrætsfritidsordningen Randers

Idrætsinteresseret pædagog

Idrætsfritidsordningen Randers (IFO) søger en idrætsinteresseret pædagog(barselsvikar) med 30 timers beskæftigelse hurtigst muligt, eller senest fra d. 1. april 2018 og frem til ca. d. 1. marts/april 2019.

Vi søger en pædagog, der kan være med til at videreføre og inspirere vort alsidige idrætstilbud til børnene. Det er en forudsætning, at du har et godt idrætsfundament.

IFOen er en privat institution og er for børn i Randers fra 0. til 3. klasse. Vores tilbud er baseret på idræt og bevægelse, og til dette har vi gode rammer i og ved Dronningborg Idrætscenter.

IFOens idégrundlag er at skabe et pasningstilbud, der fremmer børns motorik og fysik gennem idræt, leg og natur, samt give børn indsigt i og forståelse for foreningslivet.

IFOen er normeret til 66 børn og 4 medarbejdere, hvilket sikrer dig store udfordringer og stort ansvar i dagligdagen.

Vi forventer at du er glad for idræt og bevægelse, er udadvendt, har et stort engagement, er fleksibel, stabil og omstillingsparat. Til gengæld kan vi tilbyde en institution, der er i konstant udvikling, har et godt personalesamarbejde med masser af godt humør. Du får rig mulighed for medindflydelse.

Du skal kunne navigere i en sportshal og gerne have erfaring med at sætte bevægelsesaktiviteter i gang for mange glade og aktive børn og voksne.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem BUPL og Accounter Institutionsservice (tidligere Frie Børnehaver A/S).

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til daglig leder Carlo Regnarsson Mains eller stedfortræder Line Søndermølle Skovsager på IFO mobil 40 51 29 16, alternativt mobil 30 23 88 79(Carlo), evt. info på www.ifo-randers.dk.

Ansøgninger modtages kun på mail til Ifo@ifo-randers.dk, og skal være modtaget i institutionens mailboks fredag d. 23. februar 2018 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugen efter.

Alle uanset køn, etnisk baggrund m.m. opfordres til at søge.

Ansættelsesforhold
Stillingen er 30 timer om ugen og er tidsbegrænset

Tiltrædelse
01.04.18

Ansøgningsfrist
23.02.18 12:00

Virksomhedens oplysninger
Børn og Skole Sekretariat

Kontaktperson
Carlo Regnarsson Mains tlf. 30 23 88 79 eller Line Søndermølle Skovsager tlf. 40 51 29 16


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her