Idrætsinteresseret pædagog (barselsvikar) med 30 timer om ugen til Idrætsfritidsordningen Randers

Idrætsinteresseret pædagog

Idrætsfritidsordningen Randers (IFO) søger en idrætsinteresseret pædagog(barselsvikar) med 30 timers beskæftigelse hurtigst muligt, eller senest fra d. 1. april 2018 og frem til ca. d. 1. marts/april 2019.

Vi søger en pædagog, der kan være med til at videreføre og inspirere vort alsidige idrætstilbud til børnene. Det er en forudsætning, at du har et godt idrætsfundament.

IFOen er en privat institution og er for børn i Randers fra 0. til 3. klasse. Vores tilbud er baseret på idræt og bevægelse, og til dette har vi gode rammer i og ved Dronningborg Idrætscenter.

IFOens idégrundlag er at skabe et pasningstilbud, der fremmer børns motorik og fysik gennem idræt, leg og natur, samt give børn indsigt i og forståelse for foreningslivet.

IFOen er normeret til 66 børn og 4 medarbejdere, hvilket sikrer dig store udfordringer og stort ansvar i dagligdagen.

Vi forventer at du er glad for idræt og bevægelse, er udadvendt, har et stort engagement, er fleksibel, stabil og omstillingsparat. Til gengæld kan vi tilbyde en institution, der er i konstant udvikling, har et godt personalesamarbejde med masser af godt humør. Du får rig mulighed for medindflydelse.

Du skal kunne navigere i en sportshal og gerne have erfaring med at sætte bevægelsesaktiviteter i gang for mange glade og aktive børn og voksne.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem BUPL og Accounter Institutionsservice (tidligere Frie Børnehaver A/S).

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til daglig leder Carlo Regnarsson Mains eller stedfortræder Line Søndermølle Skovsager på IFO mobil 40 51 29 16, alternativt mobil 30 23 88 79(Carlo), evt. info på www.ifo-randers.dk.

Ansøgninger modtages kun på mail til Ifo@ifo-randers.dk, og skal være modtaget i institutionens mailboks fredag d. 23. februar 2018 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugen efter.

Alle uanset køn, etnisk baggrund m.m. opfordres til at søge.

Ansættelsesforhold
Stillingen er 30 timer om ugen og er tidsbegrænset

Tiltrædelse
01.04.18

Ansøgningsfrist
23.02.18 12:00

Virksomhedens oplysninger
Børn og Skole Sekretariat

Kontaktperson
Carlo Regnarsson Mains tlf. 30 23 88 79 eller Line Søndermølle Skovsager tlf. 40 51 29 16


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Tilkaldevikarer til Oust Mølleskolen

Randers Kommune

Oust Mølleskolen i Randers søger tilkaldevikarer til Helddagsskolen, med tiltrædelse hurtigst muligt.Oust Mølleskolen er Randers Kommunes Heldagsskole, som tilbyder special- og socialpædagogisk bistand og undervisning til 6- 12 årige børn med store ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Ansøgning som jobrotationsvikar - Sødisbakke afdeling Tårnly

SØDISBAKKE

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit Jobcenter. Hvis dit Jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.Såfremt du ønsker at søge...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Medarbejder til KAOSAMBASSADEN - Randers 30 timer ugentligt

Randers Ungdomsskole

Randers
Pr. 1. april 2018KAOSAMBASSADEN i midtbyen er et åbent frirum og samlingssted for alle unge i alderen 15 25 året projekt- og aktivitetssted, hvor de unge kan udnytte og udvikle personlige ressourcer og kompetenceret miljø med høj grad af ungeinvolve...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Pædagog 30 t./uge fra 1.3 2018

Midtdjurs Friskole

Børnehuset Solbærkrogen i Nimtofte, søger en pædagog 30 t. pr uge fra d.1.3 og med mulighed for flere timer i perioder.Solbærkrogen er en lille institution der er normeret til 43 børn. Vi er p.t. delt op i tre stuer, to børnehavegrupper og en vugges...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Pædagog - barselsvikar

Børn & Unge

Løgstrup Skoles SFO søger fra 3. april 2018 en pædagog i et barselvikariat på 33 timer. Løgstrup Skole er en 2-3-sporet folkeskole beliggende 8 kilometer nordøst for Viborg. Skolen har i dette skoleår ca. 490 elever fra 0. til 9. årgang, SFO 130 bør...