Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Idrætslærer til udskolingen på Herningvej Skole

Herningvej Skole søger lærer til fast stilling med tiltrædelse d. 1.  oktober 2020 eller hurtigst muligt.
Vi søger en lærer, som kan undervise i idræt 7. – 9. årgang, svømning 4. årgang og toning/valgfag i udskolingen.  
Siden august 2016 har vi arbejdet med toninger i udskolingen, hvor eleverne på tværs af 7. – 9. årgang er på selvvalgte toninger/valgfag, hvori praksisfaglighed og teknologiforståelse prioriteres højt. Vi har derfor et ønske om at få en lærer, som har interesse for dette område og som kan undervise i det obligatoriske valgfag madkundskab og evt. håndværk & design eller billedkunst.
 
Der er tale om en stilling med mange udviklingsmuligheder.  Du kan fx få mulighed for at indgå i vores team af makerspacesuperbrugere og indgå i et 3-årigt kompetenceudviklingsforløb, som skal styrke vores teknologiforståelse og gøre os endnu bedre til at arbejde problemløsende og eksperimenterende.  Der vil også være mulighed for at indgå i vores trivselsteam og blive trivsels-person i udskolingen eller blive kontaktperson til vores bevægelsescoaches i forbindelse med ”Bevægelsens år 2020”.
 
I lyset af Learning Pipeline skal du have følgende arbejdsværdier: Du skal være en lærer, der brænder for eleverne, for deres læring og for deres trivsel. Du skal have høje ambitioner for den enkelte elev og for gruppen. Du skal indgå i et forpligtende læringsfællesskab, hvor alle tager et kollektivt ansvar for elevernes læring, dannelse og trivsel. Du skal være i stand til at bedrive klasseledelse, samt have øje for hvorledes konteksten kan ændres, således at alle elever har mulighed for at indgå i denne og være en del af fællesskabet. 
 
Om skolen
Herningvej Skole er en udviklingsorienteret, velfungerende skole beliggende i den østlige del af Aalborg. Der er tale om en yderst attraktiv stilling i et skolemiljø præget af et betydeligt og positivt engagement hos ledelse, lærere, pædagoger, teknisk service personale samt elever og forældre.
Vi er en tosporet skole med 411 elever fordelt på 0. – 9. årgang.  Vi blev juni 2019 certificeret som en UNICEF Rettighedsskole.  Desuden har vi fokus på ”Den sproglige dimension i alle fag” samt ”Co-teaching”.
 
Vores pædagogiske personale prioriterer at lave en varieret og spændende skoledag, som samtidig er præget af forudsigelighed og struktur, da vi i Professionelle læringsfællesskaber arbejder med Ugeplan, LM og klasseledelse.  Vores personale vikardækker for hinanden.
 
Se evt. mere om os på herningvej-skole.aula.dk
Hvis du har spørgsmål i forhold til ovenstående, er du velkommen til at kontakte skoleleder Jette Hansen 29 40 85 38 eller viceskoleleder Marianne Dausel 31 99 08 99.
Ansøgningsfrist d. 22. september 2020
Ansættelsessamtaler d. 24. september 2020 

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.