Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ikke bare endnu et produktionsarbejde - et stolt og solidt håndværk.

Vidste du at muligheden for et godt og stabilt arbejde - med daglig fokus på udvikling og sundt arbejdsmiljø - ligger lige i udkanten af Vorbasse? Jamen, så værsgo og læs videre og få inspiration til det, vi faktisk godt tør love, kan blive et jobskifte, du ikke vil fortryde!

Vi har dejligt travlt og mangler flere hænder i produktionen! Vi er sikre på, at der findes mange gode, stabile og folk i området, der har lyst til at komme med på holdet her hos os. Og nu får du muligheden. Vi vil i hvert fald meget gerne snakke lidt med dig, hvis du nikker ”ja, det passer til mig”, når du læser følgende:

  • En moderne træindustri, hvor den håndværksmæssige stolthed, mærkes overalt på fabrikken. Vi fremstiller koblede døre og vinduer der er lidt lækrere end de andres, og vi gør alt, hvad vi kan for at leve op til vores renommé hver dag. Og det forventer vi selvfølgelig også at du vil.
  • Et kollegasammenhold, der sørger for, at du føler dig velkommen på dag et og naturligvis bliver korrekt oplært, så du ved, hvad vi forventer at dig. Hvis du har det godt - så har vi det godt.
  • Kvalitetsbevidsthed der gør at netop dit arbejde og den finish du leverer i hver eneste lille detalje, er altafgørende for den kunde, der glæder sig til at modtage det næste Bøjsø vindue og/eller dør!
  • Du er ikke nødvendigvis uddannet maskinsnedker - men er du, så er det bestemt noget, vi ser som et ekstra plus. Måske er du tillært snedker eller måske tømrer. Du har i hvert fald en forkærlighed for at arbejde med træ.
  • Vi er på forkant med nye tendenser og krav, og det kræver, at vi selv følger med. Vi investerer løbende i vores produktionsfaciliteter og selvfølgelig også i medarbejderne. Du skal derfor kunne lide at lære nyt - du er engageret i dig selv og udvikling af din faglighed.  

Vi vil gerne, at din ansættelse her på Bøjsø skal føles helt rigtig for begge parter. Har vi den bedste medarbejderstab, så holder vi på dem - også hvis vi rammer en lavsæsonperiode. Den bruger vi så på faglig og personlig udvikling. På den måde kan vi sikre, at vi altid har det bedste hold til at fremstille Danmarks flotteste døre og vinduer. 

Slet ikke i tvivl? – så send hurtigst muligt lidt på skrift via https://boejsoe.dk/job/

Stadig i tvivl? – så sov på det! Eller ring til vores produktionschef

Brian Waldhauer på tlf.: 93 85 40 22 og få en snak om jobbet inden du søger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.