IKT-Koordinator til Vejdirektoratets projekteringsafdeling

Vejdirektoratet ønsker at fremme brugen af Informations- og kommunikationsteknologi, kaldet IKT. Derfor søger vi en stærk kollega, der både kan varetage IKT-koordineringen på specifikke projekter, men som også vil være drivende i den fortsatte udvikling af IKT-funktionen i Vejdirektoratet.
 
Brænder du for fortsat at forbedre og optimere dataudveksling, og er du god til at kommunikere klart og til at vejlede samarbejdspartenere i at forstå og anvende dataudvekslingssystemer?
 
Så send din ansøgning til os og vær med til at præge udviklingen af Vejdirektoratets IKT-funktion.
 
Dine opgaver:
Som en del af afdelingen Vejdesign, vil du komme til at arbejde med bl.a. følgende opgaver:  
• IKT-koordinering af større og mindre planlægnings- og anlægsprojekter  
• Vejledning af projektledere i udarbejdelse af IKT-aftaler  
• Kontrol af modtagne leverancer i henhold til IKT-aftale ved hjælp af digitale analyser  
• Udvikling og test af digitale analyser og software til samme  
• Fortsat udvikling og opdatering af vores IKT-aftaleparadigme  
• Rådgivning af interne projektledere og eksterne samarbejdspartnere omkring IKT  
• Sparring med afdelingens øvrige IKT-koordinatorer  
• Understøtning af den fortsatte udvikling og opdatering af vores modelstandard  
• Deltagelse i det generelle udviklingsarbejde i afdelingen omkring BIM-implementering  
• Indgå i branchesamarbejdet omkring IKT-udvikling  
• Deltagelse i Vejdirektoratets netværk ”Digitale Vejmodeller”  
 
Vejdirektoratet anvender ProjectWise som digital udvekslingsplatform, og vi bruger MicroStation og Openroads som analyseværktøjer.
 
Vejdirektoratet er en matrixorganisation, og du vil skulle indgå i forskellige projektteams med repræsentanter for mange forskellige fagområder.
 
Din profil:
Vi forventer, at du har bredt kendskab til BIM f.eks. fra anlægs- eller byggebranchen eller at du har arbejdet med IKT-koordinering og BIM inden for industrien. Det er essentielt, at du besidder rigtig gode kommunikations- og samarbejdsevner.
 
Du er evt. ingeniøruddannet eller har erfaring med projektledelse af anlægs- eller byggeprojekter, og du forstår vigtigheden af at have et tydeligt aftalegrundlag for IKT, ligesom du generelt har fokus på optimering og forbedring af arbejdsprocesser.
 
Du kommunikerer tydeligt både skriftligt og mundtligt, og du forstår at inddrage og samarbejde med mange typer interessenter både internt og eksternt.
 
Du trives med at udvikle og implementere, og du har et godt blik for grænsefladeafklaring og procesopbygning. Og du motiveres gerne af at vide, at dit arbejde bidrager til at skabe fremtidens infrastruktur, hvor mennesker og gods kommer nemt og sikkert frem.
 
Om os:
Vejdirektoratets afdeling for Vejdesign består af ingeniører og tekniske designere, der i fællesskab udarbejder vejprojekter. Vi er netop nu i en spændende forandringstid, hvor vi bl.a. er i gang med at implementere BIM (Building Information Modelling) bredt i Vejdirektoratet, hvilket betyder, at vi bl.a. arbejder med IKT-aftaler og IKT-koordinering i alle projekter, ligesom vi har fokus på udvikling af vores modelstandard og brugen af digitale værktøjer bredt i Vejdirektoratet.
 
Dine løn- og ansættelsesvilkår:
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.
 
Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Vejdesign hvor du ansættes i Projekt og Vejteknik på adressen Thomas Helstedsvej 11, 8660 Skanderborg.
 
Læs mere:
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Ida Rasmussen på +45 72 44 22 46 eller på idra@vd.dk. I uge 7 og 8 kan du kontakte Michael Aakjer Nielsen på +45 72 44 23 77 eller mian@vd.dk.    
 
Er du interesseret?
Send din ansøgning senest søndag den 25. februar 2018. Vi forventer at afholde samtaler i uge 10.
 
Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

QA Engineer

LOYALTY FACTORY ApS

EASI R is the leading cloud-based customer relations platform for the automotive industry. We work with some of the most influential automotive brands and help more than 2,600 car dealerships across Europe, to grow profitable and long lasting relati...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

EMBEDDED SOFTWARE APPLICATION DEVELOPER

KAMSTRUP A/S

Do you currently work on embedded SW products? Do you have profound experience with C C based software? Do you dare challenge us creating better solutions? Would you like to work in an expanding international company? Become part of Technology Commu...
Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

EMBEDDED SOFTWARE DEVELOPER - RADIO COMMUNICATION

KAMSTRUP A/S

Do you have profound experience with C based low-level embedded software? Do you want to work with communication technology? Do you dare to challenge us creating better solutions? Would you like to work in an expanding international technology compa...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Softwareudvikler

Railmonitor ApS

Dygtig softwareudvikler til banebrydende virksomhed Vil du være med til at ændre den måde, vores kunder tænker på målinger, vedligeholdelse og brugeroplevelse? Vil du være med til at digitalisere jernbane- og entreprenørbranchen? Vi har brug for en ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:12. april 2018

ASSOCIATE SERVER ENGINEER

KILOO A/S

Aarhus
Does setting up and managing servers for millions of end users sound like an exciting job for you? Are you passionate about games? Then you might be what we are looking for! Kiloo is a leading mobile game developer founded in 2000. Our ambition is t...