Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ildsjæl søges til tværfagligt socialpsykiatrisk bosted med vokseværk

Bofællesskabet Lioba er i gang med en etapevis udvidelse af driften med 10 nye pladser.
Vi har allerede ansat 5 nye kollegaer og skal nu i gang med sidste etape. Vi søger derfor dig, som enten er social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, socialpædagog, psykoterapeut eller lignende til en fast stilling 37 timer om ugen fra 1. februar 2021.

Vi leder efter dig, der har lyst og energi til i samarbejde med ledelsen og kollegaer at udvikle nye arbejdsgange og procedurer, som kan være med til at videreudvikle og sikre en professionel socialfaglig og sundhedsfaglig indsats for nogle af de mest udsatte borgere i vores samfund.

Din nye arbejdsplads bliver botilbuddet Lioba, som tilbyder ophold efter § 107 og § 108 i Serviceloven. Målgruppen er mennesker med dobbeltdiagnose (sindslidelse og misbrug) og kan have en fysisk eller psykisk udadreagerende adfærd. Når den igangværende udvidelse er færdig, vil der bo 23 beboere på Lioba.

På Lioba hænger de sundhedsfaglige og socialfaglige indsatser og fagligheder tæt sammen, da vores målgruppe ofte har komplekse sociale og sundhedsrettede problemstillinger. Dette afspejler sig i vores meget tværfaglige personalegruppe, hvor vi løfter i flok, og hvor de enkeltes kompetencer sættes ligeværdigt i spil for at skabe et så godt, trygt og udviklende bo- og arbejdsmiljø som muligt.  

Vi arbejder socialpædagogisk og sundhedsfagligt med de til enhver tid eksisterende udviklingsmuligheder hos borgeren i en (re-)habiliterende indsats. Vi tror på, at respekt og ligeværd gør relationsarbejdet muligt og kan gøre, at mennesker får modet og overskuddet til at blive chef i eget liv igen.

Vi arbejder ud fra en forståelse af, at mennesker får deres udfordringer af en grund. I hverdagen arbejder vi på at styrke den enkeltes sociale færdigheder og psykiske ressourcer med henblik på, at beboeren får et hverdagsliv med god livskvalitet og så høj grad af selvstændighed som muligt.

Som vores nye kollega har du derfor lyst til at arbejde ud fra en recovery-orienteret tankegang, hvor din fornemste opgave er at understøtte eller skabe og bære håb. Opgaveløsningen er meget varieret; fra støttende samtaler, brobrygger/tovholder funktion, følgeskab, personlig pleje, praktisk hjælp i hjemmet, til cafébesøg mm

En vigtig opgave på Lioba er desuden håndtering, dosering og registrering af medicin samt sundhedsfaglige plejeopgaver.

Arbejdstiden er dag- og aftenvagter, samt weekend.

Vi søger en kollega, der

 • Er fagligt velfunderet, handlekraftig og afbalanceret
 • Har kendskab til mennesker med dobbeltdiagnose
 • Er en stærk holdspiller
 • Er i stand til at håndtere samt bevare ro og overblik ved konflikter
 • Kan reflektere over egen og kollegers praksis - og er indstillet på at modtage og give konstruktiv feedback med henblik på at udvikle praksis
 • Er mødestabil
 • Anvender IT på brugerniveau
 • Kan skabe håb og give omsorg, selvom menneskers reaktioner på sorg og krise kan være pakket ind i noget, vi umiddelbart ikke forstår.

Vi tilbyder:
 • Fagligt dygtige og engagerede kollegaer med tværfaglig baggrund
 • Gode muligheder for at præge og udvikle pædagogikken og kulturen
 • Ansættelse i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, hvor vi dokumenterer effekten af vores arbejde og reflekterer over praksis
 • Supervision
 • Faglig udvikling, sparring, kurser mm.
 
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Frederiksberg Kommunes overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation.
 
Der skal fremvises straffeattest (den udvidede/offentlige), inden ansættelse i stillingen.
  
For yderligere oplysninger kan du kontakte Forstander Martin Pedersen, på tlf. 2898 5070 eller Stedfortræder Anna Skovsby på tlf. 2898 5073.
                                            
Ansøgningsfrist: fredag d. 11 december 2020, kl. 10.00.
Vi afholder 1. og 2. jobsamtaler henholdsvis d. 14. og 17. december 2020.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.