Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Imødekommende og stærk administrativ medarbejder til Alminde-Viuf Fællesskole

Alminde-Viuf Fællesskole søger en administrativ medarbejder til en nyoprettet stilling, der skal spille ledelsen god i forhold til administrative opgaver.

 

Alminde-Viuf Fællesskole

Alminde-Viuf Fællesskole er en velfungerende folkeskole med 500 elever og cirka 60 ansatte.

 

Vi arbejder ud fra vores vision for 2022 ”Fremtidens kompetencer - Vores skole”.

Det gør vi gennem et stærkt værdigrundlag.

 

  • Fællesskab
  • Faglighed
  • Respekt
  • Ansvarlighed
  • Engagement

 

Det betyder, vi er en skole med højt til loftet, hvor vi prioriteter vores værdier, sådan at både medarbejdere og elever trives og udfordres i et trygt og udviklende fællesskab. Med udgangspunkt i værdien ansvarlighed ønsker vi at tage ansvar for- og hjælpe hinanden til at blive endnu bedre. Derfor søger vi en administrativ medarbejder, der skal understøtte ledelsen.

 

Den administrative medarbejders opgaver

Du skal i tæt samarbejde med skolens ledelse understøtte en god ressourceudnyttelse og den administrative drift, sådan at ledelsen kan prioritere strategiske og pædagogiske indsatser på et velinformeret grundlag. Du vil deltage på ledelsens møder i det omfang, der giver værdi, og du vil dagligt være i tæt dialog med direkte reference til skolens ledelse.

 

Dine ansvarsområder er blandt andet planlægning af skoleåret herunder økonomi, skemalægning, bemanding, barsel, ferieindberetninger, indsigt i bekendtgørelser mm.

Du kommer til at stå for både den planlagte og den akut opståede vikardækning. Da en vigtig opgave er vikardækning vil din arbejdsdag starte omkring kl 6:30, for at du kan tage imod opkald og finde gode løsninger. Det er muligt at starte dagen hjemmefra.

 

Du vil yderligere være ansvarlig for skolens IT-drift og være superbruger på vores mange IT systemer som Aula, Meebook, EDUCA mm. Du skal stå for informationen på skolens hjemmeside, og kan du være opsøgende og fortælle skolens gode historier på andre sociale medier, er det bestemt et plus. Hertil kommer en mængde andre administrative opgaver afhængigt af dine kompetencer.

 

Faglige forventninger til dig

Alminde-Viuf Fællesskole har store forventninger til dig og til, at du kan understøtte skolens ledelse. Du tager naturligt ejerskab og ansvar for vores skole, elever, personale og forældre. Du har et stort menneskeligt overskud og kan kommunikere relevant og rettidigt skriftligt samt mundtligt.

 

Vi forestiller os, at du enten er uddannet lærer, sidder som skolesekretær eller at du har erfaring med ovenstående arbejdsfunktioner. Du har en stejl læringskurve og lysten til at arbejde administrativt for og på en skole.

 

Du har en god administrativ indsigt, og du kan skabe en god struktur, så du kan gribe og prioritere i de mange opgaver, som der er på Alminde-Viuf Fællesskole. Du kan se dig selv i en servicefunktion, hvor din fornemste opgave er at spille skolen god. Du er struktureret og du kan dine ting. Du er ikke bange for hverken at byde ind med dine idéer eller bede om hjælp.

 

Du er en IT-teknisk superhaj, der kan trylle i alt fra office-pakken til de forskelige IT systemer, der er på skolen. Kender du dem ikke, er du hurtig til at sætte dig ind i dem, og du er god til at finde både struktur og logik i de IT systemer, vi bruger på skolen.

 

Vi tilbyder

Alt i alt så synes vi, du får en super spændende stilling på en god skole med en god kultur. Fordi stillingen er nyoprettet, er vi åbne over for forskellige tilgange til opgaverne, og du får stor indflydelse på både dine opgaver og din dagligdag. Vi glæder os til at dele vores opgaver med dig og til at lære dig at kende.

 

Du kommer til at møde mange forskellige og meget søde mennesker i din hverdag, både børn og voksne – og fordi vi er en Unesco verdensmålsskole, så arbejder vi også med verdensmål i hverdagen. Du bliver en del af en arbejdsplads med hjælpsomme kolleger, en god og rar omgangstone og en ledelse, som interesserer sig for dig, og hvis dør altid er åben.

 

Flere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte:

 

  • Skoleleder Søren Storm på 7979 7802
  • Afdelingsleder Maria Laugaard Nøjsen på 7979 4664

 

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Ansøgning via knappen "ansøg"

Send din ansøgning med relevante bilag, så vi har din ansøgning senest 6. november 2020.

 

Vi forventer at holde 1. samtale 12. november og 2. samtale 23. november.

 

Forud for eventuel anden samtalerunde vil der være et uformelt kaffemøde med skoleledelsen, ligesom der gennemføres en personprofilanalyse med personlig tilbagemelding fra HR. Der indhentes referencer forud for 2. samtale.

 

Vi forventer vores nye administrative medarbejder tiltræder 1. januar 2020.

 

Forud for ansættelsen indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.