Improvement engineer til automatisering og optimering, DEIF A/S | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.

Improvement engineer til automatisering og optimering

DEIF A/S

Har du erfaring med automatisering og brænder du for at samarbejde på tværs for at finde de bedste optimeringsmuligheder? Så er du måske vores nye medarbejder til automatisering og optimering, der igennem mange spændende opgaver skal optimere vores produktion. Vi har en ambitiøs automatiseringsstrategi, og du vil derfor have rig mulighed for at fortsat udvikle vores produktion til at blive mere konkurrencedygtig. 

Om jobbet Du vil blive en del af afdelingen ’Production Improvement’, men din dagligdag vil være kendetegnet af et samarbejde på tværs af organisationen og med eksterne leverandører. Du vil derfor have en stor berøringsflade i og uden for organisationen. Din primære opgave er at se muligheder for at automatisere og optimere, og du skal drive projekter fra den indledende startfase og frem til slutmålet.

Dine opgaver vil også bestå af:

  • Udarbejdelse af Business Cases inklusiv budget
  • Kravspecifikationer
  • Flowoptimering
  • Del-/helautomatiseringsløsninger
  • Interne logistikløsninger

Personen Du har tidligere erfaring med automatisering og logistikoptimering samt med LEAN. Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for mekatronikproduktion, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er passioneret for dit fag, og du er gerne på forkant med de nyeste produktionsteknologier.

Du har gode samarbejdsevner, hvor du forstår at lytte til andres input men også at tage en beslutning, når det kræves. Du ser helheden i dine projekter og har dermed også fokus på totalomkostninger.

Da vores koncernsprog er engelsk, behersker du sproget i skrift og tale.

Hvad kan du forvente hos DEIF? Du tilbydes et spændende, udviklende og selvstændigt job i en sund, vækstorienteret virksomhed. Frihed under ansvar er en del af hverdagen, og arbejdsmiljøet er uformelt, dynamisk og bygger på et godt kollegialt sammenhold.

Ud fra ønsket om at fastholde dygtige medarbejdere lægger vi stor vægt på god medarbejderpleje og som eksempel kan nævnes, at vi har en favorabel kantineordning, pensionsordning m.m. 

Du vil have mulighed for at udvikle din karriere i forskellige positioner på tværs af forretningsområder og på forskellige niveauer i organisationen. Det hele afhænger af koblingen mellem DEIFs ambitiøse målsætninger og dine ønsker, din baggrund og dit potentiale.

Interesseret? Send din ansøgning og CV snarest via vores hjemmeside www.deif.dk/careers. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef, Søren N. Fredsø på e-mail: snf@deif.com/tlf.: +45 3010 3201

Om DEIF DEIF er en international, teknologibaseret virksomhed i hastig vækst. Vi opererer i en ”global niche” med udvikling, produktion og salg af avancerede energi- og generatorstyringsløsninger til energisektoren samt til marine-/offshoremarkedet. Over 90 % af omsætningen stammer fra eksport. DEIF blev grundlagt i 1933 og har i dag mere end 650 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Skive og i datterselskaber rundt omkring i verden.


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
12-09-2017
Udløbsdato
07-11-2017
Job-ID
329771773
Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden