Gem job

Indkøber og Produktudvikler til Nicolas Vahé

"Hos Nicolas Vahé tror vi på, at det skal være simpelt at spise god, smagfuld og sund mad hver eneste dag. Vi har udviklet et bredt udvalg af gourmet produkter, som kan være med til at give hverdagen et ekstra pift. Delikatesser, drikkevarer og accessories - alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer. Hos Nicolas Vahé sætter vi en stor ære i, at vores produkter er lavet på de bedste råvarer, og at kvaliteten er i top."

Til en unik stilling hos Society of Lifestyle søger vi en ambitiøs produktudvikler, der med et højt drive og mod kan indtræde i rollen som indkøber og produktudvikler på brandet Nicolas Vahé, der udvikler gourmet produkter, delikatesser, drikkevarer samt accessories. Her får du ansvar for, i samarbejde med Brand Owner, at skabe inspirerende og kommercielle produkter af høj kvalitet, der passer til virksomhedens øvrige kollektioner og brands.


Som indkøber og produktudvikler skal du være med at sikre fremdrift på brandets produkt- og konceptudvikling i tæt samarbejde med Nicolais Vahés Brand Owner, hvor du især bidrager med dine gastronomiske og kommercielle kompetencer. Med kreativt input til ingredienser, smagsoplevelser og udseende gør du idéer mulige, så kommercielle og inspirerende produkter bliver skabt. Du bliver tovholderen, som kan strukturere og bevare overblikket og samtidig involvere og motivere folk omkring dig. Hertil får du ansvar for at identificere de rette leverandører, sikre de bedste aftaler og bidrage til, at brandets vision realiseres. Du får del i ansvar for produkter, emballage og etiketter, og du formår at se det hele i en sammenhæng med den øvrige kollektion og de trends, der er indenfor dit kerneområde. Stillingen vil udfordre såvel dit kreative gastronomiske talent som købmandsskabet, da du skal tage teten på at planlægge leverancer, forhandle med leverandører, sikre kvalitet, besøge diverse fagmesser og formidle din viden til dine kolleger, hvor du får et tæt samarbejde på tværs af organisationen.

Du bliver en del af et ambitiøst team, der løfter i flok og sætter pris på hinanden. Hverdagen er fagligt krævende, men med plads til sjov, smil og godt humør. Du får reference til indkøbschefen.


Din baggrund er indenfor fødevarebranchen, og det er af afgørende betydning, at du har stor faglig erfaring og passion omkring gastronomi, fødevarer og produktudvikling. Jobbet forudsætter et grundigt kendskab til produktion af fødevarer, kendskab til fødevarelovgivning, foreskellige certificeringer og mærkningsordninger samt krav til FKM i Danmark og Norden med flere, ligesom du evner at sætte dig ind i relevant lovgivning på nye markeder. Derudover skal du have stor erfaring med indkøb og sourcing, gerne i Europa og Asien, da du skal varetage kontakten til leverandørerne her.

Du er motiveret af at skabe resultater og kan med en passioneret tilgang til produktudvikling og en god kommerciel forståelse understøtte forretningen gennem indkøb og forretningsudvikling. Du forstår værdien af det gode samarbejde, og du er god til at skabe relationer. Dit arbejdsstil er kendetegnet ved kreativitet, struktur og øje for detaljen.


Society of Lifestyle er en ambitiøs og dynamisk organisation, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning. Du bliver en del af en sund familieejet virksomhed med tre stærke kerneværdier: ærlighed, passion og innovation. Som medarbejder hos Society of Lifestyle er det din fornemste opgave at være ambassadør for, at værdierne efterleves i hverdagen, både internt og eksternt.

Det er en fuldtidsstilling med primær arbejdssted på virksomhedens kontor i Ikast


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.