Indkøbs- og logistikelev

Spænd selen - Det her kommer til at gå stærkt, rigtig stærkt!

Avant Denmark A/S er en af landets absolut største aktører, inden for import og engrossalg af biludstyr og relaterede produkter.

Vi har fuld fart på, og skal derfor have en spiller mere på holdet i vores indkøbsafdeling. Vi skal bruge en frisk, engageret og ikke mindst arbejdsom indkøbs- og logistikelev, som er klar til at gøre en forskel - hver dag. 

Har du...
• Flair for sprog, handel og økonomi
• Et godt kendskab til IT, herunder Microsoft Office
• Et smilende og udadvendt væsen
• Mod på at tage ansvar og være proaktiv
• Og ikke mindst en plan om at gøre en forskel for både vores leverandører, kunder og vores virksomhed?

Så søg stillingen hos os, som indkøbs- og logistikelev, hvor du vil have muligheden for at sætte dit præg på en virksomhed i rivende vækst og samtidig have store muligheder for at fortsætte hos os efter endt uddannelse. Så måske er det, du læser netop nu, indledningen til mange års samarbejde og spændende oplevelser.

Avant Denmark A/S er en velrenommeret virksomhed med 40 års baggrund i autobranchen. Vi er placeret i 8200 Aarhus N, i nye og moderne indrettede lokaler. Herfra drives virksomheden med ca. 25 ansatte, som alle er beskæftiget med salg og distribution af vores mere 35.000 spændende varenumre, som vi køber over hele verden. Sortimentet indeholder mere end 60 agenturer inklusiv velkendte brands såsom Alpine, DEFA, Thule, Vossen Wheels og mange flere. En passion for biler og biludstyr er ikke et krav, men det “skader” bestemt heller ikke. Vigtigst for os er dit engagement, og din evne til at opretholde et højt serviceniveau.

Ansøgningsfristen er kun vejledende. Vi lukker annoncen, når den rette mand/kvinde er fundet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her