Indkøbsansvarlig


Er du indkøber med sans for detaljen og evnen til at skabe kommercielle resultater?

BTX Group A/S søger 2 talentfulde og passionerede indkøbsansvarlige til de to brands SIGNATURE og BRANDTEX.

Kernen i SIGNATURE kollektionen er strik, t-shirts og kjoler i friske farver og med flotte print. Matchende produkter, der skaber en flot helhed og klæder den modne kvinde på med en sikker afslappet stil.

BRANDTEX er et moderne, anerkendt og succesfuldt tøjmærke. Kollektionerne byder på et bredt, spændende og meget nuanceret sortiment. Bukser, bluser, trøjer, skjorter, kjoler, nederdele, shorts m.m. – sammensat stilsikkert og modebevidst med fokus på kvalitet og perfekt pasform.

Du bliver ansvarlig for hele indkøbsprocessen. Det betyder først og fremmest, at det er dit ansvar, at kollektionsprøver er hjemme til tiden, og at varerne indkøbes til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø, hvor kontakten til leverandører i Fjernøsten og Europa samt koncernens kontor i Kina bliver en naturlig del af din hverdag. Opgaverne løses i tæt samarbejde med design og konstruktion.

Din profil:

 • Du har passion for design, godt købmandskab og resultater
 • Du har nogle års erfaring med indkøb indenfor tekstilbranchen
 • Du har en naturlig interesse for mode
 • Du kender branchens rytme og trives i et til tider hektisk miljø, hvor deadlines skal overholdes
 • Du er rejsevant (30-40 rejsedage om året)
 • Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk, både på skrift og i tale
 • Du er habil IT bruger og har gerne kendskab til Navision og PDM

 • Det er vigtigt, at du drives af at skabe og udvikle relationer, og dermed besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner. Som person er du selvstændig og forandringsparat og du har lysten og evnen til at optimere på processer. Du har en kommerciel tankegang og du løser din opgave i værdikæden, og yder en målrettet indsats for både afdelingens og firmaets resultat.

  Et spændende og udfordrende job i en international og innovativ virksomhed med ambitiøse vækstmål.

  Send din ansøgning til pro&co allerede i dag via knappen ”Søg stillingen”.

  BTX Group A/S markedsfører fem stærke brands: BRANDTEX, SIGNATURE, IMITZ, JENSEN og CISO. De er en af Skandinaviens førende leverandører af modetøj til målgruppen kvinder fra 40+. Koncernen har over 5.000 forhandlere fordelt over hele Europa. Alle brands har en solid markedsposition og et stærkt partnerskab med såvel kunder som leverandører. Se mere på www.btx-group.com.
  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:26. februar 2018

  Indkøber

  Medarbejderne ApS

  Til vores internationale kunde i Esbjerg søger vi en indkøber med højt drive og engagement. Der er tale om en spændende og udviklende stilling i en større virksomhed indenfor vindindustrien. Virksomheden er kendetegnet ved et ungt team af dedikerede...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:26. februar 2018

  Indkøber

  Medarbejderne ApS

  Til vores internationale kunde i Odense N søger vi en indkøber med højt drive og engagement. Der er tale om en spændende og udviklende stilling i en større virksomhed indenfor vindindustrien. Virksomheden er kendetegnet ved et ungt team af dedikered...
  Indrykket:9. februar 2018
  Udløbsdato:8. marts 2018

  Indkøbskonsulent

  Herning Kommune

  Herning
  Vi søger en ny indkøbskonsulent til at være det fjerde ben i et engageret og fagligt stærkt indkøbsteam. Er du serviceorienteret, har flair for IT og erfaring med indkøb og indkøbsanalyser, er det dig, som vi er på udkig efter.Som indkøbskonsulent h...
  Indrykket:23. januar 2018
  Udløbsdato:20. marts 2018

  Dygtig og engageret indkøbsassistent

  Prodan A/S

  Har du solid erfaring inden for indkøb af forskellige typer stål, kan du læse og forstå tegninger, og trives du med at sidde i spændfeltet mellem leverandører, PTA og produktion? så er du måske den indkøbsassistent, vi leder efter. Det er et spænden...