Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indkøbsansvarlig


Er du indkøber med sans for detaljen og evnen til at skabe kommercielle resultater?

BTX Group A/S søger 2 talentfulde og passionerede indkøbsansvarlige til de to brands SIGNATURE og BRANDTEX.

Kernen i SIGNATURE kollektionen er strik, t-shirts og kjoler i friske farver og med flotte print. Matchende produkter, der skaber en flot helhed og klæder den modne kvinde på med en sikker afslappet stil.

BRANDTEX er et moderne, anerkendt og succesfuldt tøjmærke. Kollektionerne byder på et bredt, spændende og meget nuanceret sortiment. Bukser, bluser, trøjer, skjorter, kjoler, nederdele, shorts m.m. – sammensat stilsikkert og modebevidst med fokus på kvalitet og perfekt pasform.

Du bliver ansvarlig for hele indkøbsprocessen. Det betyder først og fremmest, at det er dit ansvar, at kollektionsprøver er hjemme til tiden, og at varerne indkøbes til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø, hvor kontakten til leverandører i Fjernøsten og Europa samt koncernens kontor i Kina bliver en naturlig del af din hverdag. Opgaverne løses i tæt samarbejde med design og konstruktion.

Din profil:

 • Du har passion for design, godt købmandskab og resultater
 • Du har nogle års erfaring med indkøb indenfor tekstilbranchen
 • Du har en naturlig interesse for mode
 • Du kender branchens rytme og trives i et til tider hektisk miljø, hvor deadlines skal overholdes
 • Du er rejsevant (30-40 rejsedage om året)
 • Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk, både på skrift og i tale
 • Du er habil IT bruger og har gerne kendskab til Navision og PDM

 • Det er vigtigt, at du drives af at skabe og udvikle relationer, og dermed besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner. Som person er du selvstændig og forandringsparat og du har lysten og evnen til at optimere på processer. Du har en kommerciel tankegang og du løser din opgave i værdikæden, og yder en målrettet indsats for både afdelingens og firmaets resultat.

  Et spændende og udfordrende job i en international og innovativ virksomhed med ambitiøse vækstmål.

  Send din ansøgning til pro&co allerede i dag via knappen ”Søg stillingen”.

  BTX Group A/S markedsfører fem stærke brands: BRANDTEX, SIGNATURE, IMITZ, JENSEN og CISO. De er en af Skandinaviens førende leverandører af modetøj til målgruppen kvinder fra 40+. Koncernen har over 5.000 forhandlere fordelt over hele Europa. Alle brands har en solid markedsposition og et stærkt partnerskab med såvel kunder som leverandører. Se mere på www.btx-group.com.
  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her