Indkøbsassistent

Kvalitet og godt købmandskab som omdrejningspunkt

Vi søger en dygtig og struktureret medarbejder, som kan indgå i vores dynamiske og forretningsorienterede team beliggende i Tietgenbyen, Odense.
I første omgang er stillingen tidsbegrænset til udgangen af 2018 – det er dog vores forventning og ambition at stillingen bliver permanent.

Du bliver i tæt samarbejde med dine kollegaer ansvarlig for: en række leverandører og produktgrupper, online præsentation af produkter, samt sikre konkurrencedygtige priser.
Endvidere vil du varetage de daglige administrative opgaver, som er med til sikre en god og professional håndtering af vores kunder og deres ordrer.

Blandt arbejdsopgaver kan nævnes:

- Udvælgelse og præsentation af produkter
- Indkøb og møder med leverandører
- Kundeservice til B2C og B2B segmenterne
- Kontakt til nye forhandlere
- Håndtering af reklamationer

Der er med andre ord tale om en stilling, hvor der er fokus på købmandsskab, men hvor alle samtidig bidrager som teamplayer i en til tider hektisk hverdag.
Jobbet kræver at du er selvkørende og tager initiativ, som en naturlig del af at skabe succes.


Erfaring og kvalifikationer

Du er kontoruddannet og hvis du brænder for der du laver er det ikke afgørende hvor mange års erfaring du har. Du skal dog være indstillet på at skabe resultater og have interesse for den farverige verden som handel med legetøj og børnetilbehør byder.

Du være resultatorienteret, systematisk og har flair for statistik og økonomi ligesom du skal have stor forståelse for dataflow og IT.

Der er en fordel, hvis du taler eller skriver et eller flere skandinaviske sprog.

Vigtigst er det, at du har forståelse for, at kundeservice og godt købmandskab ikke er modsatrettede salgsfilosofier, men derimod forudsætningen for at skabe solid udvikling og bundlinje.

Selvstændigt job i innovativ og samtidig robust virksomhed

Du tilbydes et selvstændigt job med mulighed for at forme din egen hverdag i et mindre, men meget innovativt miljø, hvor nye ideer og nye måder at håndtere de daglige opgaver på mere er reglen end undtagelsen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Administrativ medarbejder til Spillemyndigheden

Spillemyndigheden

Odense
Bliv del af en dynamisk hverdag i Spillemyndigheden, hvor de administrative arbejdsopgaver er mangeartede, og du kommer til at bidrage med din erfaring inden for administration og bogføring. Driftssikker opgavehåndtering Vi søger en kollega til kont...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Studiejob i international økonomiafdeling

esoft systems AS

Odense
Er du i gang med studierne og savner et relevant studiejob, der kan hjælpe dig videre i karrieren? Vil du være en del af en stærk økonomifunktion, i en international virksomhed, der ønsker at yde høj service og høj regnskabsmæssig kvalitet? Så er jo...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelev ved Retten i Odense

Retten i Odense

Bliv kontorelev ved Retten i Odense Er du engageret, videbegærlig, ansvarsbevidst og serviceminded? Vil du arbejde med retssager og administration, så er du lige den vi søger! Retten i Odense søger 2 dygtige kontorelever inden for offentlig administ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

administrativ medarbejder/sekretær

Nyborg Gymnasium

Nyborg
Nyborg Gymnasium søger en administrativ medarbejder sekretær Vi har brug for en engageret, serviceminded og kvalitetsbevidst administrativ ankerperson, som vil tage sig af vores front desk og diverse administrative opgaver for vores rektor. Nyborg G...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kontorelever ved Fyns Politi

Fyns Politi

Odense, Fyns politiFyns Politi søger pr. 1. september 2018 tre kontorelever med offentlig administration som speciale.Vi tilbyder dig et spændende uddannelsesforløb i et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø med garanti for faglig såvel som personlig ...