Indkøbsassistent til International virksomhed i Aarhus

HR-Industries søger for international virksomhed i Aarhus, en medarbejder der skal indgå i en indkøbsafdeling.

Jobbeskrivelse: Stillingen er en 5 mdr. tidsbegrænset projektansættelse i en indkøbsafdeling. Dine primære opgaver vil være med til teknisk indkøb, opfyldning, sikre stamdata, faktura kontrol m.m. Du kan se frem til en stilling med kontakt til både nationale og internationale leverandører.

Kvalifikationer: Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende men sandsynligvis har du en uddannelse, der relaterer sig til arbejdsopgaverne og har erfaring med ovenstående. Du arbejder i stillingen selvstændigt, struktureret, besidder et godt overblik og har sans for væsentlige detaljer. Du har en naturlig evne til at se sammenhænge og skabe effektive løsninger. Engelsk skal beherskes på et vist niveau både skriftligt og mundtligt til denne stilling.

Virksomheden: Virksomheden er en stor international virksomhed indenfor jern- og metalindustrien, der opbygger maskiner til industrien. Et spændende og udfordrende job på en international arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone. Der er tale om en fuldtidsstilling der i første omgang løber 5 mdr. frem. Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat hurtigt – men virksomheden er også klar til at vente på den helt rigtige kandidat.

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund eller Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries A/S på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb. 

SØG STILLINGEN: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 51195  

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv.

Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.   

Vores speciale er indenfor metal og el, service- og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, kontor og administration samt ledelse.

Læs mere på www.hr-industries.dk omkring HR-Industries


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.