Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indkøbsassistent til vækstende e-handelsvirksomhed.

Har du erfaring med at arbejde indkøb, kvalitetskontrol og sourcing?

Så er det måske dig som vi står og mangler hos Raasdal Trading ApS. Raasdal Trading ApS er en vækstende e-handelsvirksomhed med mange års erfaring med salg af elektronik m.m. Vi er lige nu repræsentative i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Frankrig, Belgien, Italien samt Østrig, og inden udgangen af 2021 vil vi have udvidet til alle EU-lande.

Arbejdsopgaver / Jobbeskrivelse

Du kommer til at indgå i et mindre indkøbsteam som vil være en integral del og omdrejningspunktet for vores forretning.

Du vil, i samarbejde med vores team, være instrumental i realiseringen af at skabe nye forbindelser til producenter, opsætte og vedligeholde system til markedsundersøgelser, og sourcing af eksisterende og nye produktgrupper.

Du vil, i samarbejde med vores team, være ansvarlig for den løbende eksekvering og optimering af månedlige bestillinger hos vores faste leverandører.

Vi søger én indkøbsassistent med flere års erfaring, som er klar til at være med til at skabe nye rutiner og sætte deres eget præg hos os.

Arbejdsopgaver

  • Bestillinger
  • Markedsundersøgelser
  • Sourcing

Jobprofil

Vi søger en selvstændig, selvkørende og struktureret person, en ambitiøs person som motiveres af at skabe gode aftaler og resultater, og ikke er bange for at besidde betroede ansvarsområder og kan navigere i det.

Da vi søger én som skal kunne løfte vores nuværende indkøbsstrategi, og har minimum 2 års erhvervserfaring indenfor faget.

Du behersker både at have det forkromede overblik og samtidig at kunne zoome ind, eksekvere og lave aftaler efter best practices på de enkelte varegrupper.

Der vil til tider være mere run på end andre, og det stiller også store krav til at du er omstillingsparat, og gerne giver den det ekstra for at komme i mål.

Der vægtes højere på erfaring, performance og kvalifikationer frem for uddannelsesbaggrund – så fokusere mere på hvad du har opnået i din ansøgning frem for din uddannelsesbaggrund.

Vi tilbyder

Et selvstændigt og ansvarsfuldt arbejde med gode udvikling- og fremtidsmuligheder, på en lille og dynamisk arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og med ansvar for – og kontrol over – din egen hverdag.

Derudover tilbyder vi et fantastisk arbejdsmiljø med godt humør og gode kollegaer, og forventer da også at du vil bidrage til den gode stemning.

Hvorfor skal du vælge os?

  • Gode udviklingsmuligheder
  • Attraktiv løn efter kvalifikation
  • Fleksible og alsidige arbejdsdage og arbejdsopgaver
  • Stærkt socialt miljø blandt unge dygtige kollegaer
  • Casual arbejdsmiljø

Er du interesseret?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, og du kan nikke genkendende til den profil vi søger, hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt på job@raasdal.dk – BEMÆRK, telefonisk og personlig kontakt på adressen frabedes.

Send din ansøgning mærket ”Indkøbsassistent” i PDF eller Word format. Vedhæft, udover en ansøgning også dit CV, i mailen – du behøver ikke at skrive noget i selve mailen.

Startdato er hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette medarbejder. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Der er 1 ledig stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.