Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indkøbselev

Motiveres du af indkøbsarbejde, og ser du muligheder i at arbejde i en dynamisk handelsvirksomhed i stærk vækst ? Så start din karriere hos en af nordens største handelsvirksomheder, HPSCHOU A/S.

Vi kan tilbyde dig en spændende elevuddannelse, der bærer præg af dine interesser, dine evner og dit mod til at påtage dig ansvar for egne opgaver.

Vi tilbyder

Vi ansætter ikke bare elever, vi ansætter kommende stærke medarbejdere – er det dig? Så søg vores elevstilling indenfor indkøb med hovedsæde på vores kontor i Kolding.

Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder, i en elevuddannelse, hvor vi vægter det højt, at du får mulighed for at kombinere din teori med praksis. Og som en virksomhed i vækst, der agerer i et internationalt miljø, er der rig mulighed for personlige og faglige udfordringer.

Arbejdsopgaver

 • Ordrebehandling og tilhørende opfølgning

 • Prisforhandling med leverandører

 • Produktudvikling og lancering

 • Emballage og katalog udarbejdelse

 • Produktsikkerhed og mærkning

 • Daglig kontakt med udenlandske leverandører

Som elev i indkøbsafdelingen vil du blive en vigtig del af teamet. Du vil have tæt dialog med leverandører fra Fjernøsten og skal være med til at sikre de bedste indkøbsbetingelser og have konstant fokus på optimering af kvalitet, pris og leveringstid. Meget af din dagligdag vil foregå på engelsk, det er derfor vigtigt, at du behersker dette både i skrift og tale.

Din profil

 • Du har som minimum af sluttet studenter eksamen (HHX, HTX, STX, HF) , suppleret med EUD-student med fagretning handel.

 • Alternativt har du gennem ført EUX med fagretning handel

 • Som person har du ambitioner, er dynamisk og har sans for samarbejde

 • Vi vil opleve dig som fleksibel, dedikeret og positiv

 • Du arbejder struktureret og er detaljeorienteret

 • Du har nemt ved at kommunikere med forskellige typer af mennesker, både internt og eksternt

Har vi fanget din interesse, så klik på søg stillingen. Stillingen ønskes besat med opstart til august 2018. Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere information

HP Schou er Nordens største engrosvirksomhed indenfor non-food produkter. Sortimenteter meget bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Maskiner. Hovedkontoret ligger i lyse og venlige lokaler i Kolding sammen med det 3000 m2 store showroom, og der rådes over 80.000 m2 lager. HP Schou har indkøbskontor og showroom i Kina og salgskontorer i Norge, Sverige, Finland samt Tyskland og har derudover en betragtelig eksport til mange forskellige europæiske lande. HP SCHOU har til mission at blive den mest effektive indkøbs, salgs - og logistikorganisation, som afsejler vores vision, at blive den største og mest lønsomme Non-food leverandør i Skandinavien. Læs mere på http://www.hpschou.com samt HP Schou A/S Persondatapolitik her


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her