Indreguleringsekspert med stor praktisk erfaring

Har du stor praktisk erfaring med indregulering af komplekse bygningstekniske installationer, og har du lyst til at benytte din viden og kompetencer hos en af Danmarks største bygherre? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i Bygningsstyrelsens Kvalitetssikringsteam.

Kvalitetssikringsteamet er en del af Planlægningsfunktionen, som er en tværgående enhed på 17 medarbejdere, der understøtter styrelsens byggeprojekter på udvalgte specialeområder. Vi er placeret i Center for Bygninger og Byggeri, som varetager nybyggeri, moderniseringer og vedligehold af bygninger for vores kunder; universiteter, politi, domstole og centraladministration.

I Planlægningsfunktionen arbejder vi med digitalisering af byggeriet, kvalitetssikring af projektmateriale og totaløkonomi. Herudover varetager vi den tværgående koordinering, udmøntning af puljer, koordinering af udviklings- og afrapporteringsindsatser mv. og bidrager yderligere til en vidensbaseret optimering af Bygningsstyrelsens systemer og processer. Vi har en uformel omgangsform med et godt arbejdsmiljø. Vi lægger vægt på tværgående samarbejde og gode resultater, så der venter dig en alsidig hverdag, hvor du får rig mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer.
Kvalitetssikringsteamet

I Kvalitetssikringsteamet kommer du til at indgå i et stærkt fagligt miljø med kolleger, der har specialviden inden for byggeri og ejendomme. Vi understøtter vores byggeprojektledere med at vurdere kvaliteten af rådgivernes projektmateriale for derigennem at styrke projektgennemførelsen, og vi gennemfører bl.a. performance test, som er blevet indført i Bygningsreglementet BR18 som funktionsafprøvning. Vi har derfor en bred samarbejdsflade internt i styrelsen samt med eksterne rådgivere og entreprenører. Bygningsstyrelsen er en af Danmarks største bygherrer med ca. 40 større igangværende byggesager med et økonomisk omfang på ca. 10 mia. kr. Nogle af vores igangværende byggesager er bl.a:

 • Politiskolen i Vejle
 • En række laboratorierenoveringssager på landets universiteter
 • Ny arkitektskole i Aarhus
 • Ny Østre landsret

Dine opgaver
Som Indreguleringsekspert i teamet vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte følgende:
 • Udføre praktiske performancetest på ventilationsanlæg, varme og køleinstallationer på byggepladserne.
 • Udføre step-response test til eftervisning af korrekt indregulerede styringssystemer
 • Dokumentere performancetest via CTS
 • Definere format, relevans og omfang af KS- og D&V-materiale
 • Vejlede projektlederne om specifikke tekniske problemstillinger på byggepladsen
 • Bidrage til kvalitetssikringsteamets udviklingsarbejde

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester, ingeniør eller lignende. Vi vil dog lægge særligt vægt på, at du har betydelig praktisk erfaring med indregulering af bygningstekniske installationer. Herudover forventer vi, at du har:
 • Erfaring i måleteknik
 • Erfaring med fejlfindingsprocesser på HVAC-installationer
 • Gode samarbejdsevner på tværs af fagligheder
 • En selvstændig tilgang til opgaveløsningen

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalen mellem staten og den relevante faglige organisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Da vi ønsker at tiltrække den bedste kandidat, vil tjenestestedet enten kunne være Carl Jacobsens Vej 39 i Valby, eller Thomas Helsteds Vej 9A i Skanderborg.

Søg jobbet
Passer profilen til dig, hører vi meget gerne fra dig. Upload din ansøgning, CV og eksamenspapirer via vores hjemmeside www.bygst.dk/job/ senest d. 29. april 2018. Vi holder 1. samtaler d. 4. 7. og 8. maj og 2. samtaler den 14. maj. Vi forventer tiltrædelse 1. august eller snarest muligt.
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte ingeniør Thomas Rysgaard Jacobsen på tlf. 41 70 10 65 eller akademiingeniør Frederikke Gludsted på tlf. 41 70 11 23.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

MT Højgaard seeks Package Manager, Mechanical Plumbing

MT HØJGAARD A/S

MT Højgaard is one of the Nordic region s leading construction and civil engineering companies, with customers in Denmark and selected locations abroad. At the moment MT Højgaard is working on several high-profiled projects in Odense and Southern Ju...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Bygningsingeniør Statisk beregning Kundekontakt

EXACTsearch

København
Scandinavian WeldTech producer og lever unikke stål- og kompositløsninger til byggebranchen i Norden. Vores projektportefølje tæller bl.a. København Tivoli, Europaskolen og Mærsk på Amerikas plads. Grundet vækstambitioner og en unik markedsposition,...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018

Bygningsingeniør Projektleder til sagsstyring og tilsyn

EXACTsearch

København
Sætter du pris på æstetik og kvalitet? Vil du være med til at udvikle nogle af de mest bæredygtige og innovative byggerier i København og Nordsjælland. Falk-Rønne & Kierkegaard sætter en ære i at udvikle bæredygtigt liebhaveri i København og Nordsjæ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Systematisk tekniker til indhentning af dokumentation i forbindelse med byggesager

Bygningsstyrelsen

Har du erfaring med at kvalitetssikre skriftligt materiale i forbindelse med byggesager, og har du lyst til at benytte din viden og kompetencer hos en af Danmarks største bygherre? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i Bygningsstyre...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Ingeniør med fokus på energi og indeklima

MOE AS

Brænder du for at skabe bæredygtige løsninger og komfortable bygninger? Vi søger lige nu en ingeniør med minimum 4 års erfaring til at indgå i gruppen af specialister MOE ønsker at være forrest i feltet inden for innovativt og bæredygtigt byggeri. V...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:16. maj 2018