Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indskriver søges til vores værksted i Odense SV

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling
Vi har forrygende travlt og søger derfor en servicemindet indskriver. Du er med fordel uddannet reservedelsekspedient eller mekaniker(dog ikke et krav), eller du har anden relevant erfaring. Du brænder for at yde en høj service til vores kunder.

Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver. Du er servicemindet, har et godt humør og en venlig omgangstone. Du har gode kommunikationsevner, så du kan kommunikere med både kunder og kollegaer. Du er en holdspiller og du ved, at kunden altid kommer først.

Jobbeskrivelse
Du skal primært beskæftige dig med booking, modtagelse af kunder ved indskrivningen og kunderådgivning. Tilbudsgivning og fakturering. Telefonbetjening samt diverse administrative opgaver.
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du får mere end du forventer
Vi tilbyder gode arbejdsforhold, i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone. Fordelagtige medarbejderordninger. Løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sundhedssikring og pensionsordning.

Ansøgning
Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk
Mrk. Emnefeltet med stillingsbetegnelse og by.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Marco Lauridsen (+45) 2210 8380

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen på https://skorstensgaard.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her