Indtag førersædet som forretningsleder og driv dit eget segment til succes

Hvis du kan svare ja til, at du motiveres af en rolle som spillende træner, hvor du bliver ansvarlig for at vækste og drive dit eget forretningsområde, så er du formentlig den helt rette til rollen som forretningsleder af andels- og ejerforeningssegmentet hos AI.

Som forretningsleder hos AI vil du få en helt central rolle, hvor du vil have fokus på projekt- og projekteringsledelse, porteføljestyring, salg, strategi og du vil agere mentor for yngre projektmedarbejdere. Det er dine egne ambitioner, som sætter retningen for fremtiden i forretningen.

Allerede fra din første arbejdsdag trækker du i arbejdstøjet og fokuserer indledningsvist på at strukturere og udvikle forretningen således at alle ressourcer bruges bedst muligt. Porteføljestyring, projekt- og projekteringsledelse er indledningsvist din fornemmeste opgave. Når det er på plads kan du forvente at bevæge dig mere over i en rolle, hvor forretningsledelse, salg og strategi vil have et større fokus.

Som den kompetente forretningsleder du er, vil du opleve, at du skaber forandring og bliver en succes inden for de første 12 måneder hos AI når:

  • Du strukturerer og med skarp hånd styrer porteføljen - i første kvartal vil det fylde 80% af din tid, derefter ca. 20% - således at pipeline er opdateret og det dermed er muligt at allokere den rette mængde ressourcer til hvert enkelt projekt.
  • Du tager ansvar for salgsprocessen. Kunderne henvender sig oftest selv og via kyndig vejledning og bearbejdning får du omsat dette til konkrete opgaver.
  • Du tager ansvar for projektfaserne (afklaring, projektering, udbud og udførelse), således at du sikrer at alle projekter kommer sikkert og tilfredsstillende i mål. Projektopgaverne varierer typisk fra 0,5-10 mio. kr. i entreprisesum.
  • Du anvender din solide forståelse for andels- og ejerforeningssegmentet og det potentiale, som findes i markedet og – i samspil med ledelsen – får defineret og klarlagt strategien samt konkrete mål for forretningen.
  • Du aktivt anvender din dybe projekterings- og projektledelseserfaring til at motivere og sparre med de yngre projektmedarbejdere, som værdsætter at du er nærværende.

Efter en periode på 1-2 år har du opnået succes når:

  • Du sætter og indfrier konkrete mål på salgsindsatsen, således at du sikrer vækst i forretningsområdet.
  • Du danner dig det forkromede overblik og får oparbejdet struktur på processer og porteføljestyring.
  • Du opbygger solidt kendskab og relationer til administratorerne på markedet.
  • Du søsætter din strategi og lader resultaterne for forretningsområdet tale sit tydelige sprog.

Mulighederne i markedet er mange – og det samme gør sig gældende for udviklingsmulighederne i jobbet. Du kan være forretningslederen, som både jonglerer mellem at drive forretningen og være hands-on på projektledelsen. Måske har du mere lyst til at styrke dit fokus på salg eller have fuldt fokus på at drive udviklingen i andelsejerforeningssegmentet. Du bestemmer selv retningen for din fremtidige karriere.

Vi forestiller os at:

Du er uddannet arkitekt eller konstruktør med rygsækken fuld af projekterings- og projektledelseserfaring, som du som mentor, gerne deler ud af. Du kan desuden nikke genkendende til at du er nærværende, struktureret og systematisk til fingerspidserne.

Du bliver en del af….

… en rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed, der efterlever mantraet: ”mindre er bedre”. AI har fokus på tværfagligheden inden for intelligent arkitektur, bæredygtighed og energirigtige løsninger, hvor arkitektens idéer går hånd i hånd med ingeniørens viden. De har derudover formået at skabe en kultur uden rigide bureaukratiske processer, en flad organisation, nærværende ledelse og korte kommandoveje.

Vil du tage karrieren til næste niveau?

Mind A/S varetager rekrutteringsprocessen og derfor skal din ansøgning og CV fremsendes via nedenstående link.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indtag førersædet som forretningsleder og driv dit eget segment til succes

mind A/S

Aarhus
Som den kompetente forretningsleder du er, vil du opleve, at du skaber forandring hos AI når du inden for de første 12 måneder har opnået succes med at: o Du strukturerer og med skarp hånd styrer porteføljen - i første kvartal vil det fylde 80 af di...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Leder for Silkeborg Kommunes Døgngenoptræningscenter

Nære Sundhedstilbud

Brænder du for ledelse? Kan du skabe følgeskab for rehabilitering i en tværfaglig medarbejdergruppe? Er du optaget af mulighederne i Det nære Sundhedsvæsen? Så er det dig, vi mangler til et spændende lederjob. Døgngenoptræningscenteret har plads til...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Analytics & Search Manager, Aarhus

ARLA FOODS AMBA

Aarhus
Do you have what it takes to turn our digital data into actionable insights, and would you like to influence our digital future of Arla on a local as well as global scale? Then this is your opportunity to take up a brand-new role in a growing digita...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

Pædagogfaglig leder

Børn & Unge

Vi søger en leder med ansvar for såvel skoledel som SFO, som kan være med til at skabe en varieret, inkluderende og sammenhængende hverdag i indskolingen, og som kan se muligheder i at udnytte skolens og SFO ens fysiske rum, så der skabes en sammenh...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Souschef

Louis Nielsen Århus C ApS

Aarhus
Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor en kundeglad og serviceminded Souschef til vores butik i Ryesgade i Århus. Stillingen er en fastansættelse på fuldtid. Souschefen har et ledelsesmæssigt ansvar overfor butikkens team og for en rækk...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018