Indtag førersædet som forretningsleder og driv dit eget segment til succes

Som den kompetente forretningsleder du er, vil du opleve, at du skaber forandring hos AI når du inden for de første 12 måneder har opnået succes med at:  

o   Du strukturerer og med skarp hånd styrer porteføljen - i første kvartal vil det fylde 80% af din tid, derefter ca. 20% - således at pipeline er opdateret og det dermed er muligt at allokere den rette mængde ressourcer til hvert enkelt projekt.

o   Du tager ansvar for salgsprocessen. Kunderne henvender sig oftest selv og via kyndig vejledning og bearbejdning får du omsat dette til konkrete opgaver.

o   Du tager ansvar for projektfaserne (afklaring, projektering, udbud og udførelse), således at du sikrer at alle projekter kommer sikkert og tilfredsstillende i mål. Projektopgaverne varierer typisk fra 0,5-10 mio. kr. i entreprisesum.

o   Med din solide forståelse for andels- og ejerforeningssegmentet og det potentiale, som findes i markedet får du – i samspil med ledelsen – defineret og klarlagt strategien og konkrete mål for forretningen. 

o   Din dybe projekterings- og projektledelseserfaring anvender du aktivt til at motivere og sparre med de yngre projektmedarbejdere, som værdsætter at du er nærværende.

Efter en periode på 1-2 år har du opnået succes med at:

o   Du sætter og indfrier konkrete mål på salgsindsatsen, således at du sikrer vækst i forretningsområdet.

o   Du danner dig det forkromede overblik og får oparbejdet struktur på processer og porteføljestyring.

o   Du opbygger solidt kendskab og relationer til administratorerne på markedet.

o   Du søsætter din strategi og lader resultaterne for forretningsområdet tale sit tydelige sprog.

Mulighederne i markedet er mange – og det samme gør sig gældende for udviklingsmulighederne i jobbet. Du kan være forretningslederen, som både jonglerer mellem at drive forretningen og være hands-on på projektledelsen. Måske har du mere lyst til at styrke dit fokus på salg eller have fuldt fokus på at drive udviklingen i andelsejerforeningssegmentet. Du bestemmer selv retningen for din fremtidige karriere.

Vi forestiller os at:

Du er uddannet arkitekt eller konstruktør med rygsækken fuld af projekterings- og projektledelseserfaring, som du som mentor, gerne deler ud af. Du kan desuden nikke genkendende til at du er nærværende, struktureret og systematisk til fingerspidserne.

Du bliver en del af….

… en rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed, der efterlever mantraet: ”mindre er bedre”. AI har fokus på tværfagligheden inden for intelligent arkitektur, bæredygtighed og energirigtige løsninger, hvor arkitektens idéer går hånd i hånd med ingeniørens viden. De har derudover formået at skabe en kultur uden rigide bureaukratiske processer, en flad organisation, nærværende ledelse og korte kommandoveje.

Sådan ansøger du

via dette link


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indtag førersædet som forretningsleder og driv dit eget segment til succes

mind

Hvis du kan svare ja til, at du motiveres af en rolle som spillende træner, hvor du bliver ansvarlig for at vækste og drive dit eget forretningsområde, så er du formentlig den helt rette til rollen som forretningsleder af andels- og ejerforeningsseg...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Leder for Silkeborg Kommunes Døgngenoptræningscenter

Nære Sundhedstilbud

Brænder du for ledelse? Kan du skabe følgeskab for rehabilitering i en tværfaglig medarbejdergruppe? Er du optaget af mulighederne i Det nære Sundhedsvæsen? Så er det dig, vi mangler til et spændende lederjob. Døgngenoptræningscenteret har plads til...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Leder af Myndighedssektionen i Socialafdelingen (Genopslag)

Myndighed

En stilling som leder af Myndighedssektionen i Silkeborg Kommunes Socialafdeling ønskes besat snarest hensigtsmæssigt. Sektionslederen refererer til Socialchefen. Baggrund Socialafdelingen varetager opgaver indenfor voksensocialområdet, herunder Vok...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Research Assistant (website manager/editor) 972855

Aarhus Universitet

Aarhus
The Department of History at the School of Culture and Society invites applications for the position of Research Assistant, with responsibility for establishing and managing a new website on the Nordic region. Place of employment: Jens Chr. Skous Ve...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Petworld søger souschef til vores butik i Viby!

PETWORLD

Aarhus
Petworld tilbyder en spændende hverdag, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord. Er du: - dynamisk - serviceminded - engageret - fleksibel - resultatorienteret - pligtopfyldende Har du: - overblik - gode ledelses - og kommunikationsevner - kompet...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018