Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indtag førersædet som forretningsleder og driv dit eget segment til succes

Som den kompetente forretningsleder du er, vil du opleve, at du skaber forandring hos AI når du inden for de første 12 måneder har opnået succes med at:  

o   Du strukturerer og med skarp hånd styrer porteføljen - i første kvartal vil det fylde 80% af din tid, derefter ca. 20% - således at pipeline er opdateret og det dermed er muligt at allokere den rette mængde ressourcer til hvert enkelt projekt.

o   Du tager ansvar for salgsprocessen. Kunderne henvender sig oftest selv og via kyndig vejledning og bearbejdning får du omsat dette til konkrete opgaver.

o   Du tager ansvar for projektfaserne (afklaring, projektering, udbud og udførelse), således at du sikrer at alle projekter kommer sikkert og tilfredsstillende i mål. Projektopgaverne varierer typisk fra 0,5-10 mio. kr. i entreprisesum.

o   Med din solide forståelse for andels- og ejerforeningssegmentet og det potentiale, som findes i markedet får du – i samspil med ledelsen – defineret og klarlagt strategien og konkrete mål for forretningen. 

o   Din dybe projekterings- og projektledelseserfaring anvender du aktivt til at motivere og sparre med de yngre projektmedarbejdere, som værdsætter at du er nærværende.

Efter en periode på 1-2 år har du opnået succes med at:

o   Du sætter og indfrier konkrete mål på salgsindsatsen, således at du sikrer vækst i forretningsområdet.

o   Du danner dig det forkromede overblik og får oparbejdet struktur på processer og porteføljestyring.

o   Du opbygger solidt kendskab og relationer til administratorerne på markedet.

o   Du søsætter din strategi og lader resultaterne for forretningsområdet tale sit tydelige sprog.

Mulighederne i markedet er mange – og det samme gør sig gældende for udviklingsmulighederne i jobbet. Du kan være forretningslederen, som både jonglerer mellem at drive forretningen og være hands-on på projektledelsen. Måske har du mere lyst til at styrke dit fokus på salg eller have fuldt fokus på at drive udviklingen i andelsejerforeningssegmentet. Du bestemmer selv retningen for din fremtidige karriere.

Vi forestiller os at:

Du er uddannet arkitekt eller konstruktør med rygsækken fuld af projekterings- og projektledelseserfaring, som du som mentor, gerne deler ud af. Du kan desuden nikke genkendende til at du er nærværende, struktureret og systematisk til fingerspidserne.

Du bliver en del af….

… en rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed, der efterlever mantraet: ”mindre er bedre”. AI har fokus på tværfagligheden inden for intelligent arkitektur, bæredygtighed og energirigtige løsninger, hvor arkitektens idéer går hånd i hånd med ingeniørens viden. De har derudover formået at skabe en kultur uden rigide bureaukratiske processer, en flad organisation, nærværende ledelse og korte kommandoveje.

Sådan ansøger du

via dette link


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her