Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indtag markedet som kreativ forretningsudvikler


Markedet ligger for dine fødder. Er du klar til at sparke til bolden for at sikre Arkitektfirmaet NORDs fremtidige pipeline og måske en ny titel som partner?…. Så indtag lederrollen som tegnestuens nye holdspiller ved at slå dine folder som kreativ forretningsudvikler. Det gør du ved at lægge virksomhedens arkitektoniske linje, når du som tegnestuens kreative designprofil bringer nye ideer i spil og tænker stort for at udvikle NORD som forretning.I 1. halvleg opprioriterer du salget, fordi du stortrives med det opsøgende arbejde, hvor du plejer eksisterende relationer og skaber nye. Du har hænderne over hovedet, når du kan se pipelinen vokse, fordi du direkte har bidraget til øget opgavetilgang og omsætning, og du stortrives i rollen som leder for tegnestuens nuværende arkitekter.I 2. halvleg dribler du bolden i mål, når du indtræder i rollen som ny partner i ejerkredsen, hvor du driver den velfungerende forretning videre på baggrund af et nærtliggende, fremtidigt generationsskifte.

Som ny teamplayer er du en succes de første 6-12 måneder, når du:

 • Lægger virksomhedens arkitektoniske linje ved at være tegnestuens kreative profil, der kommer med nye ideer og udvikler NORD som forretning – fx ved at indtænke nye markeder og nicher.
 • Opprioriterer salget og anvender 50% af din samlede arbejdstid på markedsbearbejdning. Heraf lægges 30% af din tid på at opdyrke og skabe nye relationer og kunder – fx ved at deltage i relevante netværksgrupper. De resterende 20% af tiden bruges på at vedligeholde og pleje relationer til tegnestuens eksisterende kunder.
 • Træder ind i rollen som leder for tegnestuens eksisterende arkitekter. Samtidig indtager du det overordnede projektlederansvar på projekternes arkitektoniske perspektiv, hvor du leder og vejleder dine kolleger på tegnestuen. Som overordnet projektansvarlig arkitekt sikrer du, at økonomien overholdes, og du følger op på timeantal og tidsplaner.

 • Du sikrer høj kvalitet på projekternes arkitektoniske linjer, men samtidig har du forståelse for at levere et bygbart resultat.
 • Efter de første 6 måneder er i stand til at udfakturere min. 50% af din tid.

 • Dine succeskriterier og udviklingsmuligheder når vi ser 1-2 år frem:
 • Du gør en forskel for forretningen, idet du fortsat er opmærksom på NORDs forretningsudvikling og salgsstrategi, som er en mærkesag for dig. I din udadvendte rolle har du bidraget med en løbende ordretilgang på tegnestuen, som sikrer, at NORD har en naturlig drift, så der kan opretholdes en stabil medarbejderstab. Omsætningen er nu øget med ca. 10%.
 • Du skaber gode processer for bygherren, som du vejleder og rådgiver, så vedkommende føler tryghed og tilfredshed med samarbejdet. Derved skaber du mulighed for gensalg.
 • Du vurderer løbende behovet for interne ressourcer (i form af arkitekter). Hvis du henter større projekter hjem, er det dit ansvar (i samarbejde med tegnestuelederen) at ansætte nye arkitektprofiler for at sikre den rette bemanding på projekterne.
 • Langsomt klæder du tegnestuens yngre arkitekter på til også at få salgsansvar i en mindre grad – typisk på de mindre projekter.
 • Måske begynder du at se dig selv som en del af den fremtidige ejerkreds? I så fald begynder du at indtænke de strategiske rammer for det forestående generationsskifte.
 • Efter ca. 2 år hos NORD har du opdyrket kontakter og opgaver uden for tegnestuens oprindelige og nuværende regionsområde, hvilket har bidraget til øget omsætning.
 • Efter ca. 2 år har du opbygget en fornuftig opgaveportefølje, som sikrer stabilitet i forhold til den fremtidige pipeline, og du tager del i at sikre, at NORD fortsat har en høj dækningsgrad på projekterne. Det gør du blandt andet ved at sørge for hyppige udfaktureringer og tage styring på timeforbruget.
 • Hvis du ønsker det, træder du efter ca. 2 år formelt ind i rollen som ny partner i den veletablerede virksomhed. Sammen med den nuværende ejer og en potentiel anden partner, lægger I nu planen for det fremtidige generationsskifte. • NORDs fremtid ligger foran Jer! I driver forretningen videre, og I gør forretningen til jeres egen.

  Du kommer formentlig med en baggrund som…

  Arkitekt MAA og du har relevant tegnestueerfaring. Med dig i bagagen har du nogle gode resultater som bevis på, at du kan gøre en forskel for forretningen. Du har en udadvendt personlighed, og du har allerede et godt netværk i branchen.

  Hvem er dit nye team?

  NORD er en veletableret arkitektvirksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor alle er hinanden værd og det sociale vægter højt. Tegnestuen er kendt for sit gode ry i branchen og for at levere bygbare resultater, som har sikret mange tilbagevendende kunder gennem årene. NORD har et mangeårigt samarbejde med store bygherrer inden for sundhedsvæsenet og den almene sektor.

  Frem til i dag har tegnestuen primært haft sine kunder i det Nordjyske, men med et fremtidigt generationsskifte har virksomheden ambitioner om at indtage nye markeder, og i den forlængelse forventes også en vækst i medarbejderantallet, som p.t. består af i alt ca. 16 ansatte.

  Vil du sætte dig i stolen som NORDs nye kreative forretningsudvikler?

  Så send dit CV og en kort ansøgning hvor du udpensler din motivation for, hvorfor DU har lysten til at blive en del af teamet hos Arkitektfirmaet NORD. Vi afholder løbende samtaler.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her