Industri Elektriker / elektriker med erfaring indenfor industri & varmepumper.

Hørning Installation ApS søger en alsidig industrielektriker / elektriker til udførelse af opgaver i vores industri og varmepumpe afdeling. 

Primær opgaver
Opgaverne er fejlfinding, opbygning, service og vedligehold af maskiner og styringer.
Vedligehold og service på bygningsinstallationen ved vores industri kunder, som arbejder indenfor bla. jern/stål, maskinbygger, plast & tekstil produktion, vandværker & renseanlæg.
Serviceaftale vedr. fejlfind & reparation af maskiner, i Jylland & på Fyn

Sekundær opgaver
Hjælpe vores varmepumpe/køl montør med service, reparation & installation af varmepumper i højsæson (perioder) sidemands oplæring & kursus tilbydes ved evt. manglende erfaring.

Du kommer til at løse opgaverne såvel selvstændigt som i teams med kompetente og engagerede kolleger. Det er vigtigt, du er i stand til at prioritere, planlægge og strukturere dit arbejde.

Kunne du tænke dig: - at blive en del af et alsidigt EL - VVS - KØL firma, at have en afvekslende arbejdsdag - med forskellige typer af opgaver. - at arbejde selvstændigt og i teams.

Vi tilbyder blandt andet: - Varigt arbejde til den rette person. - Special indrettet servicevogn - Sundhedsordning - Et team og sparring med 22 andre kolleger indenfor EL - VVS - KØL.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt:
Jacob Fjord Nielsen på 40601006 eller jfn@h-inst.dk

Vores Vision er at

Vi vil være den foretrukne tekniske samarbejdspartner, inden for el, vvs, varmepumper og industri, der kan tilbyde vores kunder lidt mere end de forventer.

Vores Værdier er

  • Vi laver veludført kvalitets arbejde
  • Vi er professionelle, struktureret og har god kommunikation
  • Vi har respekt for kundens ejendom
  • Vi er pålidelig og punktlige
  • Vi har venlige kompetente medarbejdere, med faglig stolthed og gode samarbejdsevner

Vi giver vores kunder den rigtige løsning i et samfund, der stiller større og større krav om effektivitet, med respekt for miljøet, brugervenlighed og service.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. december 2017
Udløbsdato:31. januar 2018

Montagearbejder indenfor elektronik branche

JobTeam Aarhus A/S

Jobbeskrivelse: På vegne af vores kunde i Aarhus N søger vi en montagearbejder indenfor elektronik branche til opstart hurtigst muligt. Der er tale om en fuldtids Try Hire stilling. Arbejdet er med henblik på fastansættelse. Det er IKKE et krav at d...
Indrykket:8. december 2017
Udløbsdato:2. februar 2018

CTS anlæg skal opsættes i København N. 10 mdrs arbejde.

VIKTECH P/S

Elektrikere søges til opsætning af CTS anlæg ingen programering En af vore faste kunder skal bruge flere elektrikere til hjælp med opsætning af føringsveje og kabeltræk på et CTS anlæg. Der skal ikke programeres noget men har du kendskab til CTS kan...
Indrykket:11. december 2017
Udløbsdato:7. februar 2018

Elektriker søges til stort industri anlæg i Galten.

TeamVikaren

Vores kunde søger en el faglig reparatør til fast stilling i deres produktion. Arbejdet består i vedligeholdelse af bl.a. CNC maskiner og ovne, forefaldende arbejde, samt opbygning af EL på nye produktions maskiner. Virksomheden ligger i Galten. Din...
Indrykket:14. december 2017
Udløbsdato:2. februar 2018

Elektriker - Silkeborg

Xterna A/S

Er du uddannet elektriker med all around erfaring og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger elektriker for virksomhed i Silkeborg kommune. Sti...
Indrykket:15. december 2017
Udløbsdato:1. februar 2018

To elektrikere til Nuuk, Grønland

VIKTECH P/S

Aarhus
Jobkode: 42949 Elektriker Grøndland Drømmer du om at opleve Grønland? Har du tænkt på at kombinere det med et arbejdsophold? Viktech søger to dygtige elektrikere til et projekt med en forventet varighed af 1 1,5 mdr., hvorfor du skal være indstillet...