Industri Elektriker / elektriker med erfaring indenfor industri & varmepumper.

Hørning Installation ApS søger en alsidig industrielektriker / elektriker til udførelse af opgaver i vores industri og varmepumpe afdeling. 

Primær opgaver
Opgaverne er fejlfinding, opbygning, service og vedligehold af maskiner og styringer.
Vedligehold og service på bygningsinstallationen ved vores industri kunder, som arbejder indenfor bla. jern/stål, maskinbygger, plast & tekstil produktion, vandværker & renseanlæg.
Serviceaftale vedr. fejlfind & reparation af maskiner, i Jylland & på Fyn

Sekundær opgaver
Hjælpe vores varmepumpe/køl montør med service, reparation & installation af varmepumper i højsæson (perioder) sidemands oplæring & kursus tilbydes ved evt. manglende erfaring.

Du kommer til at løse opgaverne såvel selvstændigt som i teams med kompetente og engagerede kolleger. Det er vigtigt, du er i stand til at prioritere, planlægge og strukturere dit arbejde.

Kunne du tænke dig: - at blive en del af et alsidigt EL - VVS - KØL firma, at have en afvekslende arbejdsdag - med forskellige typer af opgaver. - at arbejde selvstændigt og i teams.

Vi tilbyder blandt andet: - Varigt arbejde til den rette person. - Special indrettet servicevogn - Sundhedsordning - Et team og sparring med 22 andre kolleger indenfor EL - VVS - KØL.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt:
Jacob Fjord Nielsen på 40601006 eller jfn@h-inst.dk

Vores Vision er at

Vi vil være den foretrukne tekniske samarbejdspartner, inden for el, vvs, varmepumper og industri, der kan tilbyde vores kunder lidt mere end de forventer.

Vores Værdier er

  • Vi laver veludført kvalitets arbejde
  • Vi er professionelle, struktureret og har god kommunikation
  • Vi har respekt for kundens ejendom
  • Vi er pålidelig og punktlige
  • Vi har venlige kompetente medarbejdere, med faglig stolthed og gode samarbejdsevner

Vi giver vores kunder den rigtige løsning i et samfund, der stiller større og større krav om effektivitet, med respekt for miljøet, brugervenlighed og service.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Faglig sekretær søges

DANSK EL-FORBUND, Afd. Østjylland

Aarhus
DANSK EL-FORBUND ØSTJYLLANDSØGER EN FAGLIG SEKRET R - En elektriker eller tekniker - evt. med videregående uddannelse Vil du være vores nye faglige sekretær, både hjemme på kontoret, ude på virksomhederne og ude på de tekniske skoler? Brænder du for...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

SELVKØRENDE ELEKTRIKER SØGES

Jobteam Byg Aarhus Syd

Aarhus
Vi søger på vegne af firma i Aarhus Syd, En selvkørende elektriker fra det Midt - og Østjyske. Skal gerne h erfaring med: Nybyg Servicearbejde Planlægning af eget arbejde Virksomheden tilbyder: God løn, 190-200 kr. timen, efter kvalifikationer Firma...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Selvkørende elektrikere søges

Jobteam Byg Aarhus Syd

ERFARNE OG SELVKØRENDE ELEKTRIKERE SØGES! Vi søger på vegne af firma i Aarhusområdet, - 2 selvkørende elektrikere fra det Østjyske. Skal gerne h erfaring med: Servicearbejde overslag Oplæring af lærling Planlægning af eget arbejde Virksomheden tilby...
Indrykket:28. februar 2018
Udløbsdato:25. april 2018

El-montør til virksomhed i Aarhus N

JobTeam Aarhus A/S

Aarhus
Kan du læse ledningsdiagrammer og montere ud fra det? Så har vi et fast job for dig! På vegne af vores kunde i Aarhus N søger vi elektriker klejnsmed mekaniker til opstart hurtigst muligt. Primære arbejdsopgaver: El-montage på anlæg til industrien M...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Medarbejdere til at trække datakabler…

Faber Staffing ApS

Vi mangler to friske medarbejdere til at trække datakabler i et større renoveringsprojekt. Har du erhvervserfaring indenfor byggeriet og gerne el-teknisk, så har vi en 4 ugers opgave med selvstændigt arbejde. Det forventes at du kan arbejde i selvkø...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018