Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industriarbejder til skiftende arbejdstider

ROCKWOOL i Vamdrup ved Kolding søger medarbejder til vores rensehold.  

Arbejdet ligger i forbindelse med, at der skal foregå rengøring af vores anlæg, i øjeblikket er det fast mandage, og ud over det ligger der yderligere 1 dag, som kan variere.

 Jobbet lønnes som et weekendarbejde, dvs. med et tillæg, som gør, at 24 timers arbejde matcher til et 37 timers job

Tiltrædelse hurtigst muligt.  

Vi søger en medarbejder, som skal indgå i team, hvor der bliver lagt stor vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med resten af holdet. Det er vigtigt, at du har en god sikkerhedsmæssig forståelse både for dit eget arbejde, og de øvrige medarbejdere i teamet.

Du skal være parat til at deltage aktivt i en travl hverdag med mange udfordringer, og du skal være i stand til at tage fat, når det brænder på. Ærlighed, pålidelighed og stabilitet er egenskaber, som vi lægger stor vægt på.  

Du skal være indstillet på, at du kan blive tilkaldt med rimeligt kort varsel, hvis vi er nødt til at stoppe produktionen, og dermed kan have mulighed for at foretage renseopgaver på vores anlæg.

 

Vi ønsker: At dine dansk- og matematikkundskaber svarer til min. 9. kl. niveau. Erfaring indenfor anden produktionsvirksomhed er også en fordel, og har du erfaring eks. indenfor jernstøberi eller murerfaget, kan det være en fordel for dig.

Vi har ingen krav om uddannelse til jobbet, men du skal være indstillet på at din egen sikkerhed er en vigtig del af jobbet.

Vi tilbyder: En spændende og afvekslende hverdag med mange udfordringer. Du vil være en vigtig medspiller i teamet, som er mest aktive, når selve produktionslinien står stille. 

For at søge jobbet skal du hente stillingsannoncen på vores hjemmeside. - Nederst i den annonce er et link til en rekrutteringportal, som du skal benytte. Kan kun benyttes af PC, ikke af Ipad eller telefon.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her