Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industrielektriker / Automatikfagtekniker til opbygning af maskiner - Aarhus

HR-Industries søger for virksomhed i Aarhus en dygtig industrielektriker/automatikfagtekniker til maskinopbygning. Der er tale om en stilling, hvor arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

- Opbygning af anlæg på el-siden
- Alm. montage
- Test, opstart og indkøring af anlæg m.m.

I jobbet får du meget frihed til at styre din arbejdsdag, og derfor er det vigtigt, du arbejder struktureret og selvstændigt. Du har gerne nogle års erfaring i el-branchen – evt. som elektriker eller automatikfagtekniker.

Vi kan tilbyde:
- Ansættelse i en virksomhed, der er i konstant udvikling.
- Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
- Gode kollegaer i en flad organisation
- Der er tale om en stilling, hvor du starter som vikar/konsulent. Vi kan ca. se 6 mdr. frem ti at starte med, med mulighed for fastansættelse.
- Løn efter kvalifikationer – men ca. 190 kr. i startløn og lønstigning efter 3 mdr.           

Vi søger: En faglært industrielektriker/automatikfagtekniker eller lignende, som vi arbejde med maskinopbygning.

Hvordan søger du: Synes du, at ovenstående lyder interessant, må du meget gerne sende en ansøgning til job@hr-industries.dk mærket ”El-Aarhus". Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at give HR-Konsulent Dina Kristensen eller Henrik Friis-Andersen et kald, på telefonnummer 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00

Omkring HR-Industries: HR-Industries beskæftiger sig med bemandingsløsninger, og har som mål at være den fortrukne leverandør og partner indenfor projekt- og bemandingsløsninger til industrien med følgende specialer: Smede, maskinarbejdere, elektrikere, montagearbejdere, produktionsteknologer, ledelse, lagerarbejdere, tekniske designere, service- og vedligeholdelse, administration m.m.
Kontakt os for job.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her