Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industrielektriker søges til JW Industri A/S

Vi søger lige nu en medarbejder med erfaring som industrielektriker, el-installatør, elektromekaniker eller lignede. Du får en afvekslende hverdag med mange gode udfordringer og bolde i luften.

Vi har travlt hos JW Industri 
Derfor søger vi én der kan hjælpe os med elektriske installationer, fejlfinding, styringer mm. Vi forestiller os at du har erfaring som industri elektriker, el-installatør, elektromekaniker eller lignende. Har du det, tilbyder vi et alsidigt job hvor to dage sjældent er ens.  

Det er en fordel hvis du har:

  • Erfaring med fejlfinding på installationer.
  • Erfaring med reparation af maskiner i industrien.
  • Erfaring med opbygning af styretavle hvor der indgår PLC.

Personlige egenskaber:

  • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne.
  • Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk.
  • Du er ansvarsbevidst og pålidelig.

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du laver kundespecifikke løsninger, PLC-tavler, serviceopgaver af maskinanlæg, enkeltstyksproduktion og har du samtidigt en interesse for mekanik og styringen, ja, så er vi tænkeligt det rette sted for dig.

Om JW Industri A/S
JW Industri er en avanceret og fleksibel stålvirksomhed, der har et skarpt fokus på at levere en høj kvalitet. Vi producerer, servicerer og udvikler specialmaskiner, delmaskiner, konstruktioner, komponenter af metal, hele produktionsanlæg og industriautomatisering med fokus på værdioptimering for kunden.

Vi rådgiver om, projektstyrer og procesoptimerer komplekse automationsprojekter og produktionslinjer, mindre delløsninger og store projekter. Vi arbejder globalt med både fødevare-, energi-, vind- og produktionsvirksomheder. Dertil arbejder vi med maskinproducenterne Scanhugger og Nama som brands.

Læs mere om JW Industri

Om Scanhugger
Scanhugger har i over 30 år udviklet og fremstillet maskiner relateret til reduktion og udnyttelse af træaffald. Scanhugger-udstyr er installeret og serviceret i træbearbejdningsanlæg over hele verden. Vores Scanhugger-opsætning kombineret med et vores øvrige udstyr gør os i stand til at bygge nøglefærdige træflissystemer.

Læs mere om Scanhugger

Sådan ansøger du

Lyder det spændende? Så ring eller skriv til Kasper Hviid. En lang ansøgning er ikke nødvendig. Samtaler tages løbene.

Kontakt: Kasper Hviid; Mail: kh@jwindustri.dk; Mobil: 41996727


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Elektrikere for mindre renoveringsopgaver samt service

TechVikar ApS

Århus C
For kunde i Aarhus søges to dygtige og stabile elektrikere til udførelse af mindre renoveringsopgaver samt lidt serviceopgaver. For den rette medarbejder vil der på sigt være mulighed for fastansættelse. Opstart hurtigst muligt!
Indrykket:29. maj 2020

Deltidsmontør og sælger

Hvidevarebutikken Fredericia ApS

Fredericia
Vi har rygende travlt hos Skousen i Fredericia og vi søger derfor en dygtig montør på deltid, til montage af hvidevarer, herudover skal du også være en del af salgsholdet i en weekend om måneden. Vi forventer, at du er detaljeorienteret, punktlig og...
Indrykket:9. maj 2020