Industrielektriker søges til slagteri i Ringsted

Ramsdal Plusjob søger elektriker for vores kunde i Ringsted.

 

Vi søger en uddannet industri elektriker til vedligeholdelse af maskiner på slagteri i Ringsted, som vikar med mulighed for fastansættelse.

Opgaverne spænder videt, fra vedligeholdelse af maskiner og automation, maskiner, eltavler og diverse industri opgaver.

Virksomheden har eksisteret siden 2012 og har i dag ca. 60 ansatte og har mange forskellige aktiviteter rundt om på Sjælland, og i København. I firmaets levetid, har virksomheden oplevet en voldsom vækst, fra den startede og frem til i dag. I dag beskæftiger de sig primært inden for offentligt erhverv, ejendomsselskaber, infrastruktur og industrier.

Om kunden:

Eltavler:

Vores erfarne elektrikere monterer tavlerne efter el-diagrammer, som er udført af vores egne teknikere eller efter kundens ønsker. Vi bygger, renovere, og installere, forsyningstavler og styretavler af enhver slags – og til mange forskellige opgaver.

Automation:

Med vore mange kompetencer, kan vi give en professional rådgivning, automationsarbejde af en høj kvalitet, og gennembearbejdet dokumentation, når projektet når sin færdiggørelse. Vore teknikere har mange års erfaring i udvikling af nye, servicering af eksisterende og fejlfinding på maskin- og procesanlæg.

Industri:

Servicerer og udfører forebyggende vedligehold på små og store anlæg. Arbejdet udføres i brancher som fødevareindustrien, procesindustrien, medicinalvareindustrien og infrastruktur.

Service: 

Virksomheden har en velfungerende serviceafdeling med en døgnbemandet vagtordning, som er til rådighed 24 timer i døgnet, hele året rundt. Reparationer udføres hurtigt og effektivt, så nedbrud minimeres.

Geografisk er opgaverne placeret fra Køge og til Faxe, og det er henholdsvis mindre og større virksomheder, både inden for det offentlige og private.

Der er tale om et vikariat, Try & Hire i 3 måneder med henblik på fastansættelse.

Løn efter overenskomst.

Kørekort nødvendigt.

Ansøgninger bedes sendt til Tanja Rasmussen, mail: tr@plusvikar.dk eller kontakt på mobil: 2259 3685.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

FORSYNINGSMONTØR

Ramsdal Plusjob ApS

København
Ramsdal Plus Job sørger for kunde, dygtige elektrikere med erfaring som forsyningsmontør. Stillingen:Som forsyningsmontør, vil du blive tilknyttet kundens kontor i Albertslund, og du vil blive en del af et team bestående af 14 kolleger. Du vil primæ...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

TEKNISK SUPERVISOR

Hotel d'Angleterre

D& 39 ANGLETERRE SØGER TEKNISK SUPERVISOR Har du lyst til at blive en del af et motiveret teknisk team i et priviligeret miljø? Brænder du for godt håndværk, hotelbranchen og service i luksusklassen? Så hører vi gerne fra dig. Vi søger en passionere...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Energivejleder til privatkunder - Jylland

Modstrøm Danmark

Energivejleder til privatkunder - Jylland Har du lyst til at være en del et stærkt team, med fokus på at styrke Danmarks grønne klimaprofil - og trives du med frihed under ansvar? Modstrøm søger en privat energivejleder til udvikling og salg af ener...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

ISS søger en løsningsorienteret og selvkørende Service Technician/Elektriker til stor kunde i Storkøbenhavn

ISS Facility Services A/S

København
Teknisk vedligeholdelse og afhjælpning af fejl ISS søger en dygtig Service Technician elektriker til en af vores store faste kunder i Storkøbenhavn. Din primære opgave er planlagte vedligeholdelsesopgaver, ad-hoc opgaver og mindre installationsopgav...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Ramsdal Plusjob søger industrielektriker til storentreprisre i København

Ramsdal Plusjob ApS

København
Ramsdal Plusjob søger dygtige og pålidelige industrielektrikere til større entrepriseopgave for vores kunde i København. Om stillingen: Arbejdet vil bestå i udførelse af el-arbejde i forbindelse med større entreprise i Storkøbenhavn, hvor du vil bli...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018