Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industrielektriker søges til slagteri i Ringsted

Ramsdal Plusjob søger elektriker for vores kunde i Ringsted.

 

Vi søger en uddannet industri elektriker til vedligeholdelse af maskiner på slagteri i Ringsted, som vikar med mulighed for fastansættelse.

Opgaverne spænder videt, fra vedligeholdelse af maskiner og automation, maskiner, eltavler og diverse industri opgaver.

Virksomheden har eksisteret siden 2012 og har i dag ca. 60 ansatte og har mange forskellige aktiviteter rundt om på Sjælland, og i København. I firmaets levetid, har virksomheden oplevet en voldsom vækst, fra den startede og frem til i dag. I dag beskæftiger de sig primært inden for offentligt erhverv, ejendomsselskaber, infrastruktur og industrier.

Om kunden:

Eltavler:

Vores erfarne elektrikere monterer tavlerne efter el-diagrammer, som er udført af vores egne teknikere eller efter kundens ønsker. Vi bygger, renovere, og installere, forsyningstavler og styretavler af enhver slags – og til mange forskellige opgaver.

Automation:

Med vore mange kompetencer, kan vi give en professional rådgivning, automationsarbejde af en høj kvalitet, og gennembearbejdet dokumentation, når projektet når sin færdiggørelse. Vore teknikere har mange års erfaring i udvikling af nye, servicering af eksisterende og fejlfinding på maskin- og procesanlæg.

Industri:

Servicerer og udfører forebyggende vedligehold på små og store anlæg. Arbejdet udføres i brancher som fødevareindustrien, procesindustrien, medicinalvareindustrien og infrastruktur.

Service: 

Virksomheden har en velfungerende serviceafdeling med en døgnbemandet vagtordning, som er til rådighed 24 timer i døgnet, hele året rundt. Reparationer udføres hurtigt og effektivt, så nedbrud minimeres.

Geografisk er opgaverne placeret fra Køge og til Faxe, og det er henholdsvis mindre og større virksomheder, både inden for det offentlige og private.

Der er tale om et vikariat, Try & Hire i 3 måneder med henblik på fastansættelse.

Løn efter overenskomst.

Kørekort nødvendigt.

Ansøgninger bedes sendt til Tanja Rasmussen, mail: tr@plusvikar.dk eller kontakt på mobil: 2259 3685.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her