Gem job

Industrielektriker/Automatikmekaniker/Elektriker

Er du ledig,? eller er du i job,? men kunne godt tænke dig nye udfordringer., så kik nærmere her, på dette attraktivt job. 

Vores kunde på Sydfyn udvikler og markedsfører worldwide vibrations-maskiner til procesindustrien. Vores høje kvalitet og fleksible tilgang til opgaverne har sikret dem en førende position indenfor dette højt-specialiserede segment

Vi søger en medarbejder med uddannelse som industritekniker, automatikmekaniker, elektriker eller lign. med interesse for mekanisk montage.

Du skal have kendskab til programmering og fejlretning af PLC’er, men der vil selvfølgelig være en grundig oplæring i vores systemer. Kendskab med Siemens TIA Portal V16 vil være en fordel - Opgaver indenfor mekanisk montage kan forekomme.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Samling, montage og test af vores standardstyringer.
  • Afprøvning af vores vejesystemer og hejs, herunder fejlretning i samarbejde med vores el-konstruktion.
  • Elektrisk montage af kabler, bokse m.v. på vores maskiner.
  • Forefaldende mekanisk og elektrisk arbejde, herunder indgangs-kontrol af vores printkort, samling af kabler m.v.

Vores el-konstruktion laver programmer til vores veje- og hejsesystemer, hvor dit område bl.a. vil omfatte indlæsning og justering af parametre ved den endelige test og afprøvning af vores øvrige maskiner.

Virksomheden er præget af et professionelt miljø, hvor alle medarbejdere yder en vigtig indsats, men hvor der samtidig er plads til humor samt en uformel tone i dagligdagen.

Rigtig god løn, som forhandles efter kvalifikationer.

Gode og ordnede forhold, i en sund virksomhed.  

Kan du se dig selv i ovenstående, så kontakt Søren på 2143 5601 eller send dit cv til ss@jobinwest.dk 

 

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.