Industrielektrikere søges til Eltronic i Hedensted og Århus

 
Er du en engageret og fleksibel industrielektriker, automatiktekniker, automationsteknolog, eller måske elektriker med industrierfaring, og trives du med at arbejde med afvekslende opgaver og projekter for industrikunder samt være en del af en virksomhed, hvor der er gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt?  
 
Så er du den nye kollega, vi leder efter til tiltrædelse i fast stilling hurtigst muligt! 
 
Om jobbet 
Som industrielektriker hos Eltronic Industrial Service & Assembly kommer du til at arbejde for industrielle kunder med både større og mindre opgaver, som både kan være planlagte og akutte. 
 
Jobbet indeholder endvidere: 
  • Service og vedligehold hos vores industrikunder 
  • Fejlfinding på maskinanlæg, også som on-site vagter hos vore kunder 
  • Optimering af eksisterende anlæg 
  • Anlægsmontage af nye procesanlæg 
  • Udarbejdelse af løsningsforslag til alle kunder 
Du bliver en del af et af Danmarks førende serviceteams bestående af dygtige og engagerede kollegaer. Der er aldrig langt til sparring og en hjælpende hånd - altid med et smil på læben.   
 
Om dig:
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som industrielektriker, automatiktekniker, automationsteknolog, eller måske elektriker med industrierfaring, og har gerne et par års erfaring med faget. Vi sørger selvfølgelig for oplæring der, hvor der er behov for det. 
 
Det vigtigste er, at du er dygtig til dit fag og ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver. Du trives med at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø og kan til tider tilpasse dig perioder med skiftende arbejdstider.   
  
 Derudover forventer vi, at du: 
  • Besidder en høj arbejdsmoral og er fleksibel ift. at hjælpe kunder og kollegaer  
  • Er selvstændig, omhyggelig og kvalitetsbevidst 
  • Går engageret til værks og ser muligheder frem for begrænsninger 
  • Først er tilfreds, når kunden er tilfreds  
  • Behersker dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk 
 
Eltronic forventer, at den nye kollega bidrager til et godt arbejdsmiljø og er god til at kommunikere med både kunde og medarbejdere. 
 
Yderligere information 
Der er søges til 2 stillinger:  
Den ene stilling med daglig base på domicilet i Hedensted, men en stor del af tiden vil blive tilbragt on-site hos kunder i lokalområdet. 
 
Den anden stilling med tilknytning til vores afdeling i Århus, hvorfra du skal servicere vores kunder i Århus-området. 
 
Begge stillinger byder på en hverdag med meget afvekslende service opgaver og projekter af skiftende karakter og størrelse.  
 
Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en hverdag omgivet af fantastiske kollegaer inden for el, mekanik, PLC og meget andet. 
 
Vi ser frem til at høre fra dig 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. 
 
Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi indkalder løbende relevante kandidater, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jens Knudsen på telefon: 30 85 12 85. 
 
Om Eltronic 
Eltronic Industrial Service & Assembly er en del af Eltronic A/S. Vi leverer intelligente specialløsninger i tæt kontakt med vores kunder og hjælper med at øge konkurrenceevnen samt at skabe en bæredygtig forretning.Eltronic opererer inden for vind, marine, pharma, fødevarer og masseproduktion. 
 
Du kan læse mere om Eltronic på www.eltronic.dk
 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Erfaren el-teknisk profil søges til Energi Ikast

JKS A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet, der servicerer og vedligeholder værkerne under Energi Ikast? Så er du den nye kollega, vi leder efter til tiltrædelse i fast stilling hurtigst muligt! Om jobbet Som el-tekniker i varmeafdelingen får du e...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:17. april 2018

Elektriker - Spændende job

A/S HAI Horsens

Hedensted
Vi har en stor velfungerende produktion i Horsens, der dagligt håndterer mange tons aluminium. Vi har en fast stab af 140 medarbejdere på 3 skift og et værksted. Men vi mangler en elektriker... Hvis du er uddannet elektriker eller industrielektriker...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Faglært elektriker søges til mindre virksomhed i Skanderborg.

ULF H. SØRENSEN ApS

Vi søger en dygtig kollega som er klar på nye udfordringer. Du skal kunne arbejde selvstændig, men til tider også sammen med dine kollegaer. Vi arbejder både med nybyg, renovering, privat, mindre erhverv, samt mindre ventilationsanlæg. Vi tilbyder: ...
Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Service-elektriker

Work4all Vejle

For vores kunde i Odense søger Work4All en uddannet elektriker. Stillingen er Try Hire, dvs, med henblik på fastansættelse. Du bliver ansat i en mindre veldrevet virksomhed, som har rygende travlt. Om dig:- Du er uddannet elektriker- Du er servicemi...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Mekaniker/Smed/Elektriker til alsidig værksteds/lager arbejde.

P OLESEN & SØNNER A/S

Vi søger en medarbejder til værksteds lagerarbejde i Hovedgård. Til 37 timers arbejdsuge med skiftende arbejdstider. Din opgave vil være, service af små maskiner, vedligehold reparere el-værktøj håndværktøj og lager arbejde, i sammen arbejde med din...