Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industrielektrikere/Automatikfagteknikere til test af nye anlæg/maskiner

HR-Industries søger for kunde i Randers 4 dygtige industrielektrikere eller automatikfagteknikere. Der er tale om stillinger, hvor du er med til at teste/fejlfinde nye maskiner der er bygget på virksomheden. Der er 2 stillinger på daghold og 2 stillinger på aftenhold/nathold.

I jobbet får du meget frihed til at styre din arbejdsdag, og derfor er det vigtigt, du arbejder struktureret og selvstændigt. Du har gerne nogle års erfaring i el-branchen – evt. som elektriker eller automatikfagtekniker. Der gives oplæring i jobbet, hvorefter du arbejder ud fra tjek lister med test af maskiner på el-siden m.m. 

Vi kan tilbyde:

Ansættelse i en virksomhed, der er i konstant udvikling

Gode muligheder for faglig og personlig udvikling

Gode kollegaer i en flad organisation

Der er i første omgang tale om et projekt til ultimo december. Der kan evt. blive tale om en fast stilling. 

Startløn: 186,20 kr. pr. time (+ evt. aften/nattillæg)          

Vi søger: Faglærte industrielektrikere/automatikfagteknikere eller lignende, som har erfaring med test og fejlfinding på anlæg eller lyst til dette.  

Hvordan søger du: Synes du, at ovenstående lyder interessant, må du meget gerne sende en ansøgning til job@hr-industries.dk mærket "Industrielektrikere til test". Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at give HR-Konsulent Dina Kristensen et kald, på telefonnummer 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00

Omkring HR-Industries: HR-Industries beskæftiger sig med bemandingsløsninger, og har som mål at være den fortrukne leverandør og partner indenfor projekt- og bemandingsløsninger til industrien med følgende specialer: Smede, maskinarbejdere, elektrikere, montagearbejdere, produktionsteknologer, ledelse, lagerarbejdere, tekniske designere, service- og vedligeholdelse, administration m.m. Kontakt os for job.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her