Industrioperatør


Industrioperatør

Nyoprettet stilling på nyetableret fabrik.

Nu starter opbygningen på den nye fabrik i Stilling, hvor vi søger den første af flere industrioperatører, der skal være med til at opstarte produktionen.

Brænder du efter at være med til at ”løbe produktionen i gang”, så kan vi tilbyde dig et spændende job som industrioperatør i Refour. Du bliver en vigtig del af et meget lille team i dag, som kommer til at vokse betydeligt i løbet af de kommende måneder.

Din baggrund er måske plastmager eller lignende, og du har erfaring som industri- eller procesoperatør i plast- eller emballageindustrien med alt hvad dette indebærer. Kendskab og allerhelst erfaring med ekstruderingsteknikker samt kvalitets- og hygiejnecertificeringer fx HACCP vil være højt prioriteret, men det er ikke en betingelse.

Som person er du kvalitetsbevidst og har en god ordenssans. Du besidder en høj arbejdsmoral og du trives med at være en del af et team, hvor det er naturligt, at man hjælper hinanden.

Refour tilbyder dig gode og velordnede ansættelsesvilkår i en spændende og dynamisk hverdag. Omgangstonen er åben og uformel. Ledelsen lægger stor vægt på, at Refour skal bygges op som en virksomhed med korte kommandoveje, hvilket giver den enkelte medarbejder både stort ansvar og stor mulighed for medindflydelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.