Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industrioperatør eller lignende til maskinpasning - nathold

For virksomhed ved Hobro kanten – søger HR-Industries 1-2 personer til maskinpasning på nathold. Du vil i jobbet varetage drift af maskiner, hvor du vil indgå i et team, der sammen passer flere maskiner samtidigt.

Jobbet
Som driftsoperatør her skal du
medvirke til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø
sikre, at produktionen for dit område bliver gennemført som planlagt
gennemføre omstilling af maskiner

Faglige kvalifikationer til jobbet:
Du har frem for alt lysten til at arbejde med produktion, og har eventuelt en relevant uddannelse som industrioperatør eller lignende. Du taler dansk, og du har også gode skrive- og læsefærdigheder i dansk

Vi tilbyder:
Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, får du foden indenfor i meget spænende virksomhed. Jobbet er i første omgang et projekt til at starte med, på ca. 3 mdr. med mulighed for fastansættelse.

Omkring dig
Du går meget op i at levere et godt stykke arbejde, og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er stabil og fungerer godt i teams.

Kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Dina eller Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 48229
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny.
https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Omkring HR-Industries
HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.
Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske designere, ingeniører og ledere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.