Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industrioperatør, uddannet

Støberioperatør

Vi leder efter en ny kollega til vores støberi.

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en medarbejder som kan lære håndværket støbning.

Jobbet består i at støbe højteknologisk støbegods ved både manuelle og automatiske anlæg. Arbejdet er hårdt fysisk arbejde og det kræver desuden at du har en håndværksmæssig tilgang til jobbet. Det kan være at du er faglært indenfor et andet område men gerne vil noget andet, så er her muligheden for at lære et nyt håndværk

Jobbet kræver at har enten erhverserfaring fra metal industrien, støberi eller anden relevant erfaring. Du vil dog blive grundigt oplært i den første tid.

Du skal have stor kvalitetssans og kunne lide at arbejde selvstændigt ved din egen arbejdsplads. Du skal være villig til at modtage undervisning og sidemandsoplæring fra erfarne støbere og teknikere ved Jydsk Aluminium Industri.

Vi tilbyder gode kollegaer i en afdeling hvor der er en god og sjov tone, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Arbejdstider på daghold er mandag til torsdag fra 06.00-13.25 fredag 06.00-15.00

Arbejdstider på aftenhold er mandag til torsdag 13.25 - 23.00

Vi tager så vidt muligt hensyn til dine ønsker om arbejdstiden

Vi glæder os til at modtage din ansøgning som kun kan sendes til os via link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/r5s44m/stoberioperator

Vi ansætter når vi har den rigtige kandidat, så derfor send din ansøgning allerede i dag.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Flemming Skybjerg på telefonnummer 42134407

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.