Industrioperatører søges

På vegne af kunde på Djursland søger vi 2 arbejdsomme industrioperatører til skiftehold på rullende skift. Der vil være tale om en fast stilling for den rette. Jobbet vil være betjening samt overvågning af procesanlæg, kontrolmålinger i henhold til beskrivelser, rapportering i produktion m.m.

Omkring dig til stillingen 
Vi søger medarbejdere som har erfaring med produktion. Du har procesforståelse, teknisk indsigt, truckcertifikat samt flair for IT. Du kan arbejde på alle skift, dag, aften, nat og weekend. Derudover er du stabil, positiv og fleksibel.  

Omkring virksomheden 
Virksomheden er en større virksomhed med fart på. Du vil arbejde tæt sammen med erfarne kollegaer og virksomheden har et uformelt miljø. Mange af deres medarbejdere har været ansat hos dem i mange år. Og desuden er der mulighed for at udvikle sine kompetencer.  

Kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina eller Jørgen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Mail ansøgning med CV og referencer til http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 49809

Om HR-Industries
Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.