Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industritekniker

Arbejdet omfatter drejning eller fræsning på Heidenheim og Fanuc.

Der er tale om enkelte emner+ store serier i en ordreproducerende virksomhed.

Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i stressede situationer. Du er imødekommende og stabil og har erfaring med drejning eller fræsning.

Arbejdstiden er i dagtimerne.

Henvendelse vedrørende jobbet til Brian på tlf. 86409780.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330013864Phoenix-711d4a9f12019-06-03T00:00:00Industritekniker

Arbejdet omfatter drejning eller fræsning på Heidenheim og Fanuc.

Der er tale om enkelte emner+ store serier i en ordreproducerende virksomhed.

Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i stressede situationer. Du er imødekommende og stabil og har erfaring med drejning eller fræsning.

Arbejdstiden er i dagtimerne.

Henvendelse vedrørende jobbet til Brian på tlf. 86409780.

2019-06-25T15:54:45.140 Arbejdet omfatter drejning eller fræsning på Heidenheim og Fanuc. Der er tale om enkelte emner store serier i en ordreproducerende virksomhed. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i stressede situationer. Du er imødekommende og stabil og har erfaring med drejning eller fræsning. Arbejdstiden er i dagtimerne. Henvendelse vedrørende jobbet til Brian på tlf. 86409780.11jobnet711d4a9f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-25T00:00:000000https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/49808740EuropaDanmarkJyllandØstjyllandRandersEuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavnEuropaDanmarkJyllandØstjyllandFavrskov3516537BT'S MASKINFABRIK ApS11Kertemindevej 58940Randers SVDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent751366JobNet4980874498087410030-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=711d4a9fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=711d4a9fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=711d4a9f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=711d4a9f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgBrænder du for at blive Industritekniker?12008001Dansk3Læse/ tale938695Industritekniker28Industri361628050noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330075455IndustriteknikerRobot KB Metal tilbyder alle former for CNC-bearbejdning af metal og plast for vores mange kunder i hele landet. Vi har en omfattende maskinpark, som gør os kvalificeret til at lave CNC-bearbejdning i form af blandt andet drejning, fræsning og slibning i høj kvalitet. Stillingsbeskrivelse: Stillingen er alsidig med mange spændende arbejdsopgaver - opstilling, indkøring, programmering af produktion af mindre og større serier. Hvem er du: Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som industritekniker og har meget gerne praktisk erfaring. Herudover er du engageret i dit arbejde, fleksibel kvalitetsbevidst. Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt, men samtidig være en god team player Du tilbydes: Løn efter kvalifikationer En arbejdsplads hvor man har frihed til selvstændigt at udføre det daglige arbejde Gode kollegaer At blive en central del af en spændende virksomhed i vækst Dag og- eller aften hold Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte produktionschef Jens Kjelgaard på tlf.22836871

 

KB Metal tilbyder alle former for CNC-bearbejdning af metal og plast for vores mange kunder i hele landet. Vi har en omfattende maskinpark, som gør os kvalificeret til at lave CNC-bearbejdning i form af blandt andet drejning, fræsning og slibning i høj kvalitet.

Stillingsbeskrivelse:

Stillingen er alsidig med mange spændende arbejdsopgaver - opstilling, indkøring, programmering af produktion af mindre og større serier.

Hvem er du:

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som industritekniker og har meget gerne praktisk erfaring.

Herudover er du engageret i dit arbejde, fleksibel kvalitetsbevidst. Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt, men samtidig være en god team player

 

Du tilbydes:

  • Løn efter kvalifikationer
  • En arbejdsplads hvor man har frihed til selvstændigt at udføre det daglige arbejde
  • Gode kollegaer
  • At blive en central del af en spændende virksomhed i vækst
  • Dag og- eller aften hold

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte produktionschef Jens Kjelgaard på tlf.22836871

KB METAL ApSSæby2019-08-20T00:00:002019-09-13T00:00:00
330077091Industritekniker / Maskinarbejder / CNC-operatør søges til Randers-området - FAST STILLING!Robot Industritekniker Maskinarbejder CNC-operatør til Randers-området - FAST STILLING! Om virksomheden: Professionel virksomhed, som er leverandør af forskellige emner inden for jern metal til både ind- og udland. Virksomheden er kendt for at deres ansatte udvikler sig personligt og fagligt. Man holder på sine ansatte, så de bliver der i mange år. Om jobbet: Du kommer til at arbejde med CNC-styrede maskiner, primært med drejebænke og fræser. De ser gerne du har erfaring med disse maskiner og gerne erfaring med opstilling. Du skal være frisk på at arbejde aftenhold. Om dig: Du er udlært industritekniker maskinarbejder CNC-operatør og har erfaring med CNC. Du har erfaring med opstilling. Du er faglig stolt og er ansvarsbevidst. Lyder dette som en stilling for dig, så send allerede nu CV ansøgning til mn@jobinwest.dk Mærk ansøgning Industritekniker - Randers Der er 2 ledige stillinger.

Industritekniker/Maskinarbejder/CNC-operatør til Randers-området - FAST STILLING!

 

Om virksomheden: 

Professionel virksomhed, som er leverandør af forskellige emner inden for jern & metal til både ind- og udland.

Virksomheden er kendt for at deres ansatte udvikler sig personligt og fagligt.

Man holder på sine ansatte, så de bliver der i mange år.

 

Om jobbet: 

Du kommer til at arbejde med CNC-styrede maskiner, primært med drejebænke og fræser. De ser gerne du har erfaring med disse maskiner og gerne erfaring med opstilling.

Du skal være frisk på at arbejde aftenhold.

 

Om dig: 

Du er udlært industritekniker/maskinarbejder/CNC-operatør og har erfaring med CNC.

Du har erfaring med opstilling.

Du er faglig stolt og er ansvarsbevidst. 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send allerede nu CV + ansøgning til mn@jobinwest.dk

Mærk ansøgning "Industritekniker - Randers"

Der er 2 ledige stillinger.

Job InWest VikarRanders SV2019-08-22T00:00:002019-08-25T00:00:00
330063951Industritekniker til bearbejdningsafdelingen hos MC ULDALL i SkanderborgBasic JKS CAREER søger på vegne af MC Uldall en erfaren industritekniker til deres topmoderne bearbejdningsafdeling på daghold. Stillingen Som industritekniker får du en central rolle i virksomhedens produktion af ordreproducerede emner primært til levnedsmiddelbranchen. Du bliver en del af et engageret og kompetent team af medarbejdere, der brænder for det, de laver, og som sætter pris på dygtighed og faglig sparring. Dine arbejdsopgaver spænder bredt, og du vil dagligt arbejde med den nyeste teknologi inden for bearbejdning. Sammen med dine kollegaer bliver du ansvarlig for, at vi lever op til vores høje standarder for de produkter, vi fremstiller. Du vil i bearbejdningsafdelingen få en spændende og varierende hverdag med opgaver inden for bl.a.: •Programmering i heidenhain og okuma •Opstilling af maskiner •Indkøring af prototyper til forskellige industrier •Klargøring af maskiner til aftenhold Kvalifikationer Du har en relevant faglig uddannelse som industritekniker eller maskinarbejder. Vi foretrækker ansøgere med relevant bearbejdningserfaring. Du har ligeledes erfaring med Heidenhain styringer og kendskab til CAM. Du er en habil IT-bruger og har god tegningsforståelse. Som person er du fleksibel og kan arbejde selvstændigt. Du har et stort personligt drive og en positiv tilgang til dine omgivelser, og du trives derfor med at skulle indgå i et team af fagligt dygtige og velmotiverede kollegaer. Vi tilbyder Du bliver en del af en moderne virksomhed, der løbende investerer i nye maskiner og den nyeste teknologi. Virksomheden er kendetegnet ved at føde nye idéer, og du bliver derfor en del af en kultur med frihed under ansvar, og hvor der sættes pris på nytænkning og udvikling. Arbejdstiden er mandag til fredag, hvor der er mulighed for flextid. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer, og der er altid gratis kaffe og frugt. Om virksomheden MC Uldall Maskinfabrik A S er en ordreproducerende virksomhed inden for bearbejdning af rustfri, plast og aluminium. Størstedelen af vores produktion er til levnedsmiddelbranchen. Virksomhedens maskinpark samt vores top motiverede medarbejderstab på 30 mand opgraderes løbende til alsidig produktion, hvor omstilling samt stor fleksibilitet er fundamentet for en velfungerende og effektiv virksomhed. Kontakt JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for MC Uldall, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringkonsulent Niels Benny Nielsen på mail nbn@jks.dk eller tlf. 45 3085 1285.JKS CAREER søger på vegne af MC Uldall en erfaren industritekniker til deres topmoderne bearbejdningsafdeling på daghold.

 

Stillingen

Som industritekniker får du en central rolle i virksomhedens produktion af ordreproducerede emner primært til levnedsmiddelbranchen. Du bliver en del af et engageret og kompetent team af medarbejdere, der brænder for det, de laver, og som sætter pris på dygtighed og faglig sparring. 

Dine arbejdsopgaver spænder bredt, og du vil dagligt arbejde med den nyeste teknologi inden for bearbejdning. Sammen med dine kollegaer bliver du ansvarlig for, at vi lever op til vores høje standarder for de produkter, vi fremstiller.

Du vil i bearbejdningsafdelingen få en spændende og varierende hverdag med opgaver inden for bl.a.:

•Programmering i heidenhain og okuma

•Opstilling af maskiner

•Indkøring af prototyper til forskellige industrier

•Klargøring af maskiner til aftenhold

 

Kvalifikationer

Du har en relevant faglig uddannelse som industritekniker eller maskinarbejder. Vi foretrækker ansøgere med relevant bearbejdningserfaring. Du har ligeledes erfaring med Heidenhain styringer og kendskab til CAM.  Du er en habil IT-bruger og har god tegningsforståelse. 

Som person er du fleksibel og kan arbejde selvstændigt. Du har et stort personligt drive og en positiv tilgang til dine omgivelser, og du trives derfor med at skulle indgå i et team af fagligt dygtige og velmotiverede kollegaer.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af en moderne virksomhed, der løbende investerer i nye maskiner og den nyeste teknologi. Virksomheden er kendetegnet ved at ”føde” nye idéer, og du bliver derfor en del af en kultur med frihed under ansvar, og hvor der sættes pris på nytænkning og udvikling.

Arbejdstiden er mandag til fredag, hvor der er mulighed for flextid. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer, og der er altid gratis kaffe og frugt.

 

Om virksomheden

MC Uldall Maskinfabrik A/S er en ordreproducerende virksomhed inden for bearbejdning af rustfri, plast og aluminium. Størstedelen af vores produktion er til levnedsmiddelbranchen.

Virksomhedens maskinpark samt vores top motiverede medarbejderstab på 30 mand opgraderes løbende til alsidig produktion, hvor omstilling samt stor fleksibilitet er fundamentet for en velfungerende og effektiv virksomhed. 

 

Kontakt

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for MC Uldall, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringkonsulent Niels Benny Nielsen på mail nbn@jks.dk eller tlf. +45 3085 1285.

ORS/Small/7bfc576f_logo.pngJKS A/SSkanderborg2019-07-25T06:02:03.7702019-08-30T00:00:00
330073121Mekanikere/Maskinarbejdere/MontagearbejdereRobot Johnson Controls Denmark søger mekanikere maskinarbejdere montagearbejdere til vores Sabroe fabrik i Aarhus. På vores fabrik producerer vi komplette HVAC R systemer til industrielle og maritime formål og vi er blandt verdens førende på området. Vi søger mekanikere maskinarbejdere montagearbejdere til aftenskifte (4 dage kl. 1325-2200) i vor kompressor montage test afdeling, hvor du, i samarbejde med vores nuværende team på 12 kollegaer, skal samle og teste vore stempel-kompressorer. Som medarbejder ved Johnson Controls bliver du en del af et fleksibelt, dynamisk og engageret team med et højt fagligt niveau præget af en uformel tone og et miljø, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejder og dennes fortsatte udvikling. Vores produktion er bygget op omkring selvstændige grupper, hvor man som medarbejder har mulighed for at komme med input til fremtidige forbedringstiltag samt afdelingens udvikling. Hvad du vil lave Undersamling af dele til kompressorer. Opmontering af stempelkompressorer. Gennemførelse af trykprøvning. Gennemførelse af funktionstest. Slutsamling af kompressorer med manometre, termostater, pressostater ol. Tæthedstest. Hvem vi leder efter Vi forestiller os, at du er uddannet mekaniker, maskinarbejder, industritekniker eller har lignende kvalifikationer. Som person er du ansvarsbevidst og effektiv. Du er bevidst om, at resultater skabes gennem samarbejde og dialog, ligesom du kommer med en positiv, udadvendt og serviceminded indstilling til job og kolleger. Du er klar på at indgå i et social fællesskab hvor tonen er uformel og humøret højt. Ansøgning Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning med det samme via vores hjemmeside, da ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Jan Mathes, på jan.mathes@jci.com.

Johnson Controls Denmark søger mekanikere/maskinarbejdere/montagearbejdere til vores Sabroe fabrik i Aarhus. På vores fabrik producerer vi komplette HVAC&R systemer til industrielle og maritime formål og vi er blandt verdens førende på området. 

Vi søger mekanikere/maskinarbejdere/montagearbejdere til aftenskifte (4 dage/kl. 1325-2200) i vor kompressor montage/test afdeling, hvor du, i samarbejde med vores nuværende team på 12 kollegaer, skal samle og teste vore stempel-kompressorer. 

Som medarbejder ved Johnson Controls bliver du en del af et fleksibelt, dynamisk og engageret team med et højt fagligt niveau præget af en uformel tone og et miljø, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejder og dennes fortsatte udvikling. Vores produktion er bygget op omkring selvstændige grupper, hvor man som medarbejder har mulighed for at komme med input til fremtidige forbedringstiltag samt afdelingens udvikling. 

Hvad du vil lave

Undersamling af dele til kompressorer.

  • Opmontering af stempelkompressorer.
  • Gennemførelse af trykprøvning.
  • Gennemførelse af funktionstest.
  • Slutsamling af kompressorer med manometre, termostater, pressostater ol.
  • Tæthedstest. 

Hvem vi leder efter 

Vi forestiller os, at du er uddannet mekaniker, maskinarbejder, industritekniker eller har lignende kvalifikationer. 

Som person er du ansvarsbevidst og effektiv. Du er bevidst om, at resultater skabes gennem samarbejde og dialog, ligesom du kommer med en positiv, udadvendt og serviceminded indstilling til job og kolleger. Du er klar på at indgå i et social fællesskab hvor tonen er uformel og humøret højt. 

Ansøgning 

Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning med det samme via vores hjemmeside, da ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale. 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Jan Mathes, på jan.mathes@jci.com.

JOHNSON CONTROLS DENMARK ApSHøjbjerg2019-08-15T00:00:002019-09-12T00:00:00
330070685Erfaren industriteknikker søgesRobot For en virksomhed beliggende ved Aarhus, søger vi en erfaren industriteknikker til en fast stilling på dagholdet. Virksomheden er en mindre virksomhed i vækst, hvor opgaverne er meget varierende og specialløsninger ofte er en del af hverdagen. Din primære opgave bliver betjening af en 5-akset Hedelius med heidehein styring, og en 4-akset Hass-fræser. Vi forventer af dig, at du: - er uddannet industriteknikker - evt. har erfaring med Gibbs CAM-software - har god erfaring med CNC-fræsning - kan arbejde selvstændigt og effektivt - brænder for at skabe og udvikle - arbejder struktureret, er detaljeorienteret og ikke går på kompromis med kvaliteten Virksomheden tilbyder: - et spændende, selvstændigt og udfordrende job - arbejde med nogle af de mest moderne produktionsmaskiner, samt CAM-software - dygtige kolleager - en arbejdsplads, hvor det sociale og kollegiale er vægtet højt - gode løn- og ansættelsesforhold Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Industriteknikker Aarhus Har du spørgsmål til stillingen, eller andet, kan vi træffes på 70223311.

For en virksomhed beliggende ved Aarhus, søger vi en erfaren industriteknikker til en fast stilling på dagholdet. 

Virksomheden er en mindre virksomhed i vækst, hvor opgaverne er meget varierende og specialløsninger ofte er en del af hverdagen. 

Din primære opgave bliver betjening af en 5-akset Hedelius med heidehein styring, og en 4-akset Hass-fræser. 

 

Vi forventer af dig, at du: 

- er uddannet industriteknikker 

- evt. har erfaring med Gibbs CAM-software 

- har god erfaring med CNC-fræsning 

- kan arbejde selvstændigt og effektivt 

- brænder for at skabe og udvikle 

- arbejder struktureret, er detaljeorienteret og ikke går på kompromis med kvaliteten  

 

Virksomheden tilbyder:

- et spændende, selvstændigt og udfordrende job 

- arbejde med nogle af de mest moderne produktionsmaskiner, samt CAM-software 

- dygtige kolleager 

- en arbejdsplads, hvor det sociale og kollegiale er vægtet højt 

- gode løn- og ansættelsesforhold 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "Industriteknikker Aarhus"

Har du spørgsmål til stillingen, eller andet, kan vi træffes på 70223311.

Work4all ApSAarhus C2019-08-09T00:00:002019-10-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Industritekniker

KB METAL ApS

Sæby
KB Metal tilbyder alle former for CNC-bearbejdning af metal og plast for vores mange kunder i hele landet. Vi har en omfattende maskinpark, som gør os kvalificeret til at lave CNC-bearbejdning i form af blandt andet drejning, fræsning og slibning i ...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:13. september 2019

Industritekniker / Maskinarbejder / CNC-operatør søges til Randers-området - FAST STILLING!

Job InWest Vikar

Randers SV
Industritekniker Maskinarbejder CNC-operatør til Randers-området - FAST STILLING! Om virksomheden: Professionel virksomhed, som er leverandør af forskellige emner inden for jern metal til både ind- og udland. Virksomheden er kendt for at deres ansat...
Indrykket:22. august 2019
Udløbsdato:25. august 2019

Industritekniker til bearbejdningsafdelingen hos MC ULDALL i Skanderborg

JKS A/S

Skanderborg
JKS CAREER søger på vegne af MC Uldall en erfaren industritekniker til deres topmoderne bearbejdningsafdeling på daghold. Stillingen Som industritekniker får du en central rolle i virksomhedens produktion af ordreproducerede emner primært til levned...
Indrykket:25. juli 2019
Udløbsdato:30. august 2019

Mekanikere/Maskinarbejdere/Montagearbejdere

JOHNSON CONTROLS DENMARK ApS

Højbjerg
Johnson Controls Denmark søger mekanikere maskinarbejdere montagearbejdere til vores Sabroe fabrik i Aarhus. På vores fabrik producerer vi komplette HVAC R systemer til industrielle og maritime formål og vi er blandt verdens førende på området. Vi s...
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:12. september 2019

Erfaren industriteknikker søges

Work4all ApS

Aarhus C
For en virksomhed beliggende ved Aarhus, søger vi en erfaren industriteknikker til en fast stilling på dagholdet. Virksomheden er en mindre virksomhed i vækst, hvor opgaverne er meget varierende og specialløsninger ofte er en del af hverdagen. Din p...
Indrykket:9. august 2019
Udløbsdato:4. oktober 2019