Industritekniker

Grundet travlhed søger vi dygtig og erfaren industritekniker til snarlig tiltrædelse.

 

Arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være indenfor følgende områder

- Manuel drejning og fræsning

- CNC-arbejde ved bearbejdningscenter og drejebænk med stanglader

- Ad hoc opgaver

Faglige kompetencer:

- Du er faglært industritekniker og har praktisk erfaring

- Du har kendskab til CNC bearbejdning

- Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne

- Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst

- Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:

- Du er omgængelig og imødekommende

- Du er engageret og fleksibel

- Du er stabil og en god kollega


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330015470Phoenix-57b9b13e12019-05-02T00:00:00Industritekniker

Grundet travlhed søger vi dygtig og erfaren industritekniker til snarlig tiltrædelse.

 

Arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være indenfor følgende områder

- Manuel drejning og fræsning

- CNC-arbejde ved bearbejdningscenter og drejebænk med stanglader

- Ad hoc opgaver

Faglige kompetencer:

- Du er faglært industritekniker og har praktisk erfaring

- Du har kendskab til CNC bearbejdning

- Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne

- Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst

- Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:

- Du er omgængelig og imødekommende

- Du er engageret og fleksibel

- Du er stabil og en god kollega

Grundet travlhed søger vi dygtig og erfaren industritekniker til snarlig tiltrædelse. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være indenfor følgende områder - Manuel drejning og fræsning - CNC-arbejde ved bearbejdningscenter og drejebænk med stanglader - Ad hoc opgaver Faglige kompetencer: - Du er faglært industritekniker og har praktisk erfaring - Du har kendskab til CNC bearbejdning - Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne - Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst - Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: - Du er omgængelig og imødekommende - Du er engageret og fleksibel - Du er stabil og en god kollega11jobnet57b9b13e100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-27T00:00:0000000EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejle3518460BRANDE ENTREPRENØR SERVICE APS11Fynsvej 47330BrandeDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent752853JobNet4982155498215510002-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=57b9b13ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=57b9b13ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=57b9b13e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=57b9b13e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgHos BRANDE ENTREPRENØR SERVICE APS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale938695Industritekniker28Industri361658940Olenoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330021789IndustriteknikerBasic INDUSTRITEKNIKER Vi har travlt og søger derfor en dygtig og erfaren industritekniker til snarlig tiltrædelse. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være indenfor følgende områder Manuel drejning og fræsning CNC-arbejde ved bearbejdningscenter og drejebænk med stanglader. Ad hoc opgaver Faglige kompetencer: Du er faglært industritekniker og har praktisk erfaring Du har kendskab til CNC bearbejdning Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og en god kollega Spørgsmål: Kontakt Ole Damsgaard på tlf.: 4121 2620. Ansøgningen sendes på mail til bes@bes.dk.

INDUSTRITEKNIKER

Vi har travlt og søger derfor en dygtig og erfaren industritekniker til snarlig tiltrædelse.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være

indenfor følgende områder

 • Manuel drejning og fræsning

 • CNC-arbejde ved bearbejdningscenter og drejebænk med stanglader.

 • Ad hoc opgaver

Faglige kompetencer:

 • Du er faglært industritekniker og har praktisk erfaring

 • Du har kendskab til CNC bearbejdning

 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne

 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst

 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:

 • Du er omgængelig og imødekommende

 • Du er engageret og fleksibel

 • Du er stabil og en god kollega

Spørgsmål: Kontakt Ole Damsgaard på tlf.: 4121 2620.

Ansøgningen sendes på mail til bes@bes.dk.

ORS/Small/68ebd98f_logo.jpegBrande Entreprenør Service ApSBrande2019-05-10T15:07:34.4802019-06-13T00:00:00
330016446Industritekniker til CNC-fræsningRobot PLR Production søger en dygtig industritekniker maskinarbejder, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. PLR Production er en moderne maskinfabrik med 20 medarbejdere, som er på en spændende rejse med nye maskiner, automatisering og digitalisering. Vi bearbejder emner i støbejern, stål, aluminium, kunststoffer og flere andre materialer på vores avancerede drejebænke og fræsere. Arbejdsopgaver Der søges en industritekniker som kan stå for opstilling på vores Mazak fræsere. Der køres små og mellemstore serier samt prototyper, hvorfor lave opstillingstider er væsentlige, så derfor vil arbejdsopgaverne være varierende og bestå af: Programmering og opstilling på primært 2 Mazak Variaxis CNC-fræsere Optimering af programmer, skæredata og opstillingstider Udvikle processer med henblik på mere automatisering Optimere og fejlsikre processer metoder med løbende kvalitetskontrol i værkstedet Faglige kvalifikationer Der søges en person som har erfaring med spåntagende bearbejdning ved CNC-fræsere. Du er faglært industritekniker maskinarbejder Har erfaring med CNC-fræsning og programmering af maskiner med 5 akser Erfaring med programmering i Mazatrol styringer er en fordel Kendskab til bearbejdning i støbejern og stål Erfaring med EdgeCam Er skarp på at læse og forstå tegninger og kontrolinstruktioner og har en høj kvalitetssans Personlige egenskaber Vores nye medarbejder kommer til at indgå i vores velfungerende team af faglærte og ufaglærte medarbejdere. Det er vigtigt at du kan omgås andre og trives i den uformelle tone der findes i virksomheden. Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du har optimering og forbedringer for øje Du er struktureret og arbejder systematisk Du er stabil og møder til tiden Du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver Arbejdstid: fast dag Tiltrædelse: snarest muligt Ansøgningsfrist: Ingen opslaget tages ned når stillingen er besat Send din ansøgning og CV til Direktør Morten Husum på moh@plr-production.dk, mrk. industritekniker Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere informationer om stillingen, så kontakt Teknisk Chef Bo Chetronoch på tlf.: 25367166.

PLR Production søger en dygtig industritekniker/maskinarbejder, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. PLR Production er en moderne maskinfabrik med 20 medarbejdere, som er på en spændende rejse med nye maskiner, automatisering og digitalisering. Vi bearbejder emner i støbejern, stål, aluminium, kunststoffer og flere andre materialer på vores avancerede drejebænke og fræsere.

Arbejdsopgaver

Der søges en industritekniker som kan stå for opstilling på vores Mazak fræsere. Der køres små og mellemstore serier samt prototyper, hvorfor lave opstillingstider er væsentlige, så derfor vil arbejdsopgaverne være varierende og bestå af:

 

 • Programmering og opstilling på primært 2 Mazak Variaxis CNC-fræsere
 • Optimering af programmer, skæredata og opstillingstider
 • Udvikle processer med henblik på mere automatisering
 • Optimere og fejlsikre processer metoder med løbende kvalitetskontrol i værkstedet

 

Faglige kvalifikationer

Der søges en person som har erfaring med spåntagende bearbejdning ved CNC-fræsere.

 

 • Du er faglært industritekniker/maskinarbejder
 • Har erfaring med CNC-fræsning og programmering af maskiner med 5 akser
 • Erfaring med programmering i Mazatrol styringer er en fordel
 • Kendskab til bearbejdning i støbejern og stål
 • Erfaring med EdgeCam
 • Er skarp på at læse og forstå tegninger og kontrolinstruktioner og har en høj kvalitetssans

 

Personlige egenskaber

Vores nye medarbejder kommer til at indgå i vores velfungerende team af faglærte og ufaglærte medarbejdere. Det er vigtigt at du kan omgås andre og trives i den uformelle tone der findes i virksomheden.

 

 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du har optimering og forbedringer for øje
 • Du er struktureret og arbejder systematisk
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver

 

Arbejdstid: fast dag

Tiltrædelse: snarest muligt

Ansøgningsfrist: Ingen – opslaget tages ned når stillingen er besat

Send din ansøgning og CV til Direktør Morten Husum på moh@plr-production.dk, mrk. ”industritekniker” Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere informationer om stillingen, så kontakt Teknisk Chef Bo Chetronoch på tlf.: 25367166.

PLR PRODUCTION APSNordborg2019-05-06T00:00:002019-06-28T00:00:00
330014246Vedligeholdelsestekniker (dag eller nat)Robot Vidste du, at en personbil typisk er slidt ned, når den har kørt det samme antal timer, som Flensteds produktionsanlæg kører på mindre end et år? Flensted? Hvorfor skal jeg interessere mig for Flensted? Det skal du, fordi virksomheden tilbyder dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til et job hvor du får et selvstændigt ansvar, og hvor din indflydelse hænger tydeligt sammen med de resultater, du skaber. Der bliver brug for din viden, dine erfaringer og din nysgerrighed, når du sammen med operatørerne på linjerne skal sikre en høj tilgængelighed på anlæg og maskiner og ikke mindst løbende optimeringer. Du får adgang til store faglige udfordringer, hvis du har lysten og energien og skaber resultater, der viser, at du har potentialet. Hvilke resultater skal jeg skabe? Du skal tage et medansvar for . . . . at hverken du eller en af dine kolleger kommer til skade på arbejdspladsen at du bliver dygtigere og dermed kan sikre en høj kvalitet i dine løsninger at din viden og dine erfaringer deles med dine faglærte og ufaglærte kolleger at du og dine kolleger arbejder effektivt, hver for sig og ikke mindst sammen at nødvendige ændringer kan gennemføres hurtigt og fleksibelt, når opgaven og vilkårene kræver det at du og dine kolleger trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger, skift og fag Er det det hele? Ikke helt, du skal nemlig . . . . kunne arbejde dagskift mandag fredag eller 3 x 12 timer fra søndag aften på natskift - på fabrikken på Nørremarken i Skovlund kunne trives i et hektisk miljø kunne kommunikere problemfrit på dansk helst have erfaring med vedligeholdelse af produktionsanlæg, gerne i fødevareindustrien eller alternativt er du en rigtig dygtig tekniker, der ønske at prøve kræfter med industrien Flensted? Hvad er det for en virksomhed? Flensted er en virksomhed, der forarbejder kartofler, fremstiller mayonnaise-baserede pålægssalater og forædler salat og frugt, men det kan du alt sammen læse mere om på www.flensted.dk, hvor du også kan læse om, hvordan virksomheden håndterer personoplysninger. OK, det lyder interessant - hvad skal jeg så nu? Hvis du har lyst til at tage udfordringen op, skal du blot sende dit cv til flenstedHR@flensted.dk. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte vedligeholdelsesleder Flemming Philipsen eller vedligeholdelseschef Kim Mahler på tlf. 76 98 50 50. Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil de rigtige kandidater er fundet.

Vidste du, at en personbil typisk er slidt ned, når den har kørt det samme antal timer, som Flensteds produktionsanlæg kører på mindre end et år?

”Flensted? Hvorfor skal jeg interessere mig for Flensted?”

Det skal du, fordi virksomheden tilbyder dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får et selvstændigt ansvar, og hvor din indflydelse hænger tydeligt sammen med de resultater, du skaber.

Der bliver brug for din viden, dine erfaringer og din nysgerrighed, når du sammen med operatørerne på linjerne skal sikre en høj tilgængelighed på anlæg og maskiner og ikke mindst løbende optimeringer.

Du får adgang til store faglige udfordringer, hvis du har lysten og energien og skaber resultater, der viser, at du har potentialet.

”Hvilke resultater skal jeg skabe?”

Du skal tage et medansvar for . . . .

 • at hverken du eller en af dine kolleger kommer til skade på arbejdspladsen
 • at du bliver dygtigere og dermed kan sikre en høj kvalitet i dine løsninger
 • at din viden og dine erfaringer deles med dine faglærte og ufaglærte kolleger
 • at du og dine kolleger arbejder effektivt, hver for sig og ikke mindst sammen
 • at nødvendige ændringer kan gennemføres hurtigt og fleksibelt, når opgaven og vilkårene kræver det
 • at du og dine kolleger trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger, skift og fag

”Er det det hele?”

Ikke helt, du skal nemlig . . . .

 • kunne arbejde dagskift mandag – fredag eller 3 x 12 timer fra søndag aften på natskift - på fabrikken på Nørremarken i Skovlund
 • kunne trives i et hektisk miljø
 • kunne kommunikere problemfrit på dansk
 • helst have erfaring med vedligeholdelse af produktionsanlæg, gerne i fødevareindustrien eller
 • alternativt er du en rigtig dygtig tekniker, der ønske at prøve kræfter med industrien

”Flensted? Hvad er det for en virksomhed?”

Flensted er en virksomhed, der forarbejder kartofler, fremstiller mayonnaise-baserede pålægssalater og forædler salat og frugt, men det kan du alt sammen læse mere om på www.flensted.dk, hvor du også kan læse om, hvordan virksomheden håndterer personoplysninger.

”OK, det lyder interessant - hvad skal jeg så nu?”

Hvis du har lyst til at tage udfordringen op, skal du blot sende dit cv til flenstedHR@flensted.dk.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte vedligeholdelsesleder Flemming Philipsen eller vedligeholdelseschef Kim Mahler på tlf. 76 98 50 50.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil de rigtige kandidater er fundet.

FLENSTED Food Group A/SAnsager2019-04-30T00:00:002019-05-31T00:00:00
330022750Industritekniker med Heidenhain erfaringRobot CNC-operatør el. programmørJobbeskrivelse: Vi søger for en kunde en dygtig industritekniker CNC operatør med styr på opstilling og programmering af fræsning i Horsens-området. Der er tale om et spændende og alsidigt job. Du skal have erfaring med programmering og opstilling. Du vil indgå i et team af gode kollegaer med motiverende holdånd. Primære arbejdsopgaver: Opstilling af emner og korrigering af værktøjer Kendskab til heidenhain styring Faglige kvalifikationer: Uddannet industritekniker med erfaring i Heidenhain Personlige kvalifikationer: Du er mødestabil Du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams Du giver dine kollegaer en hånd, hvis der er behov for det Du sætter en ære i at levere til tiden og i høj kvalitet Du har godt humør Vi tilbyder: En 16 ugers Try and hire med henblik på fastansættelse En attraktiv lønpakke En sundhedsforsikring og lønsikringsforsikring En aktiv personaleforening Gode kolleger Mulighed for faglig udvikling Send din ansøgning hurtigst muligt til yak@jobteam.dk

 

CNC-operatør el. programmørJobbeskrivelse:

Vi søger for en kunde en dygtig industritekniker/CNC–operatør med styr på opstilling og programmering af fræsning i Horsens-området. Der er tale om et spændende og alsidigt job. Du skal have erfaring med programmering og opstilling. Du vil indgå i et team af gode kollegaer med motiverende holdånd.  

Primære arbejdsopgaver:

 • Opstilling af emner og korrigering af værktøjer
 • Kendskab til heidenhain styring

Faglige kvalifikationer:

 • Uddannet industritekniker med erfaring i Heidenhain

Personlige kvalifikationer:

 • Du er mødestabil
 • Du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams
 • Du giver dine kollegaer en hånd, hvis der er behov for det
 • Du sætter en ære i at levere til tiden og i høj kvalitet
 • Du har godt humør

Vi tilbyder:

En 16 ugers ”Try and hire” med henblik på fastansættelse

En attraktiv lønpakke 

En sundhedsforsikring og lønsikringsforsikring

En aktiv personaleforening

Gode kolleger

Mulighed for faglig udvikling

 

Send din ansøgning hurtigst muligt til yak@jobteam.dk

Jobteam vejle og horsensHorsens2019-05-13T00:00:002019-06-03T00:00:00
330023362Maskinarbejdere til Horsens og VejleRobot Jobbeskrivelse: JobTeam A S søger for kunde i en maskinarbejder til flere forskellige typer opgaver. Primære arbejdsopgaver: Dine arbejdsopgaver kan blive alt maskinarbejde men primært CNC, fræsning og drejning af emner i metal. Faglige kvalifikationer: Du har erfaring fra smedeværksteder, produktion e. lign. Certifikater er naturligvis en fordel men ikke et krav. Det forventes at man har en relevant uddannelse til betjening eller vedligeholdelse af maskiner. Personlige kvalifikationer: Er mødestabil Er arbejdsom Kan arbejde selvstændigt, men også i teams når det er aktuelt Giver dine kollegaer en ekstra hånd Ansøgning: Vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig! Send din ansøgning og CV til Yasemin Koc på mailadressen yak@jobteam.dk, mærket med Maskinarbejder .

Jobbeskrivelse:

JobTeam A/S søger for kunde i  en maskinarbejder til flere forskellige typer opgaver.

Primære arbejdsopgaver:

Dine arbejdsopgaver kan blive alt maskinarbejde men primært CNC, fræsning og drejning af emner i metal. 

Faglige kvalifikationer:

 • Du har erfaring fra smedeværksteder, produktion e. lign.
 • Certifikater er naturligvis en fordel men ikke et krav.
 • Det forventes at man har en relevant uddannelse til betjening eller vedligeholdelse af maskiner.

Personlige kvalifikationer:

 • Er mødestabil
 • Er arbejdsom
 • Kan arbejde selvstændigt, men også i teams når det er aktuelt
 • Giver dine kollegaer en ekstra hånd

Ansøgning:

Vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig!

Send din ansøgning og CV til Yasemin Koc på mailadressen yak@jobteam.dk, mærket med "Maskinarbejder".

Jobteam vejle og horsensVejle2019-05-13T00:00:002019-06-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Industritekniker

Brande Entreprenør Service ApS

Brande
INDUSTRITEKNIKER Vi har travlt og søger derfor en dygtig og erfaren industritekniker til snarlig tiltrædelse. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være indenfor følgende områder Manuel drejning og fræsning CNC-arbejde ved bear...
Indrykket:10. maj 2019
Udløbsdato:13. juni 2019

Industritekniker til CNC-fræsning

PLR PRODUCTION APS

Nordborg
PLR Production søger en dygtig industritekniker maskinarbejder, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. PLR Production er en moderne maskinfabrik med 20 medarbejdere, som er på en spændende rejse med nye maskiner, automatisering og ...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:28. juni 2019

Vedligeholdelsestekniker (dag eller nat)

FLENSTED Food Group A/S

Ansager
Vidste du, at en personbil typisk er slidt ned, når den har kørt det samme antal timer, som Flensteds produktionsanlæg kører på mindre end et år? Flensted? Hvorfor skal jeg interessere mig for Flensted? Det skal du, fordi virksomheden tilbyder dig e...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Industritekniker med Heidenhain erfaring

Jobteam vejle og horsens

Horsens
CNC-operatør el. programmørJobbeskrivelse: Vi søger for en kunde en dygtig industritekniker CNC operatør med styr på opstilling og programmering af fræsning i Horsens-området. Der er tale om et spændende og alsidigt job. Du skal have erfaring med pr...
Indrykket:13. maj 2019
Udløbsdato:3. juni 2019

Maskinarbejdere til Horsens og Vejle

Jobteam vejle og horsens

Vejle
Jobbeskrivelse: JobTeam A S søger for kunde i en maskinarbejder til flere forskellige typer opgaver. Primære arbejdsopgaver: Dine arbejdsopgaver kan blive alt maskinarbejde men primært CNC, fræsning og drejning af emner i metal. Faglige kvalifikatio...
Indrykket:13. maj 2019
Udløbsdato:3. juni 2019