Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industritekniker

Grundet travlhed søger vi dygtig og erfaren industritekniker til snarlig tiltrædelse.

 

Arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være indenfor følgende områder

- Manuel drejning og fræsning

- CNC-arbejde ved bearbejdningscenter og drejebænk med stanglader

- Ad hoc opgaver

Faglige kompetencer:

- Du er faglært industritekniker og har praktisk erfaring

- Du har kendskab til CNC bearbejdning

- Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne

- Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst

- Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:

- Du er omgængelig og imødekommende

- Du er engageret og fleksibel

- Du er stabil og en god kollega


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330015470Phoenix-57b9b13e12019-06-03T00:00:00Industritekniker

Grundet travlhed søger vi dygtig og erfaren industritekniker til snarlig tiltrædelse.

 

Arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være indenfor følgende områder

- Manuel drejning og fræsning

- CNC-arbejde ved bearbejdningscenter og drejebænk med stanglader

- Ad hoc opgaver

Faglige kompetencer:

- Du er faglært industritekniker og har praktisk erfaring

- Du har kendskab til CNC bearbejdning

- Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne

- Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst

- Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:

- Du er omgængelig og imødekommende

- Du er engageret og fleksibel

- Du er stabil og en god kollega

2019-06-28T00:51:41.673 Grundet travlhed søger vi dygtig og erfaren industritekniker til snarlig tiltrædelse. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være indenfor følgende områder - Manuel drejning og fræsning - CNC-arbejde ved bearbejdningscenter og drejebænk med stanglader - Ad hoc opgaver Faglige kompetencer: - Du er faglært industritekniker og har praktisk erfaring - Du har kendskab til CNC bearbejdning - Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne - Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst - Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: - Du er omgængelig og imødekommende - Du er engageret og fleksibel - Du er stabil og en god kollega11jobnet57b9b13e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-27T00:00:0000000EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerningEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejle3518460BRANDE ENTREPRENØR SERVICE APS11Fynsvej 47330BrandeDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent752853JobNet4982155498215510002-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=57b9b13ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=57b9b13ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=57b9b13e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=57b9b13e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonIndustritekniker1Dansk3Læse/ tale938695Industritekniker28Industri361658940noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330113636IndustriteknikerRobot Vi søger for virksomhed i Grindsted omegn en industritekniker til programmering og betjening af robotter og fræsning. Primære arbejdsopgaver: Du vil stå med betjening og programmering af 3-5-aksede fræsere i produktion af særlige metalemner. Faglige kvalifikationer: Du er udlært værktøjsmager, industritekniker eller maskinarbejder og har gerne erfaring med programering af diverse CNC maskiner. Personlige kvalifikationer: Du: Er mødestabil Er stærk i teams Går til opgaven med et smil Særlige forhold: Arbejdstiden vil være efter aftale. Det samme med løn. Vilkår vil være efter industriens overenskomst og inkl. pension Ansøgning: Er du interesseret? Så send dit CV med ansøgning til Niels Petersen på NIP@jobteam.dk eller giv et kald på 75452020 (tast 2) for at høre mere.

Vi søger for virksomhed i Grindsted omegn en industritekniker til programmering og betjening af robotter og fræsning.

Primære arbejdsopgaver:

Du vil stå med betjening og programmering af 3-5-aksede fræsere i produktion af særlige metalemner. 

 

Faglige kvalifikationer:

Du er udlært værktøjsmager, industritekniker eller maskinarbejder og har gerne erfaring med programering af diverse CNC maskiner.

Personlige kvalifikationer:

Du:

 • Er mødestabil
 • Er stærk i teams
 • Går til opgaven med et smil

Særlige forhold:

Arbejdstiden vil være efter aftale. Det samme med løn. 
Vilkår vil være efter industriens overenskomst og inkl. pension

Ansøgning:

Er du interesseret? Så send dit CV med ansøgning til Niels Petersen på NIP@jobteam.dk eller giv et kald på 75452020 (tast 2) for at høre mere.

JobTeam A/S, GrindstedGrindsted2019-10-30T00:00:002019-12-23T00:00:00
330109975Er du industriteknikeren, der har Okuma på rygraden - både når det drejer sig om opstilling og programmering, så er du den person, vi søger…Robot Kjær Vikar Rekruttering søger 1 industritekniker til CNC dreje-afdelingen i en meget moderne vækstorienteret industrivirksomhed i Horsens så har du erfaring med at stille op og programmere Okuma og har du derudover erfaring med robot, så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om dine muligheder. Virksomheden tilbyder... Der tilbydes spændende og udfordrende opgaver i en dygtigt ledet virksomhed der arbejder ud fra en flad ledelsesstruktur. Virksomheden anvender den nyeste teknologi indenfor multimaskiner, målemaskiner, cam og robotter. Der tilbydes god mulighed for personlig udvikling. Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Flemming Kjær på tlf. 60 18 84 61 Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale. Ansøgning og CV sendes til: Kjær Vikar og Rekruttering Drejervænget 8 5610 Assens Tlf: 60 18 84 61 Mail: job@kvr.nu www.kvr.nu Ref. nr. 181019 Industritekniker Horsens Der afholdes løbende samtaler, så vent ikke for længe med at søge stillingen.

Kjær Vikar & Rekruttering søger 1 industritekniker til CNC dreje-afdelingen i en meget moderne vækstorienteret industrivirksomhed i Horsens – så har du erfaring med at stille op og programmere Okuma og har du derudover erfaring med robot, så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om dine muligheder.

Virksomheden tilbyder...
Der tilbydes spændende og udfordrende opgaver i en dygtigt ledet virksomhed der arbejder ud fra en flad ledelsesstruktur. Virksomheden anvender den nyeste teknologi indenfor multimaskiner, målemaskiner, cam og robotter.

Der tilbydes god mulighed for personlig udvikling.

Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Flemming Kjær på tlf. 60 18 84 61

Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale.

Ansøgning og CV sendes til:

Kjær Vikar og Rekruttering
Drejervænget 8
5610 Assens

Tlf: 60 18 84 61
Mail: job@kvr.nu
www.kvr.nu

Ref. nr. 181019 Industritekniker Horsens

Der afholdes løbende samtaler, så vent ikke for længe med at søge stillingen.

Kjær Vikar og RekrutteringHorsens2019-10-22T00:00:002019-12-13T00:00:00
330109211Industritekniker til nathold, SkjernRobot For en virksomhed i Skjern området, søger vi en industritekniker til et 4 måneders Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende. Arbejdsopgaverne vil være opstilling og operation på MAZAK bearbejdningscenter eller lignende. Arbejdstiden vil være nathold, dvs. 12 timers vagter onsdag, torsdag og fredag. Oplæringen vil foregå på daghold, hvorefter man rykkes til nathold. Virksomheden arbejder med meget store emner, med meget lille tolerance. Derfor kræver det meget nøjagtig opstilling og meget nøje kontrol under bearbejdning af emnerne. Vi forventer følgende af dig: - Du er ansvarsbevidst og mødestabil - Du har erfaring med MAZAK - Du kan arbejde selvstændigt - Du taler dansk - Du er stabil og kvalitetsbevidst Virksomheden tilbyder: - God arbejdsplads med mange års erfaring - Opstart hurtigst muligt - Mulighed for fastansættelse for rette vedkommende - Kran til håndtering af emnerne Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til varde@work4all.nu - mærk ansøgningen Industritekniker nathold, Skjern

For en virksomhed i Skjern området, søger vi en industritekniker til et 4 måneders Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende.

Arbejdsopgaverne vil være opstilling og operation på MAZAK bearbejdningscenter eller lignende.

Arbejdstiden vil være nathold, dvs. 12 timers vagter onsdag, torsdag og fredag. Oplæringen vil foregå på daghold, hvorefter man rykkes til nathold.

Virksomheden arbejder med meget store emner, med meget lille tolerance. Derfor kræver det meget nøjagtig opstilling og meget nøje kontrol under bearbejdning af emnerne.


Vi forventer følgende af dig:

- Du er ansvarsbevidst og mødestabil

- Du har erfaring med MAZAK

- Du kan arbejde selvstændigt

- Du taler dansk

- Du er stabil og kvalitetsbevidst


Virksomheden tilbyder:

- God arbejdsplads med mange års erfaring

- Opstart hurtigst muligt

- Mulighed for fastansættelse for rette vedkommende

- Kran til håndtering af emnerne


Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "varde@work4all.nu" - mærk ansøgningen ”Industritekniker nathold, Skjern"

Work4all VardeSkjern2019-10-18T00:00:002019-12-13T00:00:00
330101515IndustriteknikerlærlingRobot HJtools i Glejbjerg søger en industritekniker-lærling Kunne du tænke dig en spændende uddannelse i et mindre firma, så kan vi tilbyde dig en god faglig uddannelse, der gør dig værdifuld - hvad enten du vil læse videre eller arbejde som industritekniker, når du engang er udlært. Som industritekniker-lærling hos HJtools vil du få lov at prøve meget forskelligt. Så hvis du godt kan lide udfordringer og har ambitioner om at blive rigtig dygtig, så giver vi dig mulighederne for at udvikle dig hos os. HJtools søger en lærling, der er nysgerrig og lærenem. Du går samtidig op i at gøre dit arbejde ordentligt, er ansvarsfuld, har et godt humør og er mødestabil. Sidst men ikke mindst, kunne det være rigtig fint, hvis du er færdig med grundforløbet. HJtools konstruerer og fremstiller forme i aluminium, laver EPP-forme, EPS-forme, plaststøbe-forme, thermo-forme, blisterforme samt renoverer og ombygger forme. Til det har vi bl.a. 4 CNC maskiner, heraf er den ene en 4-akset maskine. HJtools er beliggende i Glejbjerg, midt mellem Esbjerg og Vejen, tæt på E45. Vi er pt. 7 ansatte i firmaet, heraf 1 lærling. Kontakt Henning Jensen på tlf. 22307048 for at høre mere om lærepladsen. Du er også velkommen til at komme forbi og tale med os, blot du lige ringer og aftaler det i forvejen. Send din ansøgning med CV til hj@hjtools.dk

HJtools i Glejbjerg søger

en industritekniker-lærling 

Kunne du tænke dig en spændende uddannelse i et mindre firma, så kan vi tilbyde dig en god faglig uddannelse, der gør dig værdifuld - hvad enten du vil læse videre eller arbejde som industritekniker, når du engang er udlært.

Som industritekniker-lærling hos HJtools vil du få lov at prøve meget forskelligt.

Så hvis du godt kan lide udfordringer og har ambitioner om at blive rigtig dygtig, så giver vi dig mulighederne for at udvikle dig hos os.

HJtools søger en lærling, der er nysgerrig og lærenem. Du går samtidig op i at gøre dit arbejde ordentligt, er ansvarsfuld, har et godt humør og er mødestabil.

Sidst men ikke mindst, kunne det være rigtig fint, hvis du er færdig med grundforløbet.

HJtools konstruerer og fremstiller forme i aluminium, laver EPP-forme, EPS-forme, plaststøbe-forme, thermo-forme, blisterforme samt renoverer og ombygger forme. Til det har vi bl.a. 4 CNC maskiner, heraf er den ene en 4-akset maskine.

HJtools er beliggende i Glejbjerg, midt mellem Esbjerg og Vejen, tæt på E45.

Vi er pt. 7 ansatte i firmaet, heraf 1 lærling.

Kontakt Henning Jensen på tlf. 22307048 for at høre mere om lærepladsen.

Du er også velkommen til at komme forbi og tale med os, blot du lige ringer og aftaler det i forvejen.

Send din ansøgning med CV til hj@hjtools.dk

 

HJ TOOLS ApSGlejbjerg2019-10-07T00:00:002019-11-28T00:00:00
330118697Vedligeholdelsestekniker (3 x 12 timer nat)Robot Hvor mange bolte og møtrikker skal du anvende for - helt - at afslutte montagen af en produktionslinje Vedligeholdelsestekniker (3 x 12 timer nat) på Flensted? Svaret finder du i teksten herunder . . . Flensted? Hvorfor skal jeg interessere mig for Flensted? Det skal du, fordi virksomheden tilbyder dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til et job hvor du får et selvstændigt ansvar, og hvor din indflydelse hænger tydeligt sammen med de resultater, du skaber. Der bliver brug for din viden, dine erfaringer og din nysgerrighed, når du sammen med operatørerne på linjerne skal sikre en høj tilgængelighed på anlæg og maskiner og ikke mindst løbende optimeringer. Du får adgang til store faglige udfordringer, hvis du har lysten og energien og skaber resultater, der viser, at du har potentialet. Hvad forventer Flensted af mig? Du skal tage et medansvar for at . . . . hverken du eller en af dine kolleger kommer til skade på arbejdspladsen du bliver dygtigere og dermed kan sikre en høj kvalitet i dine løsninger din viden og dine erfaringer deles med dine faglærte og ufaglærte kolleger du og dine kolleger arbejder effektivt, hver for sig og ikke mindst sammen nødvendige ændringer kan gennemføres hurtigt og fleksibelt, når opgaven og vilkårene kræver det du og dine kolleger trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger, skift og fag Er det det hele? Ikke helt, du skal nemlig . . . . kunne arbejde natten til torsdag, natten til fredag og natten til lørdag - på fabrikken på Nørremarken i Skovlund ved Ansager kunne kommunikere problemfrit på dansk have erfaring med vedligeholdelse af produktionsanlæg, gerne i fødevareindustrien eller . . . alternativt være en rigtig dygtig tekniker, der ønske at prøve kræfter med industrien Den sidste bolt og den sidste møtrik afslutter montagen, altså n af hver, men det havde du sikkert gættet. Flensted? Hvad er det for en virksomhed? Flensted er en virksomhed, der forarbejder kartofler, fremstiller mayonnaise-baserede pålægssalater og forædler salat, men det kan du alt sammen læse mere om på www.flensted.dk, hvor du også kan læse om, hvordan virksomheden håndterer dine personoplysninger. OK, det lyder interessant - hvad skal jeg så nu? Du skal du blot sende dit cv til flenstedHR@flensted.dk. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte vedligeholdelsesleder Bjarne Mortensen på 22 15 60 75 eller vedligeholdelseschef Kim Mahler på 20 12 71 58. Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil den rigtige kandidat er fundet.

Hvor mange bolte og møtrikker skal du anvende for - helt - at afslutte montagen af en produktionslinje Vedligeholdelsestekniker (3 x 12 timer nat)

på Flensted? Svaret finder du i teksten herunder . . .          

”Flensted? Hvorfor skal jeg interessere mig for Flensted?”

Det skal du, fordi virksomheden tilbyder dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får et selvstændigt ansvar, og hvor din indflydelse hænger tydeligt sammen med de resultater, du skaber.

Der bliver brug for din viden, dine erfaringer og din nysgerrighed, når du sammen med operatørerne på linjerne skal sikre en høj tilgængelighed på anlæg og maskiner og ikke mindst løbende optimeringer.

Du får adgang til store faglige udfordringer, hvis du har lysten og energien og skaber resultater, der viser, at du har potentialet.

”Hvad forventer Flensted af mig?”

Du skal tage et medansvar for at . . . .

 • hverken du eller en af dine kolleger kommer til skade på arbejdspladsen
 • du bliver dygtigere og dermed kan sikre en høj kvalitet i dine løsninger
 • din viden og dine erfaringer deles med dine faglærte og ufaglærte kolleger
 • du og dine kolleger arbejder effektivt, hver for sig og ikke mindst sammen  
 • nødvendige ændringer kan gennemføres hurtigt og fleksibelt, når opgaven og vilkårene kræver det ü du og dine kolleger trives og opbygger gode relationer på tværs af afdelinger, skift og fag

”Er det det hele?”

Ikke helt, du skal nemlig . . . .

 • kunne arbejde natten til torsdag, natten til fredag og natten til lørdag - på fabrikken på Nørremarken i Skovlund ved Ansager
 • kunne kommunikere problemfrit på dansk
 • have erfaring med vedligeholdelse af produktionsanlæg, gerne i fødevareindustrien eller . . . alternativt være en rigtig dygtig tekniker, der ønske at prøve kræfter med industrien
 • Den sidste bolt og den sidste møtrik afslutter montagen, altså én af hver, men det havde du sikkert gættet.

”Flensted? Hvad er det for en virksomhed?”

Flensted er en virksomhed, der forarbejder kartofler, fremstiller mayonnaise-baserede pålægssalater og forædler salat, men det kan du alt sammen læse mere om på www.flensted.dk, hvor du også kan læse om, hvordan virksomheden håndterer dine personoplysninger.

”OK, det lyder interessant - hvad skal jeg så nu?”

Du skal du blot sende dit cv til flenstedHR@flensted.dk.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte vedligeholdelsesleder Bjarne Mortensen på 22 15 60 75 eller vedligeholdelseschef Kim Mahler på 20 12 71 58.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil den rigtige kandidat er fundet.

FLENSTED SNITGRØNT A/SAnsager2019-11-06T00:00:002019-11-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Industritekniker

JobTeam A/S, Grindsted

Grindsted
Vi søger for virksomhed i Grindsted omegn en industritekniker til programmering og betjening af robotter og fræsning. Primære arbejdsopgaver: Du vil stå med betjening og programmering af 3-5-aksede fræsere i produktion af særlige metalemner. Faglige...
Indrykket:30. oktober 2019
Udløbsdato:23. december 2019

Er du industriteknikeren, der har Okuma på rygraden - både når det drejer sig om opstilling og programmering, så er du den person, vi søger…

Kjær Vikar og Rekruttering

Horsens
Kjær Vikar Rekruttering søger 1 industritekniker til CNC dreje-afdelingen i en meget moderne vækstorienteret industrivirksomhed i Horsens så har du erfaring med at stille op og programmere Okuma og har du derudover erfaring med robot, så kontakt os ...
Indrykket:22. oktober 2019
Udløbsdato:13. december 2019

Industritekniker til nathold, Skjern

Work4all Varde

Skjern
For en virksomhed i Skjern området, søger vi en industritekniker til et 4 måneders Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende. Arbejdsopgaverne vil være opstilling og operation på MAZAK bearbejdningscenter eller lignende. ...
Indrykket:18. oktober 2019
Udløbsdato:13. december 2019

Industriteknikerlærling

HJ TOOLS ApS

Glejbjerg
HJtools i Glejbjerg søger en industritekniker-lærling Kunne du tænke dig en spændende uddannelse i et mindre firma, så kan vi tilbyde dig en god faglig uddannelse, der gør dig værdifuld - hvad enten du vil læse videre eller arbejde som industritekni...
Indrykket:7. oktober 2019
Udløbsdato:28. november 2019

Vedligeholdelsestekniker (3 x 12 timer nat)

FLENSTED SNITGRØNT A/S

Ansager
Hvor mange bolte og møtrikker skal du anvende for - helt - at afslutte montagen af en produktionslinje Vedligeholdelsestekniker (3 x 12 timer nat) på Flensted? Svaret finder du i teksten herunder . . . Flensted? Hvorfor skal jeg interessere mig for ...
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:30. november 2019