Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industritekniker

 

Har du lyst til at arbejde i en spændende branche samt virksomhed ?

Medarbejderne Aps søger for kunde på sydfyn en Industritekniker.

Der er tale om en fast stilling.

 

Vi forventer, at:

 • Du er mødestabil
 • Har ordenssans
 • Erfaring med fræsning samt programmering i systemet Fanuk.
 • Gerne erfaring med master cam
 • Sætter en stor ære i at levere en god kvalitet i dit arbejde
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du giver dine kollegaer en ekstra hånd

 

Kan du se dig selv i denne stilling og ønsker at søge stillingen bedes du ansøge ved at oprette dig i vores emnebank www.medarbejderne.axp.dk.

I feltet Jobkode: skriv da venligst: Industritekniker Sydfyn 

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Henrik Nydam på tlf. 25 23 46 05, email: hny@medarbejderne.dk.

OBS: Der modtages ikke ansøgninger via mail men udelukkende kun gennem vores vores emnebank.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330029499Phoenix-3893dcf112019-05-22T00:00:00Industritekniker

 

Har du lyst til at arbejde i en spændende branche samt virksomhed ?

Medarbejderne Aps søger for kunde på sydfyn en Industritekniker.

Der er tale om en fast stilling.

 

Vi forventer, at:

 • Du er mødestabil
 • Har ordenssans
 • Erfaring med fræsning samt programmering i systemet Fanuk.
 • Gerne erfaring med master cam
 • Sætter en stor ære i at levere en god kvalitet i dit arbejde
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du giver dine kollegaer en ekstra hånd

 

Kan du se dig selv i denne stilling og ønsker at søge stillingen bedes du ansøge ved at oprette dig i vores emnebank www.medarbejderne.axp.dk.

I feltet Jobkode: skriv da venligst: Industritekniker Sydfyn 

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Henrik Nydam på tlf. 25 23 46 05, email: hny@medarbejderne.dk.

OBS: Der modtages ikke ansøgninger via mail men udelukkende kun gennem vores vores emnebank.

 

2019-07-18T00:51:10.620 Har du lyst til at arbejde i en spændende branche samt virksomhed ? Medarbejderne Aps søger for kunde på sydfyn en Industritekniker. Der er tale om en fast stilling. Vi forventer, at: Du er mødestabil Har ordenssans Erfaring med fræsning samt programmering i systemet Fanuk. Gerne erfaring med master cam Sætter en stor ære i at levere en god kvalitet i dit arbejde Du kan arbejde selvstændigt Du giver dine kollegaer en ekstra hånd Kan du se dig selv i denne stilling og ønsker at søge stillingen bedes du ansøge ved at oprette dig i vores emnebank www.medarbejderne.axp.dk. I feltet Jobkode: skriv da venligst: Industritekniker Sydfyn Spørgsmål til stillingen kan rettes til Henrik Nydam på tlf. 25 23 46 05, email: hny@medarbejderne.dk. OBS: Der modtages ikke ansøgninger via mail men udelukkende kun gennem vores vores emnebank.11jobnet3893dcf1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-17T00:00:000000http://www.medarbejderne.axp.dk/0EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3532144Medarbejderne ApS11Lumbyvej 115000Odense CDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent765553JobNet4993115499311510022-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3893dcf1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3893dcf1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3893dcf1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3893dcf1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonIndustritekniker1Dansk3Læse/ tale938695Industritekniker28Industri361849626Henrikhny@medarbejderne.dkDKDanmarkDKDanmark330063814Manuel Maskinarbejder søges til Odense - FAST STILLING!Robot For virksomhed i Odense-området søger vi en maskinarbejder til manuelt maskinarbejde. Der er tale om en fast stilling. Om virksomheden Virksomheden er en moderne produktionsvirksomhed, der konstruerer og fremstiller maskiner og udstyr til industrien. Virksomheden sætter stor pris på kvalitet, og råder over moderne faciliteter. Du vil både komme til at arbejde med manuel drejning og manuel fræsning. Derudover vil der være arbejdstimer, hvor du skal TIG-svejse efter behov. Om dig Du har en baggrund som maskinarbejder industritekniker og du er rigtig god til manuelt maskinarbejde. Det er vigtigt, at du kan, og har erfaring med, at manuelt dreje og fræse. Derudover vil der være forefaldende arbejde - ad hoc opgaver. Bl.a. TIG-svejsning, som førnævnt. Du skal have erfaring med enten manuel drejning og eller fræsning for at komme i betragtning til jobbet. Samt TIG-svejsning. Finder du ovenstående spændende, så send dit CV til kh@jobinwest.dk Mærk din ansøgning: Manuel maskinarbejder Odense

For virksomhed i Odense-området søger vi en maskinarbejder til manuelt maskinarbejde. 

Der er tale om en fast stilling.

 

Om virksomheden

Virksomheden er en moderne produktionsvirksomhed, der konstruerer og fremstiller maskiner og udstyr til industrien. Virksomheden sætter stor pris på kvalitet, og råder over moderne faciliteter.

Du vil både komme til at arbejde med manuel drejning og manuel fræsning. 

Derudover vil der være arbejdstimer, hvor du skal TIG-svejse efter behov. 

 

Om dig

Du har en baggrund som maskinarbejder/industritekniker og du er rigtig god til manuelt maskinarbejde.

Det er vigtigt, at du kan, og har erfaring med, at manuelt dreje og fræse. Derudover vil der være forefaldende arbejde - ad hoc opgaver. Bl.a. TIG-svejsning, som førnævnt. 

Du skal have erfaring med enten manuel drejning og/eller fræsning for at komme i betragtning til jobbet. Samt TIG-svejsning. 

 

Finder du ovenstående spændende, så send dit CV til kh@jobinwest.dk

Mærk din ansøgning: ”Manuel maskinarbejder Odense”

Job InWest VikarOdense C2019-07-24T00:00:002019-09-18T00:00:00
330079681Industritekniker / maskinarbejder til vores produktionRobot Er du industriteknikker, maskinarbejder eller lign. så søger Bovil ApS lige nu en CNC operatør til vores produktion af plastemner. Bovil ApS er en ordreproducerende virksomhed og har 25 års erfaring som underleverandør af plastbearbejdede emner. Vi er specialister i drejning og fræsning af plast til mange forskellige industrier. Vores fokus er fleksibel og hurtig håndtering af kundens ønsker og krav, vi leverer endvidere teknisk rådgivning i forbindelse med udvælgelse af det korrekte materialevalg. Dine primære opgaver bliver produktion af plastemner i større og mindre serier på vores CNC styrede fræsere og drejebænke. Derfor forventer vi at du har erfaring med både programmering og betjening af CNC styrede fræsere og drejebænke. Som person: Du har en baggrund som uddannet maskinarbejder, industritekniker, værktøjsmager, møbelsnedker, maskinsnedker eller lign. Du har god forståelse for mekanik og teknik. Tager ansvar for egne opgaver og har viljen til at være en holdspiller for at få alle opgaverne fuldført til ende og til rette tid. Arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du er stabil og møder til tiden. Vi tilbyder: En arbejdsplads med varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Oplæringsmuligheder efter behov. Dygtige kollegaer. Overenskomstbestemte ansættelsesvilkår, sundhedsforsikring, frugtordning. Du kan få yderligere information ved at kontakte Steen V. Nielsen på tlf. 70 22 21 22. Ansøgning og CV bedes sendt på mail til job@bovil.dk. Til info, vil der løbende blive holdt samtaler.

Er du industriteknikker, maskinarbejder eller lign. så søger Bovil ApS lige nu en CNC operatør til vores produktion af plastemner.

Bovil ApS er en ordreproducerende virksomhed og har 25 års erfaring som underleverandør af plastbearbejdede emner. Vi er specialister i drejning og fræsning af plast til mange forskellige industrier. Vores fokus er fleksibel og hurtig håndtering af kundens ønsker og krav, vi leverer endvidere teknisk rådgivning i forbindelse med udvælgelse af det korrekte materialevalg.

Dine primære opgaver bliver produktion af plastemner i større og mindre serier på vores CNC styrede fræsere og drejebænke. Derfor forventer vi at du har erfaring med både programmering og betjening af CNC styrede fræsere og drejebænke.

Som person:

 • Du har en baggrund som uddannet maskinarbejder, industritekniker, værktøjsmager, møbelsnedker, maskinsnedker eller lign.
 • Du har god forståelse for mekanik og teknik.
 • Tager ansvar for egne opgaver og har viljen til at være en holdspiller for at få alle opgaverne fuldført til ende og til rette tid.
 • Arbejder struktureret og detaljeorienteret.
 • Du er stabil og møder til tiden.

 

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med varierende og udfordrende arbejdsopgaver.
 • Oplæringsmuligheder efter behov.
 • Dygtige kollegaer.
 • Overenskomstbestemte ansættelsesvilkår, sundhedsforsikring, frugtordning.

 

Du kan få yderligere information ved at kontakte Steen V. Nielsen på tlf. 70 22 21 22.

Ansøgning og CV bedes sendt på mail til job@bovil.dk.

Til info, vil der løbende blive holdt samtaler.

BOVIL ApSOdense SØ2019-08-28T00:00:002019-09-24T00:00:00
330076279Industritekniker søgesRobot ZentroPeople søger for kunde på Vestfyn ZentroPeople er på udkig efter 1 industritekniker til fast stilling på 37 timer. Opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder. Du har en dokumenteret håndværksmæssig baggrund som industritekniker, ligesom du har solid forståelse for tegninger, tolerancer, mekanik og stålmaterialer erfaring med CNC: Okuma Emag Gieldemeister robotforståelse udpræget ordenssans motiveres af at optimere og forbedre processer og produkter trives i en foranderlig hverdag Selvstændighed og samarbejde er i højsædet arbejder effektivt og leverer med høj kvalitet til aftalt tid samarbejder godt i et team og kan sparre på tværs af faggrænser bidrager med dit gode humør, er mødestabil og loyal Kunden tilbyder Et job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement med en masse gode kollegaer og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Send din ansøgning og CV til ZentroPeople, Helen J. Tokebjerg på hjt@zentropeople.dk. De indkomne ansøgninger vurderes løbende. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Helen Tokebjerg, hverdage kl 10:00 - 15:00 på telefon 53 860 760

ZentroPeople søger for kunde på Vestfyn

ZentroPeople er på udkig efter 1 industritekniker til fast stilling på 37 timer. Opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder.

Du har en dokumenteret håndværksmæssig baggrund som industritekniker, ligesom du har

 • solid forståelse for tegninger, tolerancer, mekanik og stålmaterialer
 • erfaring med CNC: Okuma/Emag/Gieldemeister
 • robotforståelse
 • udpræget ordenssans
 • motiveres af at optimere og forbedre processer og produkter 
 • trives i en foranderlig hverdag

Selvstændighed og samarbejde er i højsædet

 • arbejder effektivt og leverer med høj kvalitet til aftalt tid
 • samarbejder godt i et team og kan sparre på tværs af faggrænser
 • bidrager med dit gode humør, er mødestabil og loyal

Kunden tilbyder

Et job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement med en masse gode kollegaer og et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Send din ansøgning og CV til ZentroPeople, Helen J. Tokebjerg på hjt@zentropeople.dk.

De indkomne ansøgninger vurderes løbende.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Helen Tokebjerg, hverdage kl 10:00 - 15:00 på telefon 53 860 760

 

ZentroPeople ApSOdense C2019-08-21T00:00:002019-10-14T00:00:00
330090064VIKING Odense søger MARINE SERVICE TEKNIKERRobot JOIN VIKING - and save lives for a living VIKING Life-Saving Equipment A S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden. Vil du med ombord? Som en naturlig del af vores vækstambitioner indenfor maritim brandsikkerhed, søger vi lige nu to Marine Service Teknikkere indenfor Marine Fire Service med tilknytning til vores team i Odense. Afdelingen arbejder med brandsikkerhed til søs og supporterer både værfter, redere, offshore operatører, distributører og private med diverse services. Herunder servicering og installation af Automatisk Brandmelder Anlæg (ABA) Automatisk Rumsluknings Anlæg (ARA), såsom diverse gasanlæg, pulver, skum, vandtåge samt løst udstyr (brandslukkere, slanger, røgdykker apparater, flugtapparater, overlevelsesdragter, veste samt kemikaliedragter). Desuden leverer VIKING et bredt sortiment af sikkerhedsprodukter. Som Marine Service Tekniker bliver du en del af et serviceteam, der motiveres af VIKINGs mission om at redde liv, og gerne vil gøre en forskel. Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring samt træning i vores produkter og systemer. Og når du er kommet godt ombord, åbner stillingen muligheder for både faglig og personlig udvikling. Dine arbejdsopgaver Varetagelse af serviceeftersyn, reparationer og nye installationer Flere af vores kunder opererer i udlandet, hvorfor du må være indstillet på nogen rejseaktivitet. Vi forventer i omegnen af 40 rejsedage globalt om året Da vi også varetager offshore opgaver, er der mulighed for diverse offshore jobs Din indgang til stillingen Du er uddannet skibsmontør, elektriker eller har anden relevant el-teknisk håndværksmæssig baggrund. Den ideelle person er vant til at servicere og omgås kunder og har erfaring inden for ovennævnte områder. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket, når du er i gang med serviceopgaverne. Du er heller ikke bange for at yde en ekstra indsats, når deadlines kræver det. Du sætter kvalitet og punktlighed i højsædet Erfaring fra den maritime branche er en stor fordel Kendskab til brandslukningsmateriel - ABA ARS er en fordel, men ikke et krav Du er en teamplayer og evner at tale med folk på alle niveauer Du er udadvendt, engageret og serviceminded i alle henseender Du er proaktiv og trives i et dynamisk miljø Du har flair for og er habil bruger af diverse IT systemer platforme Du har truckkort og kørekort Du har gerne bopæl i Odense området eller er vant til kørsel til fra job Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk. Vi tilbyder Opfylder du kravene, tilbyder vi en spændende og afvekslende stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø. Søg stillingen Grundet GDPR (General Data Protection Regulation) modtages alle ansøgninger online via send ansøgning i stillingsannoncen. Vi holder løbende samtaler og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt. Tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269. Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.comJOIN VIKING - and save lives for a living

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Vil du med ombord?
Som en naturlig del af vores vækstambitioner indenfor maritim brandsikkerhed, søger vi lige nu to Marine Service Teknikkere indenfor Marine Fire Service med tilknytning til vores team i Odense.

Afdelingen arbejder med brandsikkerhed til søs og supporterer både værfter, redere, offshore operatører, distributører og private med diverse services. Herunder servicering og installation af Automatisk Brandmelder Anlæg (ABA) & Automatisk Rumsluknings Anlæg (ARA), såsom diverse gasanlæg, pulver, skum, vandtåge samt løst udstyr (brandslukkere, slanger, røgdykker apparater, flugtapparater, overlevelsesdragter, veste samt kemikaliedragter). Desuden leverer VIKING et bredt sortiment af sikkerhedsprodukter.

Som Marine Service Tekniker bliver du en del af et serviceteam, der motiveres af VIKINGs mission om at redde liv, og gerne vil gøre en forskel.

Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring samt træning i vores produkter og systemer. Og når du er kommet godt ombord, åbner stillingen muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Dine arbejdsopgaver

 • Varetagelse af serviceeftersyn, reparationer og nye installationer
 • Flere af vores kunder opererer i udlandet, hvorfor du må være indstillet på nogen rejseaktivitet. Vi forventer i omegnen af 40 rejsedage globalt om året
 • Da vi også varetager offshore opgaver, er der mulighed for diverse offshore jobs

Din indgang til stillingen
Du er uddannet skibsmontør, elektriker eller har anden relevant el-teknisk håndværksmæssig baggrund. Den ideelle person er vant til at servicere og omgås kunder og har erfaring inden for ovennævnte områder.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket, når du er i gang med serviceopgaverne. Du er heller ikke bange for at yde en ekstra indsats, når deadlines kræver det.

 • Du sætter kvalitet og punktlighed i højsædet
 • Erfaring fra den maritime branche er en stor fordel
 • Kendskab til brandslukningsmateriel - ABA /ARS er en fordel, men ikke et krav
 • Du er en teamplayer og evner at tale med folk på alle niveauer
 • Du er udadvendt, engageret og serviceminded i alle henseender
 • Du er proaktiv og trives i et dynamisk miljø
 • Du har flair for og er habil bruger af diverse IT systemer/platforme
 • Du har truckkort og kørekort
 • Du har gerne bopæl i Odense området eller er vant til kørsel til/fra job

Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Opfylder du kravene, tilbyder vi en spændende og afvekslende stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Søg stillingen
Grundet GDPR (General Data Protection Regulation) modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Vi holder løbende samtaler og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com

Viking Life-Saving EquipmentOdense S2019-09-13T00:00:002019-11-11T00:00:00
330087786Industritekniker - AssensRobot Savner du udfordrende arbejdsopgaver ved nye drejebænke, så se mere her… Kjær Vikar Rekruttering søger 1 industritekniker til enten fast nattur eller 3-holdsskift på en større vækstorienteret virksomhed i Assens Det er en fordel, men intet krav, at du har kendskab til Siemens 840D styring. Er du derudover fuld af gå-på-mod, holder af at passe maskinerne uden at skulle programmere, har teknisk snilde og kan skrue lidt i mekanikken, så er du den person vi søger. Virksomheden tilbyder... • Spændende og udfordrende opgaver i en dygtigt ledet virksomhed, der er bevidst om, at medarbejderen er virksomhedens største ressource. • Arbejde ved nye langdrejer drejebænke. • Mulighed for personlig udvikling. • Kantineordning. Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Flemming Kjær på tlf. 60 18 84 61 Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale. Ansøgning og CV sendes til: Kjær Vikar og Rekruttering Drejervænget 8 5610 Assens Tlf: 60 18 84 61 Mail: job@kvr.nu www.kvr.nu Ref. nr. 090919 Industritekniker Assens Der afholdes løbende samtaler, så vent ikke med at søge stillingen.

Savner du udfordrende arbejdsopgaver ved nye drejebænke, så se mere her…

Kjær Vikar & Rekruttering søger 1 industritekniker til enten fast nattur eller 3-holdsskift på en større vækstorienteret virksomhed i Assens – Det er en fordel, men intet krav, at du har kendskab til Siemens 840D styring.
Er du derudover fuld af gå-på-mod, holder af at passe maskinerne uden at skulle programmere, har teknisk snilde og kan skrue lidt i mekanikken, så er du den person vi søger.

Virksomheden tilbyder...
• Spændende og udfordrende opgaver i en dygtigt ledet virksomhed, der er bevidst om, at medarbejderen er virksomhedens største ressource.
• Arbejde ved nye langdrejer drejebænke.
• Mulighed for personlig udvikling.
• Kantineordning.

Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Flemming Kjær på tlf. 60 18 84 61

Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale.

Ansøgning og CV sendes til:

Kjær Vikar og Rekruttering
Drejervænget 8
5610 Assens 

Tlf: 60 18 84 61
Mail: job@kvr.nu
www.kvr.nu

Ref. nr. 090919 Industritekniker Assens

Der afholdes løbende samtaler, så vent ikke med at søge stillingen.

Kjær Vikar og RekrutteringAssens2019-09-11T00:00:002019-11-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Manuel Maskinarbejder søges til Odense - FAST STILLING!

Job InWest Vikar

Odense C
For virksomhed i Odense-området søger vi en maskinarbejder til manuelt maskinarbejde. Der er tale om en fast stilling. Om virksomheden Virksomheden er en moderne produktionsvirksomhed, der konstruerer og fremstiller maskiner og udstyr til industrien...
Indrykket:24. juli 2019
Udløbsdato:18. september 2019

Industritekniker / maskinarbejder til vores produktion

BOVIL ApS

Odense SØ
Er du industriteknikker, maskinarbejder eller lign. så søger Bovil ApS lige nu en CNC operatør til vores produktion af plastemner. Bovil ApS er en ordreproducerende virksomhed og har 25 års erfaring som underleverandør af plastbearbejdede emner. Vi ...
Indrykket:28. august 2019
Udløbsdato:24. september 2019

Industritekniker søges

ZentroPeople ApS

Odense C
ZentroPeople søger for kunde på Vestfyn ZentroPeople er på udkig efter 1 industritekniker til fast stilling på 37 timer. Opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder. Du har en dokumenteret håndværksmæssig baggrund som indus...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:14. oktober 2019

VIKING Odense søger MARINE SERVICE TEKNIKER

Viking Life-Saving Equipment

Odense S
JOIN VIKING - and save lives for a living VIKING Life-Saving Equipment A S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKI...
Indrykket:13. september 2019
Udløbsdato:11. november 2019

Industritekniker - Assens

Kjær Vikar og Rekruttering

Assens
Savner du udfordrende arbejdsopgaver ved nye drejebænke, så se mere her… Kjær Vikar Rekruttering søger 1 industritekniker til enten fast nattur eller 3-holdsskift på en større vækstorienteret virksomhed i Assens Det er en fordel, men intet krav, at ...
Indrykket:11. september 2019
Udløbsdato:4. november 2019