Industritekniker - CNC operatør

Til vores afdeling i Randers, søger vi en dygtig ansvarsbevidst Industritekniker eller CNC operatør. Din baggrund er ikke afgørende, men du er kendt som en rigtig dygtig håndværker, der kan lide at have travlt, men samtidig kan fastholde vores meget høje kvalitetsniveau.

Du vil få en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver, som f.eks. CNC Fræser, CNC Bogstavsmaskine, programmering og ordrebehandling.

Du er mødestabil, kan arbejde selvstændigt, er kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner, og brænder for at lave et flot stykke arbejde, hvor håndværket kræver den bedste i branchen. Du kan lide når det går stærkt, og elsker at arbejde efter stramme deadlines, i en virksomhed som er førende inden for branchen.

Er du den rigtige ildsjæl vi står og mangler til vores produktionsteam, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.

Fortæl lidt om dig selv, din baggrund og erfaring og vedlæg gerne et CV.

Morten.Mousten@bn-skilte.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330013860Phoenix-68067bde12019-04-30T00:00:00Industritekniker - CNC operatør

Til vores afdeling i Randers, søger vi en dygtig ansvarsbevidst Industritekniker eller CNC operatør. Din baggrund er ikke afgørende, men du er kendt som en rigtig dygtig håndværker, der kan lide at have travlt, men samtidig kan fastholde vores meget høje kvalitetsniveau.

Du vil få en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver, som f.eks. CNC Fræser, CNC Bogstavsmaskine, programmering og ordrebehandling.

Du er mødestabil, kan arbejde selvstændigt, er kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner, og brænder for at lave et flot stykke arbejde, hvor håndværket kræver den bedste i branchen. Du kan lide når det går stærkt, og elsker at arbejde efter stramme deadlines, i en virksomhed som er førende inden for branchen.

Er du den rigtige ildsjæl vi står og mangler til vores produktionsteam, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.

Fortæl lidt om dig selv, din baggrund og erfaring og vedlæg gerne et CV.

Morten.Mousten@bn-skilte.dk

Til vores afdeling i Randers, søger vi en dygtig ansvarsbevidst Industritekniker eller CNC operatør. Din baggrund er ikke afgørende, men du er kendt som en rigtig dygtig håndværker, der kan lide at have travlt, men samtidig kan fastholde vores meget høje kvalitetsniveau. Du vil få en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver, som f.eks. CNC Fræser, CNC Bogstavsmaskine, programmering og ordrebehandling. Du er mødestabil, kan arbejde selvstændigt, er kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner, og brænder for at lave et flot stykke arbejde, hvor håndværket kræver den bedste i branchen. Du kan lide når det går stærkt, og elsker at arbejde efter stramme deadlines, i en virksomhed som er førende inden for branchen. Er du den rigtige ildsjæl vi står og mangler til vores produktionsteam, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. Fortæl lidt om dig selv, din baggrund og erfaring og vedlæg gerne et CV. Morten.Mousten@bn-skilte.dk11jobnet68067bde100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-07T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandRanders3516533B N SKILTE RANDERS A/S11Jomfruløkken 68930Randers NØDKDanmark0
Morten.Mousten@bn-skilte.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent751367JobNet4980823498082310030-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=68067bdehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=68067bdehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=68067bde&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=68067bde&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgEr du en fagligt stærk Industritekniker?12008001Dansk3Læse/ tale938695Industritekniker28Industri361628046Morten MoustenMorten.Mousten@bn-skilte.dkDKDanmarkDKDanmark330026444Søger du nye udfordringer som industritekniker, - så er det måske lige dig vi mangler i vores Virksomhed!Robot Vi står og mangler en dygtig industritekniker, - eller maskinarbejder! KH Vikarer søger for en Innovativ virksomhed en dygtig industriteknikker, som har lyst til at blive en del af deres gode Team. Der er tale om et længerevarende vikariat, som senere vil overgå til en fastansættelse. Virksomheden tilbyder sidemands-oplæring, indtil du føler dig hjemme. De har en spændene historie og udvikler fortsat sit produktprogram. Man fører en rigtig god personalepolitik og man føler sig velkommen på arbejdspladsen. Jobbet er selvstændigt og det forventes at du sammen med dine dygtige kollegaer tager ansvar. Du bliver ansat under en lokalaftale, som findes på arbejdspladsen. Ønsker du at høre mere om jobbet, så ring uforpligtende til Kristian og hør nærmere. Send din ansøgning og dit CV til: kristian@haugland-collection.dk Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi står og mangler en dygtig industritekniker, - eller maskinarbejder!

 

KH Vikarer søger for en Innovativ virksomhed en dygtig industriteknikker, som har lyst til at blive en del af deres gode Team. Der er tale om et længerevarende vikariat, som senere vil overgå til en fastansættelse.

Virksomheden tilbyder sidemands-oplæring, indtil du føler dig hjemme. De har en spændene historie og udvikler fortsat sit produktprogram. Man fører en rigtig god personalepolitik og man føler sig velkommen på arbejdspladsen. 

Jobbet er selvstændigt og det forventes at du sammen med dine dygtige kollegaer tager ansvar.

Du bliver ansat under en lokalaftale, som findes på arbejdspladsen. 

Ønsker du at høre mere om jobbet, så ring uforpligtende til Kristian og hør nærmere. 

Send din ansøgning og dit CV til: kristian@haugland-collection.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

KH Vikarer ApSLemvig2019-05-16T00:00:002019-06-02T00:00:00
330014972Industritekniker/maskinarbejder - manuelle maskinerRobot Er du faglært industritekniker og har du erfaring manuelle maskiner? Trives du i et job, hvor man køre små serier? Hvis ja, så tjek her, og få foden indenfor i en international virksomhed. På vegne af virksomhed i Aarhus syd søger vi en industritekniker maskinarbejder til manuelle maskiner. I dette job komme du til, at arbejde med dine egne projekter fra start til slut. Det er derfor væsentligt, at du har erfaring med selvstændigt at arbejde med lignende opgaver. I jobbet arbejdes der med større emner, på drejesiden. Jobbet: Dine arbejdsopgaver som operatør maskinarbejder er varierede, men hovedvægten i jobbet ligger på at betjene samt køre manuel drejebænk samt hjælpe til med andre opgaver i virksomhedens bearbejdes afdeling. Det er større emner der arbejdes med. I Jobbet bliver en del af et mindre hold, der arbejder med komplekse emner. Du vil blive en del af en solid virksomhed med et sundt økonomisk fundament samt med fokus på medarbejderne, arbejdsrelationer og det sociale samvær. Løn efter kvalifikationer, men ca. 190 kr. i timen i grundløn. Ønskede egenskaberDet forventes at du er frisk på at modtage ny viden og være klar på at gå igennem en kort oplæring hos virksomheden. Dette job er et projekt til at starte med, i første omgang 3 mdr. med mulighed forlængelse. KontaktHar du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina eller Henrik Friis-Andersen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks. SØG STILLINGEN Ansøgning med CV kan oprettes på http: www.hr-industries.axp.dk - job nr. 47426 HR-Industries arbejder for dig HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste stillinger samt arbejder med projektansættelser for vores kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere. Vores speciale er indenfor metal og el, service- og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, kontor og administration samt ledelse.

Er du faglært industritekniker og har du erfaring manuelle maskiner? Trives du i et job, hvor man køre små serier? Hvis ja, så tjek her, og få foden indenfor i en international virksomhed.
 
På vegne af virksomhed i Aarhus syd søger vi en industritekniker/maskinarbejder til manuelle maskiner. I dette job komme du til, at arbejde med dine egne projekter fra start til slut. Det er derfor væsentligt, at du har erfaring med selvstændigt at arbejde med lignende opgaver. I jobbet arbejdes der med større emner, på drejesiden.

Jobbet:
Dine arbejdsopgaver som operatør/maskinarbejder er varierede, men hovedvægten i jobbet ligger på at betjene samt køre manuel drejebænk samt hjælpe til med andre opgaver i virksomhedens bearbejdes afdeling. Det er større emner der arbejdes med.

I Jobbet bliver en del af et mindre hold, der arbejder med komplekse emner. Du vil blive en del af en solid virksomhed med et sundt økonomisk fundament samt med fokus på medarbejderne, arbejdsrelationer og det sociale samvær. Løn efter kvalifikationer, men ca. 190 kr. i timen i grundløn.

Ønskede egenskaber
Det forventes at du er frisk på at modtage ny viden og være klar på at gå igennem en kort oplæring hos virksomheden. Dette job er et projekt til at starte med, i første omgang 3 mdr. med mulighed forlængelse.
  
Kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina eller Henrik Friis-Andersen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 47426

HR-Industries arbejder for dig…
HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste stillinger samt arbejder med projektansættelser for vores kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.

Vores speciale er indenfor metal og el, service- og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, kontor og administration samt ledelse.

 

HR-INDUSTRIES A/SHøjbjerg2019-05-01T00:00:002019-06-26T00:00:00
330013864IndustriteknikerRobot Arbejdet omfatter drejning eller fræsning på Heidenheim og Fanuc. Der er tale om enkelte emner store serier i en ordreproducerende virksomhed. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i stressede situationer. Du er imødekommende og stabil og har erfaring med drejning eller fræsning. Arbejdstiden er i dagtimerne. Henvendelse vedrørende jobbet til Brian på tlf. 86409780.

Arbejdet omfatter drejning eller fræsning på Heidenheim og Fanuc.

Der er tale om enkelte emner+ store serier i en ordreproducerende virksomhed.

Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i stressede situationer. Du er imødekommende og stabil og har erfaring med drejning eller fræsning.

Arbejdstiden er i dagtimerne.

Henvendelse vedrørende jobbet til Brian på tlf. 86409780.

BT'S MASKINFABRIK ApSRanders SV2019-04-30T00:00:002019-06-25T00:00:00
330031803Maskinearbejder; TIL Manuel dreje og fræse opgaver.Robot MASKINEARBEJDER Traditionel dreje og fræse opgaver,... IKKE behov for erfaring indenfor CNC,.. men interessen efter at lære at betjene VOR.....CNC dialog DREJEbænk,.. STYLE 510x1850 med automatisk veksler..... er VIGTIG.... https: www.youtube.com user STYLEHighTech videos Dygtighed, selvstændighed, omhyggelighed, fleksibilitet, indpasning i erfarent team, er vigtige kvalifikationer. vi har 6 beabejdnings centre og to Cnc drejebænk, ene med stangfødning samt en håndfuld manuelle maskiner. maskineværkstedet køre 2 skift,.. Form Frys udvikler og fremstiller speciel maskiner til bageri industrien world-wide

MASKINEARBEJDER

Traditionel dreje og fræse opgaver,... 

IKKE behov for erfaring indenfor CNC,..

"men" interessen efter at lære at betjene VOR.....CNC dialog DREJEbænk,.. " STYLE " 510x1850 med automatisk veksler..... er VIGTIG....

https://www.youtube.com/user/STYLEHighTech/videos

Dygtighed, selvstændighed, omhyggelighed, fleksibilitet, indpasning i erfarent team, er vigtige kvalifikationer.

vi har 6 beabejdnings centre og to Cnc drejebænk, ene med stangfødning samt en håndfuld manuelle maskiner.

maskineværkstedet køre 2 skift,..

Form&Frys udvikler og fremstiller speciel maskiner til bageri industrien " world-wide" 

 

Form og Frys Technic A/SHobro2019-05-25T00:00:002019-07-20T00:00:00
330004958Aalborg Maskinfabrik søger industriteknikerRobot Vi har travlt på maskinfabrikken og søger derfor industritekniker til at starte hurtigst muligt. Vi forventer at du er uddannet industritekniker eller har anden relevant uddannelse inden for stålindustrien. En stor del af det daglige arbejde består af reparation og service på hydraulik, hvorfor erfaring eller kendskab til dette vil være en klar fordel. Det er vigtigt du besidder teknisk indsigt og mestrer at betjene en konventionel drejebænk. Derudover skal du gerne have erfaring med svejsning samt kendskab til fræsning. En del af arbejdet vil også bestå i udekørende montørarbejde. Vi forventer at du kan indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer, er i besiddelse af et godt humør og stiller krav til dig selv og dine omgivelser. Vi tilbyder: En spændende stilling med afvekslende opgaver. Løn efter erfaring og kvalifikationer Tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Aalborg Maskinfabrik, direktør Kim Palsgaard Thomsen på 98381844. Ansøgning sendes på mail: aalborgmaskinfabrik@aalborgmaskinfabrik.dk

Vi har travlt på maskinfabrikken og søger derfor industritekniker til at starte hurtigst muligt.

 

Vi forventer at du er uddannet industritekniker eller har anden relevant uddannelse inden for stålindustrien. En stor del af det daglige arbejde består af reparation og service på hydraulik, hvorfor erfaring eller kendskab til dette vil være en klar fordel.

Det er vigtigt du besidder teknisk indsigt og mestrer at betjene en konventionel drejebænk.

Derudover skal du gerne have erfaring med svejsning samt kendskab til fræsning.

En del af arbejdet vil også bestå i udekørende montørarbejde.

Vi forventer at du kan indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer, er i besiddelse af et godt humør og stiller krav til dig selv og dine omgivelser.

Vi tilbyder:

En spændende stilling med afvekslende opgaver.

Løn efter erfaring og kvalifikationer

 

Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Aalborg Maskinfabrik, direktør Kim Palsgaard Thomsen på 98381844.

Ansøgning sendes på mail: aalborgmaskinfabrik@aalborgmaskinfabrik.dk

Aalborg Maskinfabrik A/SSvenstrup J2019-04-11T00:00:002019-05-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Søger du nye udfordringer som industritekniker, - så er det måske lige dig vi mangler i vores Virksomhed!

KH Vikarer ApS

Lemvig
Vi står og mangler en dygtig industritekniker, - eller maskinarbejder! KH Vikarer søger for en Innovativ virksomhed en dygtig industriteknikker, som har lyst til at blive en del af deres gode Team. Der er tale om et længerevarende vikariat, som sene...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

Industritekniker/maskinarbejder - manuelle maskiner

HR-INDUSTRIES A/S

Højbjerg
Er du faglært industritekniker og har du erfaring manuelle maskiner? Trives du i et job, hvor man køre små serier? Hvis ja, så tjek her, og få foden indenfor i en international virksomhed. På vegne af virksomhed i Aarhus syd søger vi en industritekn...
Indrykket:1. maj 2019
Udløbsdato:26. juni 2019

Industritekniker

BT'S MASKINFABRIK ApS

Randers SV
Arbejdet omfatter drejning eller fræsning på Heidenheim og Fanuc. Der er tale om enkelte emner store serier i en ordreproducerende virksomhed. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i stressede situationer. Du er imødeko...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:25. juni 2019

Maskinearbejder; TIL Manuel dreje og fræse opgaver.

Form og Frys Technic A/S

Hobro
MASKINEARBEJDER Traditionel dreje og fræse opgaver,... IKKE behov for erfaring indenfor CNC,.. men interessen efter at lære at betjene VOR.....CNC dialog DREJEbænk,.. STYLE 510x1850 med automatisk veksler..... er VIGTIG.... https: www.youtube.com us...
Indrykket:25. maj 2019
Udløbsdato:20. juli 2019

Aalborg Maskinfabrik søger industritekniker

Aalborg Maskinfabrik A/S

Svenstrup J
Vi har travlt på maskinfabrikken og søger derfor industritekniker til at starte hurtigst muligt. Vi forventer at du er uddannet industritekniker eller har anden relevant uddannelse inden for stålindustrien. En stor del af det daglige arbejde består ...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019