Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industritekniker / Maskinarbejder søges til JW Industri A/S

Vi søger lige nu en dygtig industritekniker med erfaring inden for CNC, drejning og fræsning. Med udgangspunkt i en selvstændig og afvekslende hverdag, tilbyder vi en spændende arbejdsplads med mange forskellige udfordringer og bolde i luften.

Der er travlt hos JW Industri
Vi har brug for en dygtig industritekniker med en bred erfaring. Vi forestiller os, at du er uddannet som industritekniker eller tilsvarende, med erfaringen indenfor CNC-bearbejdning og programmering, og lyst til nye udfordringer.

JW Industri producerer maskiner og komponenter et mindre stykantal, hvor kvalitet og finish er i top. Samtidig producerer vi mange forskellige emner og unikke løsninger for mange brancher i ind- og udland. Har du lyst til dette, tilbyder vi et alsidigt job hvo

Det er en fordel hvis du har:

  • Erfaring med CNC-programmering – Gerne fra Microcut-modellerne
  • Rutineret konventionel industritekniker / maskinarbejder
  • Erfaring med CAD CAM og lyst til at være medvirkende til indførsel af vores nye 4 akslet fræser.
  • Gerne erfaring med svejsning.

Personlige egenskaber:

  • Du er vant til at træffe beslutninger og arbejde selvstændigt.
  • Du er kvalitets- og ansvarsbevidst.
  • Du er omstillingsparat.
  • Du er vant til at samarbejde på tværs af afdelinger.

Vi har et uformelt arbejdsklima med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling. Overarbejde kan forekomme i travle perioder. Trives du med en alsidig hverdag, hvor du laver kundespecifikke løsninger? ja, så er vi tænkeligt det rette sted for dig.

Om JW Industri A/S
JW Industri er en avanceret og fleksibel stålvirksomhed, der har et skarpt fokus på at levere en høj kvalitet. Vi producerer, servicerer og udvikler specialmaskiner, delmaskiner, konstruktioner, komponenter af metal, hele produktionsanlæg og industriautomatisering med fokus på værdioptimering for kunden.

Vi rådgiver om, projektstyrer og procesoptimerer komplekse automationsprojekter og produktionslinjer, mindre delløsninger og store projekter. Vi arbejder globalt med både fødevare-, energi-, vind- og produktionsvirksomheder. Dertil arbejder vi med maskinproducenterne Scanhugger og Nama som brands.

Læs mere om JW Industri

Om Scanhugger
Scanhugger har i over 40 år udviklet og fremstillet maskiner relateret til reduktion og udnyttelse af træaffald. Scanhugger-udstyr er installeret og serviceret i træbearbejdningsanlæg over hele verden. Vores Scanhugger-opsætning kombineret med et vores øvrige udstyr gør os i stand til at bygge nøglefærdige træflissystemer.

Læs mere om Scanhugger

Sådan ansøger du

Lyder det spændende?
Så send os en kort ansøgning samt CV.  
Samtaler tages løbene.

Kontakt: Kasper Hviid; Mail: job@jwindustri.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.