Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industritekniker på Djursland

Industritekniker søges til fast stilling.

Vi har meget travlt og har derfor brug for en dygtig industritekniker el.lign., med god erfaring inden for området, med teknisk forståelse for spåntagende bearbejdning, sans for kvalitet og med gode samarbejdsevner.

Nymark & Fogh Teknik søger lige nu ny kollega til en spændende stilling i en dynamisk og innovativ hverdag. Vi producerer kundespecifikke emner indenfor mange forskellige interessante brancher, hvilket gør at der både er mulighed for små og store ordrebehandlinger.

Jobbeskrivelse:

Hos Nymark & Fogh Teknik bliver du en central spiller på holdet, hvor fællesskab, kvalitet og planlægning ligger i højsæde. Vi søger en industritekniker, der har godt kendskab til CNC og spåntagende bearbejdning. Det er en stor fordel, at du er omhyggelig og detaljeorienteret, og det forventes at du har gode egenskaber for planlægning, kvalitet og sammenhold.

Jobbet omhandler blandt andet: Programmering og opstilling af CNC-maskiner, programmering og indkøring af Fanuc-robot, betjening af CNC-maskiner og Fanuc-robot, fremstilling af komplekse prototyper, support til operatører der betjener CNC-maskiner og robotter, kvalitetssikring af egne produkter, supportere operatører med kvalitetssikring, samt at deltage i den daglige produktionsplanlægning sammen med produktionslederen.

Lidt om opgaverne og fagligheden:

  •  Fræsning på 3 og 4-akset af hhv. mærker fra Doosan, Mazak, Unisign, mfl.
  •  Drejning på 4-akset Doosan Lynx 220 LY årg. 2016 drejebænk med dialogstyring og stanglader system.
  •  Programmering og opstilling af maskiner.
  •  Kunne ISO-programmere.
  •  En fordel at kunne benytte fusion 360, dog ikke et krav.
  •  Generelt kunne køre på maskiner så som: Drejebænk/fræser.
  •  Der er mulighed for at komme på daghold eller aftenhold.

Du kommer til at arbejde med ALT inden for dreje- og fræse-geometrier (2D/3D) og her har du mulighed for at få erfaring til flere forskellige maskintyper.

Vi tilbyder:

Et job med spændende udfordringer hver dag, hvor du selvstændigt og i team tager mange beslutninger, og hvor der er mulighed for faglig udvikling. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med et dygtigt og dedikeret team, hvor kvalitetsbevidsthed, ære for et godt stykke arbejde og fleksibilitet er vigtige personlige kompetencer.

I mange af vores opgaver er kompleksiteten høj, og vi producerer både i store og små ordrer efter kundernes specifikationer. Dertil er vi en virksomhed der tager et socialt- og miljømæssigt ansvar, vi har blandt andet tre lærlinge, er GMC miljøcertificeret, er ved at implementere Kvalitetsledelsessystemet ISO9001 og udvikler os i takt med samfundet.

Vi har en moderne maskinpark, der udvikles løbende, primært med Fanuc og Siemens styringer.

Derudover tilbyder vi god løn samt pension iht. kvalifikationer, Fitness abonnement, frugtordning m.m.

Tiltrædelse snarest

Hvis ovenstående lige er dig, hører vi gerne fra dig.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV, som naturligvis behandles fortroligt.

Sendes på mail: Rasmus@nf-teknik.dk

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om stillingen på 4028 4344 Emil


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.