Industritekniker søges som teamlead for Maskinfabrikken JST A/S i Lem

 
Kunne du se dig selv være en del af en virksomhed i kraftig vækst? Vil du være med til at udvikle JST fra en smede- og maskinfabrik mod en egentlig industrivirksomhed?  
  
Så er du den nye kollega, vi leder efter til tiltrædelse i fast stilling hurtigst muligt! 
 
Om jobbet 
Du vil blive den koordinerende og drivende person for bearbejdningsafdelingens øvrige 5-6 dygtige medarbejdere. Teamet har ansvaret for at planlægge og gennemføre produktionen af bearbejdede emner, samt tilbagemelding i produktionsstyringssystemet.  
 
Jobbet indeholder endvidere: 
 • Ansvar for planlægning og effektiv udførsel af opgaverne i afdelingen 
 • Samarbejde og koordinering med de øvrige afdelinger 
 • Der forekommer arbejde fra stabler/truck, hvorfor truckcertifikat vil være en fordel 
 • Deltagelse i udførelsen af de daglige opgaver 
 • Udvikling af lærlingene i afdelingen   
Om dig  
Du har solid erfaring som industritekniker eller maskinarbejder og har erfaring med opstilling og betjening af bearbejdningscentre og CNC drejebænk. Du er ikke bange for at gå forrest, og du har det drive, der skal til for at udvikle ansvarsområdet i takt med virksomhedens vækst. Som en af produktionens primære kontaktpersoner forventes det, at du har en tillidsskabende og professionel adfærd. 
 
Derudover forventer vi, at du: 
 • Er fagligt dygtig og arbejder selvstændig og struktureret 
 • Har erfaring med programmering (ISO+Heidenhain)  
 • Kendskab til CAM programmering 
 • Er engageret og ikke bange for at tage fat 
 • Er fleksibel med arbejdstiden, da der ofte er travlt i afdelingen 
 • Har IT-kendskab 
Yderligere information 
Vi kan tilbyde et job i en travl og ambitiøs virksomhed med ordnede forhold samt et miljø med en åben og uformel tone. Vi vil inden for de næste år udvide produktionen, hvor du vil få indflydelse på projektet.  
 
Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, samt sundhedssikring og pensionsordning.  
 
Arbejdstiden vil være fleksibel og som udgangspunkt ligge i tidsrummet mandag – torsdag 06:00-17:00 og fredag 06:00-16:00. Til tider kan der forventes en arbejdsuge på mere end 37 timer. 
 
Vi ser frem til at høre fra dig 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. 
 
Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi indkalder løbende relevante kandidater, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jens Knudsen på telefon: 30 85 12 85. 
 
Om Maskinfabrikken JST A/S 
Maskinfabrikken JST A/S er markedsførende inden for alt grave- og læsseudstyr til entreprenør- og landbrugsmaskiner i Danmark. Vi har 64 ansatte, af dem er 14 pt. lærlinge. 
  
Alle vore produkter bliver fremstillet på fabrikken i Lem i Danmark. Vi tror på, at automatisering og velkvalificerede medarbejdere kan være med til at holde vores virksomhed i Danmark.   
  
Du kan læse mere om Maskinfabrikken JST A/S på www.jstas.dk
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Industritekniker/maskinarbejder

JKS A/S

Kundevirksomheden ligger i Ikast med gode tilkørselsmuligheder fra motorvejen. Det er Skandinaviens største producent af tandhjul. Du bliver en del af et engageret team, hvor man løfter i hold. Virksomheden er i en rivende udvikling og derfor opdate...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Vi søger dygtige industriteknikere/maskinarbejdere

FJERO A/S

Vi har brug for dygtige industriteknikere maskinarbejdere gerne med kendskab til Mazak Fanuc styringer. Fjero har en moderne maskinpark, der bl.a. omfatter: Mazak Nexus, Multiplex, Integrex, VTC og Doosan Puma 700 XLY. Vi forventer at du er faglig d...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Service-tekniker til CNC, el og automation søges. Primært Sjælland og Øerne.

LINDLARSEN A/S

Vi lægger den største vægt på din personlighed og vi har brug for en ægte ildsjæl, der kan sit faglige håndværk indenfor ovenstående kategorier, men også har erfaring med mekanisk arbejde. Din tekniske forståelse skal være i top og du arbejder analy...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

CNC-Programmør søges til aften- eller skifte hold i Nordborg

JobTeam Syd

Jobbeskrivelse: For en kunde søger vi en CNC Programmør til aften- eller skiftehold Der er tale om en alsidig og udfordrende stilling med spændende programmering. Der er tale om ISO programmering og kendskab til Gildemeister og eller Muratec vil vær...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Industritekniker til Dancutter i Viborg

DANCUTTER A/S

Dancutter a s udvikler, opbygger og producerer specialmaskiner til No Dig branchen. Vi har forrygende travlt og søger derfor en industritekniker til at varetage samling af vores produkter. Da du skal indgå i samarbejdet med et lille, men engageret t...