Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industritekniker søges til komplekse programmeringer, SPÆNDENDE stilling og god løn!

Måske er du allerede i job, eller ledig netop nu. Så er du velkommen til at ringe til vores konsulent Mike på 22377077 - Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Jobbet

 

Jobbet forgår i en topmoderne maskinpark i Grenaa, her vil du med et hold af landets bedste industriteknikere. Opstille og programmerer meget komplekse løsninger i Fusion, så i sammen kan afhjælpe virksomhedens kunder. Der vil primært være tale om opgaver på CNC-fræsere, og din erfaring bliver prøvet af.

Jobbet vil bestå fra Prototype -> Serieproduktion -> masseproduktion. Din primærer opgave vil være at udforme prototype programmer, og opstille disse så virksomhedens operatører kan varetage serie og masseproduktionen.

Du vil være den kreative og fagligt dygtige, som skaber et kvalitetsprodukt virksomheden kan være stolt af at leverer. Derfor forventer virksomheden også en god ordenssans, høj faglighed, & knivskarp programmering. Dette aflønnes i sagens natur med en god lønpakke.

Om dig
Du er uddannet industritekniker, og har en SOLID erfaring med at programmere. Du trives med at være eksperten, og løse komplekse opgaver med din erfaring.
Du har mod på at tage ansvar, og besider en god ordenssans. 

Vigtigst af alt, er du ikke bange for at kalde dig en af de bedste på markedet.

Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning og CV til MC@Jobinwest.dk, med OVERSKRIFTEN: "Prototype - Grenaa". Eller ring på 22377077 hvis du har spørgsmål


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.