Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industritekniker søges til virksomhed i udvikling

HR-Industries søger på vegne af kunde i Silkeborg en ny kollega til deres maskinafdeling. Der er tale om en fast stilling på daghold.

Vores kunde er i rivende udvikling, og søger derfor en selvkørende og kvalitetsbevidst industritekniker til deres team i fræserafdelingen. Virksomheden fremstiller produkter i rustfrit stål, og er stærke indenfor fødevareindustrien.

Arbejdsopgaver:
CNC fræsning – Fanuc
Opstilling og programmering
Primært meget små serier – største serier er max 100
Udfordrende arbejde

Virksomheden søger:
En trofast og loyal medarbejder 
En dygtig og selvkørende håndværker
Erfaring i CNC-fræsning
Går op i kvalitet
Kan tale og læse dansk


Søger du nye udfordringer indenfor maskinarbejderfaget, og er det ved at være tid til et skift. Så er vores kunde på udkig efter en ny kollega, som kan komme med god energi og ny inspiration. Virksomheden ønsker en person, som er interesseret i at være en del af deres team i mange år.

Virksomheden tilbyder:
En lyttende og loyal virksomhed
Flexordning
Gode arbejdsforhold
Gode kollegaer
Løn efter kvalifikationer

Synes du at ovenstående lyder interessant, så send hurtigst muligt en ansøgning til Dina Kristensen på job@hr-industries.dk, mærket ”industritekniker i Silkeborg”. Har du spørgsmål eller andet vedr. stillingen, så kontakt Dina Kristensen på telefonnummer 86423540 i hverdagene fra kl. 08.00 til kl. 16.00. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvem er HR-Industries:
HR-Industries beskæftiger sig med bemandingsløsninger, og har som mål at være den fortrukne leverandør og partner indenfor projekt- og bemandingsløsninger til industrien med følgende specialer: Smede, maskinarbejdere, elektrikere, montagearbejdere, produktionsteknologer, ledelse, lagerarbejdere, tekniske designere, service- og vedligeholdelse, administration m.m.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her